MT [ İzmir ] 18 Kasım Cumartesi Ayvalık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
htl

muharrem1 - nart ve ayrıca diğer il ve ilçelerden katılmak isteyen
tüm dostlarımız
bizleri mutlu edersiniz, görüşmek üzere.
sevgiyle kalın.

thai ve zühtüpaşa,
yeriniz ayrıldı isterseniz gelmeyin.....
onlar biraz zor gelir muratçım

katılan listesi

katılanların en son listesini yapabilirmiyiz. Kaç kişi olduk ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla canım yol yapmak istiyor, sırf utandırmak için gelebilirim....

Arkadaşlar bende geliyorum ancak gelmem cumartesi akşamını bulur. İsmimi gereken yerlere gereken kişiler gerektiği gibi yazarlarsa sevinirim. Arabayla manisadan yola çıkıcam gelmek isteyen veya eşyasını vermek isteyen varsa haberleşelim.
Tel: 0 532 326 64 25

Şehir dışından gelenler ve yeni katılan arkadaşlarla baya bir kalabalık olucaz ve eğlenicez anlaşılan.Sadece beklemek kaldı...::p

Ayvalik Gezisi

Bende Katilmak Istiyorum Ismim Erdinç Nick=elvir Siteye Kaydimi Yaptirdim Beninde Gezi Listenize Eklerseniz Sevinirim

herkez gelsin yollar grup sürüşü görsün, asfalt ağlasın intahar etsin. :queen:

beni de ekleyin dicem amaaaa

Arkadaşlar bende geliyorum ancak gelmem cumartesi akşamını bulur. İsmimi gereken yerlere gereken kişiler gerektiği gibi yazarlarsa sevinirim. Arabayla manisadan yola çıkıcam gelmek isteyen veya eşyasını vermek isteyen varsa haberleşelim.
Tel: 0 532 326 64 25

arkadaşlar bende katılmak istiyrm ama yarın akşam çanakkaleye gitmem gerekiyorrr :pr: ,
pazar günü planın geri kalanına eklensem sorun olur mu ? bir de pazar günkü plan nedir, cunda vb kaçta hareket edilecek, en azından kahvaltı keyfinde sizlerle olmak isterim.

birddeeeee otobüsle gelicemm pazar günü otele nasıl ulaşım sağlayabilirim bilgisi olan var mıdırrr..

eh sorular şimdilik bu kadarrrr:mrgreen:

dondurmania sana özelden mesaj attım bir ara bakarsan sevinirim(kontrol panalinden ulaşabilirsin özel mesajlarına)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi gelin de ne zaman gelirseniz gelin.ayrıntılı bilgi sercan da(ugly child)

Arkadaşlar gelmek isteyen herkesi listeye ilave ediyorum umarım katılım fazla olur ve keyifli bir hafta sonu geçiririz.. Buluşma saatine lütfen herkes özen gösterip zamanında gelsin. 13.00 Toplanma saatimiz 13.30 hareket saatimiz aradaki bu yarım saatlik süreyi insanların gelmesini beklemek için bırakmıyoruz grup halinde yola çıkılacağından son kontroller , öncü , artçı hız ortalaması mola ve rota bilgileri konuşulup gereken son kontroller yapılacak lütfen 13.00 da herkes orada olsun

cumartesi günü geç saat katılacak tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar orada görüşmek dileğiyle...

Toplanma yerimiz Karşıyaka / Soğukkuyu Türkpetrol ( çalışmayan kapalı benzin istasyonu )
bu bilgiyi belirtmeyi unutmuşum ilk sayfaya da ekliyorum

Katılım Listesi

1 ironline + 1 ( Başak )
2 duslemek
3 volkancimen
4 TenTen35
5 Kuvva
6 Akreep
7 Egeknn
8 Ruzgar_Bey
9 Kamberhan
10 uglychild
11 ümmetperkitan
12 gitardando
13 Nart
14 speedygirl şule
15 Racıngiski
16 Karakız
17 ELVİR
18 dondurmania
19 belifeless
20 güreli

Narlıdere-Balçova-Hatay-Güzelyalı civarında oturan arkadaşlar;

İsterseniz geçişi feribot ile yapalım. Buluşmayı daha erken bir saate almış oluruz:)

Ben ve uglychild feribot ile geçmeye karar verdik, deniz keyfini baştan, peşinen yaşayalım, hep beraber simit(gevrek)-çay partisi yapalım, ne dersiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
%80 gelme ihimalim var.

Bu arada gidiş saati ve dönüş saatlerin detaylı hava durumu tahmini aşağıdaki gibidir:

Balıkesir'e gidiş (orası daha soğuktur diye orayı baz aldım) zamanı:

İzmir'e dönüş zamanı:

birddeeeee otobüsle gelicemm pazar günü otele nasıl ulaşım sağlayabilirim bilgisi olan var mıdırrr..

eh sorular şimdilik bu kadarrrr:mrgreen: [/COLOR]

kardesim sen pazar gunu geldigin de ara, birimiz gelip seni aliriz...erken gelirsen sarimsakli da oluruz, oglen ise Ayvalik cunda arasinda....

0 544 665 69 50

KENAN, bu arada beni havrandan aradilar, listeye 3 kisi daha eklermisin... nick mert40, cumartsi gecesi bizimle olacaklar otelde...

Narlıdere-Balçova-Hatay-Güzelyalı civarında oturan arkadaşlar;

İsterseniz geçişi feribot ile yapalım. Buluşmayı daha erken bir saate almış oluruz:)

Ben ve uglychild feribot ile geçmeye karar verdik, deniz keyfini baştan, peşinen yaşayalım, hep beraber simit(gevrek)-çay partisi yapalım, ne dersiniz?

FERRYBOAT 12:00 KALkiyor EN GEC 11 45 TE İSKELEDE BULUSALİM.. baska gelen var mi?

simit ve caylar GITTARDANNDO dan:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
kardesim sen pazar gunu geldigin de ara, birimiz gelip seni aliriz...erken gelirsen sarimsakli da oluruz, oglen ise Ayvalik cunda arasinda....

0 544 665 69 50

KENAN, bu arada beni havrandan aradilar, listeye 3 kisi daha eklermisin... nick mert40, cumartsi gecesi bizimle olacaklar otelde...

FERRYBOAT 12:00 KALkiyor EN GEC 11 45 TE İSKELEDE BULUSALİM.. baska gelen var mi?

simit ve caylar GITTARDANNDO dan:queen: :queen: :queen:

teşekkürler ugly child arayabilirim gelişi ayarlayamazsam
cmt benim içinde eğlenin pazar görüşmek üzere arkadaşlar
iyi eğlenceler hepinize
rüzgarınız bol olsun :mrgreen:

arkadaslar cumartesı ehlıyet sınavım var 8:30da sonra manısaya gececegım esımı ve oglumu alacagım aranızda olamayacagım sıze ıyı eylenceler her yaz oralardayım harıka bır manzaravar benımyerımede sarımsaklı şeyten sofrasından gunun batımını izleyın harıka manzaralar var ozellıkle selım abı fotograf makınanı gotur bayılacaksın sevgıler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu saate kadar listeye yazılmadıgımıza göre gelmeyin demek herhalde...Size iyi eglenceler o zaman....:cherry:
S&S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar