[mt Izmir] 21haziran Teras Kafe Toplantisi

ARKADAŞLAR TOPLANTI YERİ DEĞİŞMİŞTİR BİLGİLERİNİZE TOPLANTI YERİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR

bu haftaki toplantı yerinde bi değişiklik yapıyorum saatii aşağıdadır:mrgreen:

toplanma yeri:bornova kampüs içindeki YEŞİL KÖŞK
toplanma saati:20:00

katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar... işte topik açıldı görmedik duymadık demeyin:p

toplantıda görüşmek üzere yanlız kenan abi niye acmadı? merak ettim sadece :)
sevgi ve saygıyla kal

kenan şehir dışında olduğu için ben açtımmm umarım bi sakıncası yoktur.:p

toplantıya göztepe-hatay tarafından katılacak varsa ben araba ile gidiyorum 4 kişi daha götürebilirim.

Saol kızılkız :p neyse yarın görüşmek üzere 2 gündür gece 2 de sabah 7.30 açıom cafeyi ne hala geldim :pale:

yaw ne diyorum su mondial 125 mt ile tr turu yapan adam burda izmirde onu arayıp cağırsak mı acaba ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar aranızda olamıcam... kusura bakmayın... toplantıdan sonra nereye doğru gezi yapılacağını arayıp bana bir kişi bildirirse çok sevinirim....

gönlüm sizlerle olucak. sayğılar... :rendeer: :bounce:

arkadaşlar toplantı topiklarini ne kaydeye göre açıyoruz bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim
lütfen havanın esinti yönüne göre yer belirlemeyelim çarşamba günü bu konu hakkında konuşulmasını istiyorum
en son canalıcı noktaları konuştuğumuz gecede açılacak topikler hakkındada konuşmuştuk.lütfen konuşulanların yazılmadanda hatırlanabildiğini gösterelim

herkeze kazasız belasız seyirler dilerim

t-shirt almak isteyenler varsa yarın t-shirtlerini alabilirler. ayrıca toplantıda konuşmak istediğiniz bütün konuları konuşabilirsiniz... konuşulacak konuları topikte ayrıca belirtmeye gerek yok diye düşünüyorum ben:cat:

cukka cukka ehuehue
size bir süprizim var hemde cok büyük bir supriz

bu toplantı sanırım KARAKIZIN bize veda toplantısı olacak okulu bitti kısa bir süre İZMİR MT yi öksüz bırakacak biz onu tüm kalbimizle bekleyeceğiz bu kısa süreli vedayı büyük bir veda partisine çevirelim tüm arkadaşlar bir gül dahi olsa alsın KARAKIZIMIZI mt izmire yakışır bir şekilde uğurlayalım bize çok emeği geçti yağmurda çamurda karda kışta iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta gece gündüz demeden bizimleydi MT İZMİRİN EN SADIK üyesi oldu bizede elimizden gelenin en iyisini yapmak yakışır :rendeer: :rendeer: :rendeer: :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın görüşürüz millet... :mrgreen:

tarihin en kalabalık toplantısı olmasını diliyorum gaziemir tarafından gelen bir arkadaş TESS kızımızı alabilirse çok sevinecektir ( eminimki şu an buna çok ihtiyacı vardır ) :rendeer: :rendeer:

İnşallah abi bende herkezi bekliyorum...MT üyesi olan olmayan herkez gelebilir :wiinkk:

ArkadaŞlar Yer DeĞİŞtİ Bİlgİnİze

İlk Mesaja Bakin :)

arkadaşlar toplantı yeri ege üniversitesi içindeki yeşilköşk olarak değiştirilmiştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar