[MT İzmir] 16.11.2007 Cuma Görsel Eğitim Toplantisi

kimlerin elinde eğitimle alakalı ne varsa getirsin,uzun ve güzel bir gece olacak,ve bu arada üzülerek söylüyorum, tesadüfen aynı gece, aynı mekanda FASIL da var:queen:

Daha ne olsun cengiz abi.Eğitimin ardından fasıl yaparız bizde bi güzel :queen: Bak şimdi sabırsızlandım doğrusu :bounce:

masaj işini davut üstlendi FISTIKLARI o getirecek :p ama sizin için çakmağımı alır gelirim, masaj gerekeni bakarız :queen:

masaj işini davut üstlendi FISTIKLARI o getirecek :p ama sizin için çakmağımı alır gelirim, masaj gerekeni bakarız :queen:

neeeeeeeee.........FISTIKLAR yine benden mi....?.... suçum nedir hakim beyy...?

Konuşmama hakkımı kullanmak ve şahsıma bir avukat temin edilmesini talep

ediyorummmm......:queen::queen:

bu arada çallı kesin benim avukatım olmak için atlayacaktır inşallah baro ondan önce davranabilirr....(yoksa halim harabbbb olurrr...:)....)...............

masaj işine gelince TARKAN abi dururken bana laf söz düşmezz....:bounce:

masaj işi kolay,ya benim çakmağı kullanırız,yada benim motorla 50 km gidersiniz :p tüm kaslarınız gevşer,bkn;FORRAP= TUNCER en yakın şahittir :cat:

neeeeeeeee.........FISTIKLAR yine benden mi....?.... suçum nedir hakim beyy...?

Konuşmama hakkımı kullanmak ve şahsıma bir avukat temin edilmesini talep

ediyorummmm......:queen::queen:

bu arada çallı kesin benim avukatım olmak için atlayacaktır inşallah baro ondan önce davranabilirr....(yoksa halim harabbbb olurrr...:)....)...............

masaj işine gelince TARKAN abi dururken bana laf söz düşmezz....:bounce:

Müvekkilim konuşmama hakkını kullanıyor.Gereken şeyleri mahkemede konuşacaktır :cat: (bu arada davut abi sen tanıdıksın.avukatlık ücretini düşük tutcam senin için :queen: )

çallı, avukatlık ücretini pakistanda yüksek tutuyorlarmış seni oraya yollayalım :queen:

Müvekkilim konuşmama hakkını kullanıyor.Gereken şeyleri mahkemede konuşacaktır :cat: (bu arada davut abi sen tanıdıksın.avukatlık ücretini düşük tutcam senin için :queen: )

korktuğum başıma geldiii.....:pr::pr:.........memoo dava senindirr...

eğer kaybedersen bilki fıstıkları sen getirirsinnnn.......:queen::queen:

(üff...mouse'un pilleri bitti.....bu touchpad'den nefret ediyorummm...:).....)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Ooo demek laptop la bağlanıyon.... Eee çallıyı avukat atamandan belli....:queen::queen::queen:

Yanlız dikkat et çay paralarını senden çıkarır ona göre.......... Kendisi bizim çayağacımız olur da..........:queen::queen:

Meraketme davayı kazandık bil :cat:

Ooo demek laptop la bağlanıyon.... Eee çallıyı avukat atamandan belli....:queen::queen::queen:

Yanlız dikkat et çay paralarını senden çıkarır ona göre.......... Kendisi bizim çayağacımız olur da..........:queen::queen:

Yok canım daha neler :queen: :queen: :queen:

yorulursun yerken uzun fıstıkları,biz ihtiyarız, kısa olsun bizim olsun :p

az önce Ispartadan dönmüş bulunuyorum ve fıstıkların yanında şekerli bişeyler olsun diye GÜL LOKUMU getirdim...Cuma görüşürüz afiyet olsun :)

abi yaşadık be :pgül Lokumu Fıstık FASIL insan bunları kaçırırmı :queen:1 asırda 1 defa olur her halde cuma gönü gelmeyin lokum lar fıstıkları ben yicem :wiinkk:afyetle abi herkesi çağır mayın öyle bize kalmaz canım:pr::queen:

hayda beslenme günü gibi oldu bu ya. ilkokul günlerim aklıma geldi yerli malı haftası mı yapacağız yoksa:mrgreen:

neyse ben aç geleyim cuma. malum fasıl var uzun fıstıklarda var bi yandan demlenirim bir yandan dersimi dinlerim.

hayda beslenme günü gibi oldu bu ya. ilkokul günlerim aklıma geldi yerli malı haftası mı yapacağız yoksa:mrgreen:

neyse ben aç geleyim cuma. malum fasıl var uzun fıstıklarda var bi yandan demlenirim bir yandan dersimi dinlerim.

Uzun fıstıklar biz gençlerin murat abi :cat: Sizin yaşınız geçmiş uzun fıstıklar için :queen:

sen öyle san bak bakalım uzun fıstıkları kim nasıl yiyiyor. Bu konuda elime su dökemezsiniz ama arada bir gelip çay getirebilirsiniz fıstıkları yerken ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar