(MT-İZMİR)17.04.2009 Çimler uzamış mı toplantısı

Yoğun istek üzere topik açma ihalesi bana kalmış durumda :mrgreen:

17.04ç2009 Cuma akşamı çayır çimen toplantısına hepiniz davetlisiniz,
Yer:Üsküdar Çaycısının Karşısındaki alabildigine uçsuz bucaksız çimler

dip not:nerede bu üsküdar çaycısı diyecek olan varsa Alsancak vapur iskelesini arkanıza aldıgınızda saat 1 yönünde :queen::queen:

yeter bu kadar geyik , hepinizi bekliyoruz :cat: :wiinkk:

çok kalamasamda yinede gelicem ermanla birlikte orda görüşürüz:cat:

aceleyle acıldı saat eklemeyi unutmuşum :mrgreen:

saat 8 den sonra ordayız :cat::wiinkk:

millet yeşil çay içiyor biz de çim çayı içicez yarın akşam :queen:

topak açılmış....aferin gökalp kırma bizi :mrgreen:
akşam görüşürüz...
mert ve erman öle 2 dakka uğramak yok...görmedim sizi ne zamandır, beni görmeden kaybolma:mrgreen:yın

arkadaşlar cuma günü :pr: malesef katılamıyorum sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum :cat:

ulan arkadaş bi kerede zamanında göreyim şu topikmi mopikmi neyse bi tutturamadım tanışamadım arkadaşlarla sinir oldum

gerçekten güzel bir akşam oldu alsancak çimen çayır .incir altı .karabağlar çiğ küftelar.daha neler neler.:)

arkadaşlar ÖNEMLİ DUYURU .PAZAR GEZİMİZ SAAT 9.30.OLMUŞTUR.HER KESİN DİKATİNE .ARTIK UYANIRSINIZ İNŞALLAH .:)

temiz hava eşliğinde bol muhabbetli güzel bir toplaşma oldu,gelen herkese teşekkürler
gelmeyenler neler kaçırdı neler... :cherry:
canlı yayında 2 kez düşen sarhoş kuryeden mi başlasaaaaaamm,Cesinin esprilerinden mi başlasaaaaam,lokum tadında muhabbetten mi başlasaaaam,... :queen::queen:

gerçekten güzel bir akşam oldu alsancak çimen çayır .incir altı .karabağlar çiğ küftelar.daha neler neler.:)

abi süper bi akşamdı herkesin çok eğlendiğine eminim. bundan sonra sürekli gerçekleştirelim çiğ köfte gibi aktiviteleri :p

temiz hava eşliğinde bol muhabbetli güzel bir toplaşma oldu,gelen herkese teşekkürler
gelmeyenler neler kaçırdı neler... :cherry:
canlı yayında 2 kez düşen sarhoş kuryeden mi başlasaaaaaamm,Cesinin esprilerinden mi başlasaaaaam,lokum tadında muhabbetten mi başlasaaaam,... :queen::queen:

gerçekten güzeldi abi akşam :) abi kurye olayı bombaydı ya adam motosiklete bindi kaldı bide teker yapmaya kalkıyodu:queen: ama iyi bi ders oldu ona :p herşeye rağmen muhteşem bi akşamdı :wiinkk: Gökalp abi lokumlar için teşekkürler tekrar:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar