Resimlerrrrrrrrrr

Evet sevgili arkadaşlar cenkmenderes arkadaşımızın özet olarak anlattığı gibi bir gezi yaşadık. Bana göre herşeye rağmen muhteşem bi gezi oldu. Bu mesafe ve bu hava koşullarına rağmen süper eğlendik. Evet çok yorulduk. Hatta biz bile buna nasıl dayandığımıza çok şaşırdık. Küçük istatistiklerle bunu sizle paylaşmak isterim. Gece yolculuğu yaptık bildiğiniz gibi. 8 saat gidiş ve 8 saat dönüş, gelibolu yarım adasının bir bölümünün gezilmesi, üç günde toplam (ortalama) 6-7 saat uyku, toplam 750 km yol, yolculuk sırasında ortalama hava sıcaklığı 3-5 derece...... ve sıfır vukaat
Resimler herşeyi anlatıyor zaten. Tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Bizimle gelemeyip hem yolculuk başlangıcında hemde gezi sırasında bizi yalnız bırakmayan abilerime de teşekkürler. Bizi uğurlayan Marko abim ve Kendi gelemese bile motoruyla bize destek olan Cengiz (APV41) abim, çooook teşekkürler.
Yaşasın motor kardeşliği..........

Toplandık ve yola çıkıyoruz hadi hayırlısı.....

EgeKnn ne o bir haftamı kalıcan bilader.....

ohh ohh newzat150 ye bak maşallah........

ve işte ilk molamız. Çaylar bardak bardak gidiyor valla......

Abi aya ayak basmaya değil. Çanakkaleye gidiyoz......

Kazdağları tepeleri. saat 03:30 :queen:

veee işte geldik. Günün ilk ışıkları ve biz çadırları kurduk. Yağmur yok ohh ohh ne güzel yatalımda şöylee güzel bi uyku çekelim demiiii

ama ne mümkün meğerse balkanlardan gelen yağışlı hava bizim çadırlarada uğruycakmış. kalk kanka kalk.....Biz susalım gözlerimiz konuşsun.....

Hadi sen delisin kardeşine niye bulaştıruyorsun bunu. ne biçim abiyim ben böyle. Kendinin moturcu olduğu yetmiyor onuda bulaştırıyor......

Çık EgeKnn çık, dışarda daha az yağıyor yağmur...:queen:

Sonunda taşıdık çadırları kapalı bir yere. saygılar abi:bounce:

ee o saatten sonra uyunmaz bari karnımızı doyuralım. Millett nerdesiniz?

Abimin camide ayakkabılarını çalmışlar. bekle abi buluyoz o imansızı :mrgreen:

Karşı tarafta Çanakkalede havai fişek gösterileri başladı ama biz daha kurumadık. Bu yakadan görebiliyoruz ancak... neyse.....

Gezi olurda çadır olurda mangal olmazmı. Ellerine sağlık EgeKnn.......

Maden mangalı EgeKnn yaktı. Bizde uscukları hazırlayalım demi abi

İşte tesisin şömine başı kafeteryasındayız. Sonunda sıcak biyer bulduk kuruduk ve mayıştık tabiki.

Bunda alkolünde etkisi vardı tabi. Doldur be Murat abi....

EgeKnn ve ben (TenTen35)

+ Murat Abi (kuvva) ve Bahtiyar (Newzat150)

Cenkmenderes ve Güldemet Abla (Akreep)

aha basıldınız
Halaoğlu ve Newzat iyi uykular :queen:

Sevgili ati sonunda bizi bulabildi. Tanıştığımıza çok memnun olduk gerçekten. Ayağına sağlık. Bizde en kısa sürede seni buraya bekliyoruz

"Ağır Abiler" de aynı campingdeydi.

Eveeet. sabah oldu ve toparlanıyoruz. İlk hdefimiz anıt ileri.....

Emektar motorum ve ben.....

Sonunda motorlar olması gerektiği yerde. Yolda....

Anıttayız ve otopark motorla dolu "Bursa chopper clup" da orda. Meraba arkadaşlar...

Üzerinde durduğumuz toprakları kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimizi saygıyla andık.

Kuvva ve Akreep....

Bizde ordaydık...

:bounce:

sayın modum :bounce:

MT İzmir Grubu elemanları

İşte fotoğraf budur....

motorcu motorcuyu çekiyor işte. Yemek molası için durmuştuk ve birden....

Feribot beklerken Anafartalarda görev yapmış bi Gazimiz motorları görünce yanımıza geldi. Ondan da taktir almak bizi onurlandırdı açıkcası...

Dönüş yolu ve biz ferbottayız...

Son durağımız Çandarlı'ydı. Dedemin motorunu görmeye ve kardeşimi bırakmak için uğradık.Dedemi de sitemize üye ettik.Hadi hayırlısı.

Evet sevgili arkadaşlar cenkmenderes arkadaşımızın özet olarak anlattığı gibi bir gezi yaşadık. Bana göre herşeye rağmen muhteşem bi gezi oldu. Bu mesafe ve bu hava koşullarına rağmen süper eğlendik. Evet çok yorulduk. Hatta biz bile buna nasıl dayandığımıza çok şaşırdık. Küçük istatistiklerle bunu sizle paylaşmak isterim. Gece yolculuğu yaptık bildiğiniz gibi. 8 saat gidiş ve 8 saat dönüş, gelibolu yarım adasının bir bölümünün gezilmesi, üç günde toplam (ortalama) 6-7 saat uyku, toplam 750 km yol, yolculuk sırasında ortalama hava sıcaklığı 3-5 derece...... ve sıfır vukaat
Resimler herşeyi anlatıyor zaten. Tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Bizimle gelemeyip hem yolculuk başlangıcında hemde gezi sırasında bizi yalnız bırakmayan abilerime de teşekkürler. Bizi uğurlayan Marko abim ve Kendi gelemese bile motoruyla bize destek olan Cengiz (APV41) abim, çooook teşekkürler.
Yaşasın motor kardeşliği..........

Toplandık ve yola çıkıyoruz hadi hayırlısı.....

EgeKnn ne o bir haftamı kalıcan bilader.....

ohh ohh newzat150 ye bak maşallah........

ve işte ilk molamız. Çaylar bardak bardak gidiyor valla......

Abi aya ayak basmaya değil. Çanakkaleye gidiyoz......

Kazdağları tepeleri. saat 03:30 :queen:

veee işte geldik. Günün ilk ışıkları ve biz çadırları kurduk. Yağmur yok ohh ohh ne güzel yatalımda şöylee güzel bi uyku çekelim demiiii

ama ne mümkün meğerse balkanlardan gelen yağışlı hava bizim çadırlarada uğruycakmış. kalk kanka kalk.....Biz susalım gözlerimiz konuşsun.....

Hadi sen delisin kardeşine niye bulaştıruyorsun bunu. ne biçim abiyim ben böyle. Kendinin moturcu olduğu yetmiyor onuda bulaştırıyor......

Çık EgeKnn çık, dışarda daha az yağıyor yağmur...:queen:

Sonunda taşıdık çadırları kapalı bir yere. saygılar abi:bounce:

ee o saatten sonra uyunmaz bari karnımızı doyuralım. Millett nerdesiniz?

Abimin camide ayakkabılarını çalmışlar. bekle abi buluyoz o imansızı :mrgreen:

Karşı tarafta Çanakkalede havai fişek gösterileri başladı ama biz daha kurumadık. Bu yakadan görebiliyoruz ancak... neyse.....

Gezi olurda çadır olurda mangal olmazmı. Ellerine sağlık EgeKnn.......

Maden mangalı EgeKnn yaktı. Bizde uscukları hazırlayalım demi abi

İşte tesisin şömine başı kafeteryasındayız. Sonunda sıcak biyer bulduk kuruduk ve mayıştık tabiki.

Bunda alkolünde etkisi vardı tabi. Doldur be Murat abi....

EgeKnn ve ben (TenTen35)

+ Murat Abi (kuvva) ve Bahtiyar (Newzat150)

Cenkmenderes ve Güldemet Abla (Akreep)

aha basıldınız

Sevgili ati sonunda bizi bulabildi. Tanıştığımıza çok memnun olduk gerçekten. Ayağına sağlık. Bizde en kısa sürede seni buraya bekliyoruz

"Ağır Abiler" de aynı campingdeydi.

Eveeet. sabah oldu ve toparlanıyoruz. İlk hdefimiz anıt ileri.....

Emektar motorum ve ben.....

Sonunda motorlar olması gerektiği yerde. Yolda....

Anıttayız ve otopark motorla dolu "Bursa chopper clup" da orda. Meraba arkadaşlar...

Üzerinde durduğumuz toprakları kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimizi saygıyla andık.

Kuvva ve Akreep....

Bizde ordaydık...

:bounce:

sayın modum :bounce:

MT İzmir Grubu elemanları

İşte fotoğraf budur....

motorcu motorcuyu çekiyor işte. Yemek molası için durmuştuk ve birden....

Feribot beklerken Anafartalarda görev yapmış bi Gazimiz motorları görünce yanımıza geldi. Ondan da taktir almak bizi onurlandırdı açıkcası...

Dönüş yolu ve biz ferbottayız...

Son durağımız Çandarlı'ydı. Dedemin motorunu görmeye ve kardeşimi bırakmak için uğradık.Dedemi de sitemize üye ettik.Hadi hayırlısı.