[MT-İZMİR] 20-06-08Milli Takımımıza Tam Destek-Tıkabasaya Maç Seyretmeye Gidiyoruz ..

keşke bende gelebilseydimmm:salut: kii topiği GÖKALP açmışken orda olamamam nekadar üzücü....:pr: herkese İSTANBUL' dan sevgilerrr....:rendeer:

Süper bir geceydi, toplantıya gelen 2. kişi madalyasını Ümmet abim bana verdi :queen::queen: Tanıştığımıza ayrıca memnun oldum abim, yine görüşürüz umarım :rendeer: Ayrıcaaa yorgunluk nazımı çeken bana destek ve yastık olan sevgili Arap Kadrime ve Vallaceme teşekkür ediyor, gocuman öpüyorum ::142::::142::
Ne diyordum...hop oturduk hop kalktık, ama tam kalp krizlik bir maçtı. Hugo ne diyordu "Yüreğim ağzıma geldi" :cherry: Bizleri sevince boğan Milli Takımımızı ayrıca kutluyorum....Biz Çılgın Türkleriiiiiiiiz :flower: :flower::flower:

valla ne maçtı yaaa...süperdi valla...kalabalık izlemenin keyfide başka olmuştur...bu haftada gelemedik yoplantıya en kısa zamanda görüşmek üzere...
ümmet abi herkesten önce bulmuşun mekanı boşuna yer tarif etmişik :p
wallacem şıkkım (ne demekse arap kadriye sormak lazım :p), motorun yakışıklı olmuş...kazasız belasız tatilini yap gel :cat:

sağolasın kardeşim iki hafta sonra görüşürüz:cat:
antalyadan herkese selamlar
videolar023zi1.jpg

videolar024ig8.jpg

videolar025hi1.jpg

videolar026wh0.jpg

videolar027qq7.jpg

videolar028tn4.jpg

videolar029ru1.jpg

videolar031nl3.jpg

videolar033ws2.jpg

videolar034lj4.jpg

videolar035bp3.jpg

videolar036rd0.jpg

videolar043dr8.jpg

videolar037cb4.jpg

videolar039um7.jpg

videolar040wq4.jpg

videolar041fr7.jpg

videolar042ye1.jpg

Son düzenleme:
GÖKALP KARDEŞİM işlerimden dolayı gelemedim saat 21 de sahil evlerinden ayrıldım ama seni yolda gördüm levent marina nın önünde sanırım tıka basaya gidiyordun bende işe gidiyordum korna çaldım ama sen benden hızlısın yakalayamadım :p

Abi keşke durdursaydın yaa
korna falan calsaydın önümü kesseydin ... :p:)

memoli35(Mehmet Abimiz) le buluşucaktık toplantıdan önce birlikte gidelim dedik
gecikmiştim ondan hızlı gidiyor olabilirim,devamsızlıgın artıyor :mrgreen:
özlettin kendini bir daha ki toplantıya bekleriz...

valla ne maçtı yaaa...süperdi valla...kalabalık izlemenin keyfide başka olmuştur...bu haftada gelemedik yoplantıya en kısa zamanda görüşmek üzere...
ümmet abi herkesten önce bulmuşun mekanı boşuna yer tarif etmişik :p
wallacem şıkkım (ne demekse arap kadriye sormak lazım :p), motorun yakışıklı olmuş...kazasız belasız tatilini yap gel :cat:

Harika bir maç'tı ve izleyenlerde öyle:cat: keşke gelebilseydin... :wiinkk:

gökalp kardeşim inan özel bir durumdan dolayı gelemedim kusura bakma seni seviyorum saygılar kardeşim :rendeer:

Sizler de harikaydınız Özer abicim :cat:
Milli Takımımızın başarısını bizlerle paylaşan,tıkabasaya gelen tüm dostlarımıza teşekkürler ... :rendeer:

Katılıyorum +10000 :rendeer::rendeer:

Wallace'm raydırım güle güle gittin, güle güle gel ::sefereee
Ama lütfen iki de bir de bizleri arayıp kıskandırma amacıyla yok ağaç evindeyim, yok şurda kahvaltı arıyorum gibi gereksiz sebeplerle lütfen bizi rahatsız etme. Bizsiz o keyif tam keyif değildir. Hiç de kıskanmıyoruz hem, hıh! ::lac::::xcrying:

Tıkabasa ugurlu geldi,Yarı finaldeyiz... :flower:
Çarşamba günü aynı yerde izleyelim derseniz izleyebiliriz,büyüklerimize danışmak gerekiyor...
Özer abi ne dersin bu çarşamba günü maçı izleme işine? :)

Tıkabasa ugurlu geldi,Yarı finaldeyiz... :flower:
Çarşamba günü aynı yerde izleyelim derseniz izleyebiliriz,büyüklerimize danışmak gerekiyor...
Özer abi ne dersin bu çarşamba günü maçı izleme işine? :)

Bizim grubumuzda benden daha büyükleride var:wiinkk: ama bence hiçbir sakıncası yok :cat:
Millilerimize destek sonsuz:wiinkk: çok büyük bir aksilik olmadıkça
Tıkabasa' dayız tüm büyüklerimi ve de kardeşlerimi beklerim:rendeer: istisnasız ve koşulsuz:)

Bakarsınız Tıkabasada bir şanlı gece daha yaşarız amma son maçtaki katılımcıların tümü gelmeli ve daha fazlası :p:mrgreen:..... :queen:

Son düzenleme:
Özer abicim cevabın için teşekkür ederim :)
Millilere tam testek başlıgı altındaki toplantımızın meyvesini aldık;yarı finaldeyiz.Birlikten kuvvet doğar ve umarım bu birlik&beraberlik final coşkusunu bize getirir :cat:

eeee parmakları görelim kimler geliyor ???

1-Özer
2-Extreme1925(Gökalp)
3-??

Son düzenleme:
gökalp kardeşim inan özel bir durumdan dolayı gelemedim kusura bakma seni seviyorum saygılar kardeşim :rendeer:

Cesi, umarım bir problem/in yoktur.....
Yapabileceğim/iz bir yardım varsa haberim/iz olsun:wiinkk: ya da bana özelden ulaş lütfen:cat:

Kendini aratma bukadar! maç aşlamı gözlerim senide aradı inan:rendeer:

Bu sefer kaçırmam :D Köprü altındada kutlamalarda yakalamaya niyetim yok kimseyi :D (yalı köprüsü) kesin gelirim bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar