Valla canım yol yapmak istiyor, sırf utandırmak için gelebilirim....
Gelmek mi? Yeni motor mu? Ne kadar güzel olur ama? Bekleriz. Hemde dört gözle
Valla canım yol yapmak istiyor, sırf utandırmak için gelebilirim....
hiç öyle şey olurmu paşam keşke gelsende neşemize neşe katsan çok merak ediyoruz seni tekrar nezaman görcez inşallah çok uzak değildir.:rendeer: :queen: :bounce:Bu saate kadar listeye yazılmadıgımıza göre gelmeyin demek herhalde...Size iyi eglenceler o zaman....:cherry:
S&S
Zühtüpaşa....:rendeer: Tai...:rendeeroleyyyy kimler geliyor.Yaşasınn..boğazımızda kalırdı valla herşey..hele gece yarısı ayran servislerimiz sizleri bekliyor..:cat: Dört gözle bekliyoruz..Ayvalıkda sizi lunaparkada götürürüz..kaydıraklı havuza da..:queen:
Hayırlı yolculuklar şimdiden..dört gözle bekliyoruz..:rendeer:
Canlarım yarın buluşma yerinde görüşürüz..erken yatın bugün..dinlenin zira cumartesi akşamı güneşi Cunda da bir rum tavernasında doğdurabilirizzz..
simit ve caylar GITTARDANNDO dan:queen: :queen: :queen:
Cundada rum tavernası zor be dostum çok ararsın. Cunda o bölgede özünü kaybetmeyen yegane yerlerden biridir. Ve bendende tavsiye orda Kimseye sormayın Rum tavernası varmı diye. Pek hoş karşılamazlar. Yada istanbula gelirseniz Arnavutköyde kırarsınız tabakları.
Sirtakiye niyetli gitmeyin efeler zeybek oynatmasın sonra
Kendimi göremedim listede..? eklemiştiniz daha önce bi sorun yoktur umarım bende geliyorum geziye...Yarın görüşmek üzere...
Zeybeği bilmem ama Ege Knn diğer dallarda oldukça başarılı,gözümle gördüm,saygı duydum...:cat: