[MT İzmir] 16.11.2007 Cuma Görsel Eğitim Toplantisi

Bunu kaçırcam ama pazar günkü Rahmi abiyi ıslatmaya gelmeye çalışıcam:cherry:

Unutanlar için tekrarlıyorum.MCA motora gelmek isteyen arkadaşlar saat 18:00 da devler tiyatroları önünde olsunlar :cat:

arkadaşlar size yetişemedim. benim geldiğimde saat 19:30 civari idi. ama 19 dan 19:30 a kadar MCA yı aradım. bulduğumda iş işten geçmişti. kimsecikler yoktu. sonra Adem Abiyi aradım. oda ameliyat olmuş dükkana ben gelmiyorum izmir mt den de haberim yok dedi. ben yine kaldım ortalarda, dedim bari toplantıya gideyim ama toplantı yerini bilmediğimi hatırladım. etraftada hiç motorlu kimseler yoktu. benim planım mca dan sonra hep beraber gideriz diye düşünmüştüm. ama olmadı neyse artık bir sonraki sefer.. umarım iyi eğlenmişsinizdir.

merhabalar,
Uzun zamandır foruma girmiyordum :)
Rahmi abi de honda shadow vardı gezilerde yanından gidip egzoz sesini mp3 player niyetine dinliyordum :)
Ne aldı acaba cok merak ettim :)

Moderatör (forrap)
Öncelikle herkesten özür diliyorum..
Adem abiyi aramayı unutmuşum.Ama inanın o saatte kapattıklarını tahmin dahi edemezdim..Zaten ameliyat olmuş yurtdaş ın söylediğine göre,yani beklenmedik birşeydi.Tekrar özür dilerim,aklımdan çıkmış adem abiyi aramak..Ama o saatte açık olmalıydı ameliyat olmasa.

yurtdas,sana cep numaramı vermiştim diye hatırlıyorum.O da olmadı başkalarının da vardır,keşke arayıp mekanı sorsaydın.Oraya kadar gelip geri dönmen kötü olmuş.Üzüldüm..

Hepimize geçmiş olsun umarım bir daha böyle talihsiz bir gece yaşamayız....

Moderatör (forrap)
Kolpa gece derken ?
Gurme de bir aksilik olmadı demi ? MCA olayı için mi diyorsun ?

Valla sizi bilmem ama benim için tam bi hayal kırıklığı oldu.
Forrap doğru söylüyorsun ama seni gitmeyecek sanıyordum ve ondan aramadım daha doğrusu baya bi geri geldikten sonra aklıma geldi.
neyse inşallah bir dahaki sefere.
eğitim olmadığına göre çok fazla bişey kaçırmadım o zaman desenize.. :)

Ule elini kolunu sallaya salaya gelceğine bi CD getirseydin...beğendiremedik bide:queen:

Unuttum getirmeyi.Yoksa hazırlamıştım cd :wiinkk: Neyse ben ileri sürüş tekniklerini benim motor ile sergileyeceğim.Çengis abide videoya alacak ve sizde eğitim videosu nasıl olur göreceksiniz :queen:

merhabalar,
Uzun zamandır foruma girmiyordum :)
Rahmi abi de honda shadow vardı gezilerde yanından gidip egzoz sesini mp3 player niyetine dinliyordum :)
Ne aldı acaba cok merak ettim :)

evet kısa yolda çok iyi oluyor o ses, ama uzun yola giderken, kulaklıkta fayda etmiyor. Şimdi yeni motorum SUZUKİ inturider M800
Tekrar görüşmek üzere

o saatten sonra ancak fasıla gelirsin sen. tabi biz başka yerlere akmazsak. hoş en az 12 ye kadar orda oluruz ama gerisini bilemem; demiş murat :mrgreen:

Neeee Toplantının ardından çeşmeye kumru yemeyemi gitcez; demiş çallı :p

demekki bazen ileride ne olacağını,gecenin ne şekilde biteceğini, kimi uçan bir böceğin sokacağını :cyclopsan tahmin edemiyoruz
kısacası cesuru böcek soktu,holygun unda beli tutulmuş :) ikisinede geçmiş olsun :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
o saatten sonra ancak fasıla gelirsin sen. tabi biz başka yerlere akmazsak. hoş en az 12 ye kadar orda oluruz ama gerisini bilemem; demiş murat :mrgreen:

demekki bazen ileride ne olacağını,gecenin ne şekilde biteceğini, kimi uçan bir böceğin sokacağını :cyclopsan tahmin edemiyoruz
kısacası cesuru böcek soktu,holygun unda beli tutulmuş :) ikisinede geçmiş olsun :cat:

Tolgaya da Cesur a da geçmiş olsun.....:rendeer::rendeer::rendeer:

Dikkat etmek lazım...Böcek bu..Nerden, ne zaman , nasıl ve neşekilde sokacağı belli olmaz.......:pr::pr:

Abilerim öncelikle geçmiş olsun.

Gelemedim ben toplantıya vize haftası başlıyor ve pazar günü de ALES sınavım var.O nedenle gelemedim.Özledim ama sizleri,en kısa zamanda görüşmek üzere

Böcek yanımda...isminin izinsiz kullanılması konusunda sizi uyarıyormuş...ona göre yani :p

Ne böcekmiş ama.Sarışın hatun"hayatım hepimizi bir böcekmi bu hale getirdi" :queen: :queen: :queen: Böcekzede arkadaşlarımıza çok çok geçmiş olsun diyorum :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar