[MT İzmir] 16.11.2007 Cuma Görsel Eğitim Toplantisi

sayın MT İZMİR üyeleri bir süredir düşündüğümüz ve kış şartlarının oluşmasıyla aciliyet kazanan GÜVENLİ SÜRÜŞ eğitimlerimize bu haftadan itibaren 15 günde bir olmak kaydıyla başlıyoruz :cat:elinde bu konuyla alakalı CD ve DÖKÜMAN bulunan arkadaşlar toplantı günü paylaşım için yanlarında bulundursun :rendeer:

TOPLANTI MEKANI; GURME RESTORAN ( inciraltı )
TOPLANTI SAATİ; 20 00
SAAT; 21 00 da eğitim başlar,geç kalmamaya özen gösterin,20-21 arası çaylar, çorbalar içilir 23 00 da eğitim biter, sohbet için bol vaktimiz olacaktır :cat:

HAFTANIN SÜRPRİZİ; pazar günü hava şartları müsait olursa, cuma eğitiminin PRATİĞİNİ yapmak için GÜRELİ ( rahmi amca ya ) yeni motoru için hayırlı olsuna ve mangala gideceğiz :wiinkk:ayrıntıları cuma günü toplantıda görüşürüz :cat:

miss kolpa okursa :pr: sen fıstığı fuarda kafeste görürsün :mrgreen:haftaya fıstık toplantısı bu hafta eğitim var,bir hafta eğlence, bir hafta eğitim nisana kadar :cat:

fıstıklar haftaya gelcekse haftaya ben yalnız geliyim:bounce::p

tamam tamam kavga çıkmasın fıstıkları ben getiririm... ama bir şartım varr diğer fıstıklarda benim olursaaa...:queen::queen::bounce::bounce:

cengiz abi MCA'ya gelicekler içinde 2 saat önceden 6 gibi yani, konakta falan bi yerlerde buluşma eklermisiniz :wiinkk:

cengiz abi MCA'ya gelicekler içinde 2 saat önceden 6 gibi yani, konakta falan bi yerlerde buluşma eklermisiniz :wiinkk:

MCA nın yeri çok basittir, konaktan karataş yoluna girdikten sonra asansör durağının tam karşısı,fakat yinede birlikte gitmek isteyenler için saat 18 30 konak vapur iskelesi önü rahat park alanı olmasından dolayı uygundur :cat:

Son düzenleme:
MCA nın yeri çok basittir, konaktan karataş yoluna girdikten sonra asansör durağının tam karşısı,fakat yinede birlikte gitmek isteyenler için saat 18 30 devlet tiyatrolarının önü rahat park alanı olmasından dolayı uygundur :cat:

ben anladım nerde olduğunu ok. herkese iyi geceler...:cat:

Uzmantv.com da egitim videoları falan vardı.Neti sınırsız biri indirip cd yaparsa böyle youtube'den falan,nasıl olur .. Hoş bunun muhabbeti toplantıda geçmişti ama konu hemen degişmişti

MCA ya erken giden olursa saat 19 30 a kadar oradan ayrılmayın, gelenlerle birlikte hareket ederiz :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ilgi ve alaka ........... ........

Sen sus bakiiim... Baka baka benim yazımı mı alıntılıyon?....:pr::pr::pr:

Ayrı bir topiğe gerek yok.... Saat 6 da konak iskelesinde buluşalım.... Orda park yeri falanda var.... Sorun yaşamayız..Hem herkes bilir....

MCA da ne var ne yoksa silip süpürelim........:queen::queen::queen:

sen de konusma o zaman... cift okeyi elinde patlatirim yoksa:mrgreen:

istedigimi alinti yaparim ben, bak alintilarim sayesinde gyzemli yi ortaya cikarttim hehehe... aramizda:)

Sen sus bakiiim... Baka baka benim yazımı mı alıntılıyon?....:pr::pr::pr:

Ayrı bir topiğe gerek yok.... Saat 6 da konak iskelesinde buluşalım.... Orda park yeri falanda var.... Sorun yaşamayız..Hem herkes bilir....

MCA da ne var ne yoksa silip süpürelim........:queen::queen::queen:

alp abi süpersin saat 6 da konak iskelesi uygun diyer yerler kafa karıştırıyor cengiz abiye saygılar:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp abi süpersin saat 6 da konak iskelesi uygun diyer yerler kafa karıştırıyor cengiz abiye saygılar:rendeer:

Saol koltuklarım kabarıyor :rendeer::rendeer: da Cengiz Abinle 24 saat berabermiyiz?....:silent::silent: Nerden ileteyim?....:silent::silent:
Hem boşver sen onu... Bizbize toplanırız.......O nun fırında işi varmış o saatte....:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar