Organisayon güzel,şehir güzel,muhabbet güzel,MT İZMİR neden güzel olmasın...:queen: :queen: :queen:
arkadaşlar, herkez motorlarını gözden geçirsin:bounce:
yollarda çile bülbülümü söylemeyelim,
ayıca lütfen gurup sürüşüne riayet edelim, son manisa gezisi gibi olmasın:farao:
sevgiler,

dediğim servislere gittinmi hangi servis ayarlıyor parçayı km yi çeviren makara lazım galiba sana.ben de motorumda ki eksiklikleri gidermeye çalışıyorum zinciri mazotla temizleyip ince yağla yağlayacağım.
Km telim ve bağlantısında sorun var kac km yaptıgım ve hızım gözükmüyor
Servis parcayı ayarlamaya calısıyor
Ümmet Abi yetiş bana acilen o parça lazım KT nin km telinin tekerlek göbeğine bağlantı noktasından kırıldı 5 servisi aradım parça yokmuş.
Yaz yaz thai ve zuhtupasa.....![]()
arkadaşlar akhisardan racing iski ve bende geliyoruz ama geliş saatimiz cumartesi akşam olucak sanırım gelince sizi ararız.
tesekurler muharrem 1, guzel bi tanisma olacak...selam arkadaşlar havran motor dostları olarak sizlerle bir ortamda bulunmak için
geliyoruz bir gurup arkadaşımız pazar sabahı katılacak çumartesi gecesi 3 arkadaşımız temsilci olarak gönderiyoruz buluşmak umudu ile şimdiden iyi eylenceler kazasız yolculuklar dileriz
Teşekkürler arkadaşlar;
hareket 13:00 olarak belirlenmiş ancak ben cumartesi çalışıyorum daha geç vakit gelmem sorun olurmu. Kalacak yer ayırtmak filan gereklimi...