keşke bende gelebilseydimmm:salut: kii topiği GÖKALP açmışken orda olamamam nekadar üzücü....
r: herkese İSTANBUL' dan sevgilerrr....:rendeer:
valla ne maçtı yaaa...süperdi valla...kalabalık izlemenin keyfide başka olmuştur...bu haftada gelemedik yoplantıya en kısa zamanda görüşmek üzere...
ümmet abi herkesten önce bulmuşun mekanı boşuna yer tarif etmişik
wallacem şıkkım (ne demekse arap kadriye sormak lazım), motorun yakışıklı olmuş...kazasız belasız tatilini yap gel :cat:
GÖKALP KARDEŞİM işlerimden dolayı gelemedim saat 21 de sahil evlerinden ayrıldım ama seni yolda gördüm levent marina nın önünde sanırım tıka basaya gidiyordun bende işe gidiyordum korna çaldım ama sen benden hızlısın yakalayamadım![]()
valla ne maçtı yaaa...süperdi valla...kalabalık izlemenin keyfide başka olmuştur...bu haftada gelemedik yoplantıya en kısa zamanda görüşmek üzere...
ümmet abi herkesten önce bulmuşun mekanı boşuna yer tarif etmişik
wallacem şıkkım (ne demekse arap kadriye sormak lazım), motorun yakışıklı olmuş...kazasız belasız tatilini yap gel :cat:
Harika bir maç'tı ve izleyenlerde öyle:cat: keşke gelebilseydin... :wiinkk:
gökalp kardeşim inan özel bir durumdan dolayı gelemedim kusura bakma seni seviyorum saygılar kardeşim :rendeer:
Sizler de harikaydınız Özer abicim :cat:
Milli Takımımızın başarısını bizlerle paylaşan,tıkabasaya gelen tüm dostlarımıza teşekkürler ... :rendeer:
Tıkabasa ugurlu geldi,Yarı finaldeyiz... :flower:
Çarşamba günü aynı yerde izleyelim derseniz izleyebiliriz,büyüklerimize danışmak gerekiyor...
Özer abi ne dersin bu çarşamba günü maçı izleme işine?![]()
gökalp kardeşim inan özel bir durumdan dolayı gelemedim kusura bakma seni seviyorum saygılar kardeşim :rendeer:
1-Özer
2-Extreme1925(Gökalp)
3-CrazyDream
4-???
hah tamam 4 kişi gideriz![]()