[MT İzmir] 2 mayıs Terasta kuruyalım buluşması

çok güzel işler olacak duyulmazım. Mayıs içinde olursa çok güzel işlere imzalar atacağız.Ben ne zaman güzel dedim de güzel çıkmadı sence?

hayırlı montajlar sana dikkat et asansörden düşme daha önce düşeni gördüm çok fena oluyor :p biz sana toplantıyı özet olarak geçeriz sonra düşen varmı yokmu görürsün :queen:

hayırlı montajlar sana dikkat et asansörden düşme daha önce düşeni gördüm çok fena oluyor :p biz sana toplantıyı özet olarak geçeriz sonra düşen varmı yokmu görürsün :queen:

hahahahaha bir yana allah korusun abi yaw:cherry:

olsun bekirim calışan eller paslanmaz:bounce:

:queen::queen::queen::queen: anlasıldı abı daha onca sanırım ben duşmuştum asansorden:silent::silent::silent::silent::silent::p:p

hahahahaha bir yana allah korusun abi yaw:cherry:

olsun bekirim calışan eller paslanmaz:bounce:

abı naparsın motor parası daha makınayı buytucez:pale::pale::pale:

Son düzenleme:
Ben buraların yapancısıyımda saat kaçta terasta olacaksınız abilerim..

19:30 dan itibaren orda olurnu,

Bekir olum montajdan motor parası çıkıosa geceleri bende gelim montaja :queen: bende büyütcem motoru :p

arkadaşlar bucanın neresindesinz? ben iktisadi idari birimlerin oradayım hatta şuan internet cafedeyim :) bende geleyim sizlerle yalnız yalnız olmuyo bea...

İlginç şeyler mi olacak dedin Murat..? Bu sürprizi kaçırmalı mı kaçırmamalı mı..:)

saat 20:05 ve
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
karmacoma, csalgin

iyi süpriz olabilme ihtimalini kaçırma ihtimalim yok henüz

gene bi toplantı bitti ve gene dükkandayım :salut: kaderim kötü sabahlara kadar dışarda olmak kiim biz kim :pr:

gene bi toplantı bitti ve gene dükkandayım :salut: kaderim kötü sabahlara kadar dışarda olmak kiim biz kim :pr:

saolsun erhan gelirken benide eve bıraktı yaw o motor nasıl cekti bizi:cat:

toplam 230 kg vardık 100 den aşagı düşmedi(Maşallah)MONDİ YE BAK:queen:

herkeze selamlar hayırlı akşamlar bu toplantıya katılamadıgıma çok üzüldüm malüm motoru servisten teslim alamadım inşallah bir dahaki toplandıdayım ::uzgunum::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar