MT[izmir] 18 Mart Çanakkale Gezisi Fotoları Sayfa 15,17

Resimlerrrrrrrrrr

Evet sevgili arkadaşlar cenkmenderes arkadaşımızın özet olarak anlattığı gibi bir gezi yaşadık. Bana göre herşeye rağmen muhteşem bi gezi oldu. Bu mesafe ve bu hava koşullarına rağmen süper eğlendik. Evet çok yorulduk. Hatta biz bile buna nasıl dayandığımıza çok şaşırdık. Küçük istatistiklerle bunu sizle paylaşmak isterim. Gece yolculuğu yaptık bildiğiniz gibi. 8 saat gidiş ve 8 saat dönüş, gelibolu yarım adasının bir bölümünün gezilmesi, üç günde toplam (ortalama) 6-7 saat uyku, toplam 750 km yol, yolculuk sırasında ortalama hava sıcaklığı 3-5 derece...... ve sıfır vukaat

Resimler herşeyi anlatıyor zaten. Tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Bizimle gelemeyip hem yolculuk başlangıcında hemde gezi sırasında bizi yalnız bırakmayan abilerime de teşekkürler. Bizi uğurlayan Marko abim ve Kendi gelemese bile motoruyla bize destek olan Cengiz (APV41) abim, çooook teşekkürler.

Yaşasın motor kardeşliği..........

Toplandık ve yola çıkıyoruz hadi hayırlısı.....

EgeKnn ne o bir haftamı kalıcan bilader.....:)

ohh ohh newzat150 ye bak maşallah........:)

ve işte ilk molamız. Çaylar bardak bardak gidiyor valla......

Abi aya ayak basmaya değil. Çanakkaleye gidiyoz......

Kazdağları tepeleri. saat 03:30 :queen:

veee işte geldik. Günün ilk ışıkları ve biz çadırları kurduk. Yağmur yok ohh ohh ne güzel yatalımda şöylee güzel bi uyku çekelim demiiii

ama ne mümkün meğerse balkanlardan gelen yağışlı hava bizim çadırlarada uğruycakmış. kalk kanka kalk.....Biz susalım gözlerimiz konuşsun.....:)

Hadi sen delisin kardeşine niye bulaştıruyorsun bunu. ne biçim abiyim ben böyle. Kendinin moturcu olduğu yetmiyor onuda bulaştırıyor......

Çık EgeKnn çık, dışarda daha az yağıyor yağmur...:queen:

Sonunda taşıdık çadırları kapalı bir yere. saygılar abi:bounce:

ee o saatten sonra uyunmaz bari karnımızı doyuralım. Millett nerdesiniz?

Abimin camide ayakkabılarını çalmışlar. bekle abi buluyoz o imansızı :mrgreen:

Karşı tarafta Çanakkalede havai fişek gösterileri başladı ama biz daha kurumadık. Bu yakadan görebiliyoruz ancak... neyse.....

Gezi olurda çadır olurda mangal olmazmı. Ellerine sağlık EgeKnn.......

Maden mangalı EgeKnn yaktı. Bizde uscukları hazırlayalım demi abi

İşte tesisin şömine başı kafeteryasındayız. Sonunda sıcak biyer bulduk kuruduk ve mayıştık tabiki.

Bunda alkolünde etkisi vardı tabi. Doldur be Murat abi....

EgeKnn ve ben (TenTen35)

+ Murat Abi (kuvva) ve Bahtiyar (Newzat150)

Cenkmenderes ve Güldemet Abla (Akreep)

aha basıldınız :p Halaoğlu ve Newzat iyi uykular :queen:

Sevgili ati sonunda bizi bulabildi. Tanıştığımıza çok memnun olduk gerçekten. Ayağına sağlık. Bizde en kısa sürede seni buraya bekliyoruz

"Ağır Abiler" de aynı campingdeydi.

Eveeet. sabah oldu ve toparlanıyoruz. İlk hdefimiz anıt ileri.....

Emektar motorum ve ben.....

Sonunda motorlar olması gerektiği yerde. Yolda....

Anıttayız ve otopark motorla dolu "Bursa chopper clup" da orda. Meraba arkadaşlar...

Üzerinde durduğumuz toprakları kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimizi saygıyla andık.

Kuvva ve Akreep....

Bizde ordaydık...

:bounce:

sayın modum :bounce:

MT İzmir Grubu elemanları

İşte fotoğraf budur....

motorcu motorcuyu çekiyor işte. Yemek molası için durmuştuk ve birden....

Feribot beklerken Anafartalarda görev yapmış bi Gazimiz motorları görünce yanımıza geldi. Ondan da taktir almak bizi onurlandırdı açıkcası...

Dönüş yolu ve biz ferbottayız...

Son durağımız Çandarlı'ydı. Dedemin motorunu görmeye ve kardeşimi bırakmak için uğradık.Dedemi de sitemize üye ettik.Hadi hayırlısı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline sağlık kanka iyi olmuş fotolar ama sanki daha vardı atlamışın bazı resimleri hayırdır ??? :cherry:

Duygulandım şimdi! Sırf vefa için bunu yapan dostlarımızın olmasından acayip mutluyum.:cat: Binevi test olmuş.zat150'nin ne yapabildiği konusundada şu an bilgi sahibide olduk.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Resimlerde süper.. Ayaklarınıza sağlık..

canlarım,bizdede resimler var.sanıyorum akşam bizde atarız.ellerinize sağlık ama dahasınıda bekliyoruz.
sevgili Ati,uykusuzluğa yenik düşüp resmen sızdığımız anda kampımıza gelmişsin.bizleri affet bunu telafi edeceğiz.sabahın ilk ışıklarıyla şarköyden gelip bizi şereflendirdin.kucak dolusu sevgiler.

ati

ellerine sağlık kardeşim gerçekten güzel olmuş.ben de biraz yaşadığım maceradan bahsedeyim...
Egeknn ile cumartesi gecesi saat 12 gibi görüştük.çanakkalede olduklarını,ertesi günü gezeceklerini söylediler.telefonla konuşurken,aynı zamanda katılımcı arkadaşların arkadan selaaaaaaaaaammmmm::alkiis:: diye bağırıştıklarını duyuyordum gaza geldim ve içerideki müşteriyi kovalayıp:cherry: barı kapattım.saat 1:30 gibi,barmen,sahne arkadaşım ve değerli dostum şarköy noterliği başkatibi tufan abimizle yola çıktık.tahminlerimize göre yarım saatte gelibolu da olacaktık,olduk da...
arkadaşlar eceabattaymış:salut:
bir 50 km. daha yol aldık ama Egeknn kardeşimin eşi bulunmaz yol tarifi yüzünden kaybolduk::sos::
neyse bir 50 km. de ööööle dolandık,sonunda arkadaşların kuş uçmaz kervan geçmez misali:p kamping alanlarına ulaştık.saat 03:30.
bagajda,muhabbet olur da,çalar söyler içeriz diye aldığım gitar,bağlama,1 kasa efes...
bir gittik ki ne görelim;ayakta sadece Egeknn,cenkmenderes,karakız var.bütün millet uyumuuuuuşşşşşş:salut: neyse diğer arkadaşları da (tenten,nevzat150) uykularından edip kaldırdık.(horul horul horlayanlar hariç.onlar kendilerini biliyo:p )
yarım saat kadar ayaküstü sohbeti yapıp geri döndük,saat 07:00 da şarköy'e geldik.
katılımcı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.şarköy ve bursada da bir kardeşiniz olduğunu sakın unutmayın,buralara da bekliyorum...

- cok güzel ve anlamlı bir geziydi katılan ve yol boyunca birlik ve beraberliği tereddütsüz elden bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ederim.

- bizi uğurlamaya gelen marko, bu ince düşüncen için sonsuz teşekkürler.

- yol boyunca bizleri merak edip sürekli arayan apv41'e gurubumuz adına teşekkür ederim.

- sevgili ati gece gelmişsin ama yorgunluk ve alkol malum... seninle tanışmayı çok isterdim bizleri düşünüp gelmen büyük incelikti, lütfen özrümü kabul et, seni izmir'de ağırlamaktan mutluluk duyarız.

- gelemeyen ama bizleri yazılarıyla onurlandıran, destek veren tüm mt üyelerine sonsuz teşekkürler, orada kalbimizdeydiniz.

tüm mt üyelerine sonsuz sevgi ve saygılarımla,

herkeze teşekkür ederim.yorulmama ıslanmama uykusuz kalmama ragmen deydi nedenmi cünkü şehitlerimizi görmek+arkadaşlarımla birlik beraberlik icindeydim.
_marko abi bizi ugurlamaya geldigin icin teşekkür ederim.
_ati geldigin icin sagol ama geldiginde arkadaşlar beni uyandırmamış gerci uykum hafiftir genede duymadımsabah ögrendim tanışamadık birdahakine inşallah.
_onurcum makarna ve cay icin ailene cok teşekkür ederim.
_ya kısaca İYİKİ VARSINIZ.

helal olsun size arkadaşlar,giden,gören,katılan,yazan,çizen,fotoğraf çeken herkese teşekkürler,harikasınız:cat:

:rendeer:

beraber yürüdünüz siz bu yolllarda beraber ıslandınız yağan yağmurda hepinize teşekkürler bizede o günü yaşattığınız için ellerinize motorunuza sağlık :rendeer: :rendeer: :rendeer:

halaoglu' Alıntı:
uykusuz kalmama ragmen deydi_ati geldigin icin sagol ama geldiginde arkadaşlar beni uyandırmamış gerci uykum hafiftir genede duymadımsabah ögrendim tanışamadık birdahakine inşallah

okan abi allahtan uykun çok hafif ati geldiğinde de eşeklik ettik uyandırmadık seni ( Bir üzerinde tepinmediğim kalmıştı gerçi o da kalmadı çünki tepindimmm )

ve ati de dahil herkes şahit senin horultularına cep telefonunda da kayıtlı link attırtma bana :cherry: :bounce:

arkadaşlar resimler çok güzel olmuş ellerinize sağlık yalnız bu resimleri ne zaman çektiniz zira 18 martta çanakkalede yağış vardı siz 17 ya da 19 marttta mı çektiniz veyahut akşam 4den sonra mı çektiniz resimleri çünkü biz dönüş yolculuğundayken yağmur dinmişti.sizi göremediğim için üzüldüm umarım fuarda görüşürüz

İŞTE BU; TÜRKÜM,DOĞRUYUM,ÇALIŞKANIM,MOTORCUYUM arkadaşlarım yüreğinize,ayaklarınıza,ellerinize sağlık.Mesafe uzak olduğu için katılamadık sağlık olsun, bizleride oralararda sizler temsil ediyorsunuz.Ben bu aileyi çok ama çoooook seviyorum.Allah motorize ekibimize kaza bela vermesin:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nurguldemirbay kardeşim biz c.ertesi sabah ezanıylan feribotta ecabata geciyorduk. Tam geçtik karşıya, inceden düşmeye başladı yağmur, kamp alanı bulup yerleştik, sonra zaten gezilecek bi hava kalmadı, çaresiz pazar sabahına kadar vakit geçirdik... ...

işte bunlarda geziden gelince çektiğim motor resmim

ben motorumun bukadar yol yapacağını tahmin edemiyordum, ama artık her gezide varım.. bu gezi aynızamanda kendimi de test edebildiğim uzun soluklu bi gezi oldu. ama oradaki atmosfer çok güzeldi...

ati

özürlük,kusura bakılacak birşey yok arkadaşlar.bizim için de macera oldu.zaten yağmur-çamur uğraşmışsınız bir sürü dertle...
ama söz görüşücez bir gün mutlaka:cat: hadi kalın sağlıcakla...

Arkadaşlar hepinizle gurur duydum.Orada olup tüylerinizin nasıl diken diken olduğunu,göğsünüzün nasıl kabardığını,ne derece heyecan duyduğunuzu görür bilir yaşar gibiyim.Motorize07 olarak sizleri canıgönülden destekliyor ve kutluyoruz.

Güzel bir gezi yapmışsınız. İmrendirici :wiinkk:
Hava şartlarının olumsuzluğuna karşı yılgınlık yok. :cat:
Tam bir bağlılıkla hedefinizi yakalayıp maceranızı gerçekleştirmişsiniz.
Umarım katılan arkadaşlardan sorun yaşıyan olmamıştır.Hep birlikte başlayıp hep birlikte fire vermeden bitirmişinizdir.
Tekrar tebrikler. Sizin adınıza sevindim. Güzel bir gezi olmuş.:cat:
Ben sizi çanakkale çikişimnda gördüm. Işıkla sellektöryapmıştım farrkettiniz mi bilmem. İnşallah başka gezilerde buluşur tanışırız.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar