sevgili dostlar toplantıya gelemedim özel nedenlerden dolayı kusura bakmayın inşallah güzel geçmiştir toplantı hepinize saygılar:rendeer:
sevgili dostlar toplantıya gelemedim özel nedenlerden dolayı kusura bakmayın inşallah güzel geçmiştir toplantı hepinize saygılar:rendeer:
gerçekten katılımı arttırdıkça toplantılardan mutlu ayrılma oranı da yükseliyor..Teras cafe'de hakkaten güzel ve kullanışlı bir yermiş..Yerini de öğrenmiş olduk..Nice keyifli toplantılara![]()
eyvallah kardeşim..elimden geldiğince paylaşımları arttıracağım bi dahaki buluşmadan da önce buluşmak üzerekardeşim sen eksik kalma gruptan insanları daha çok tanıdıkça daha çok şey paylaştıkça toplantılar daha da keyifli olmaya başlar :bounce:
saolsun erhan gelirken benide eve bıraktı yaw o motor nasıl cekti bizi:cat:
toplam 230 kg vardık 100 den aşagı düşmedi(Maşallah)MONDİ YE BAK:queen:
çok güzel işler olacak duyulmazım. Mayıs içinde olursa çok güzel işlere imzalar atacağız.Ben ne zaman güzel dedim de güzel çıkmadı sence?
arkadaşlar herkee teşekkür ederim çok güzel bi buluşmaydı..iki sene sonra yine MT ile biraraya gelmek yeni yüzlerle tanışimak mutlu etti doğrusu....haftaya anneler gününde annem izmire gelmemiş olrusa uşaktada aranızdayım....