- Konu Yazar
sayın MT İZMİR üyeleri bir süredir düşündüğümüz ve kış şartlarının oluşmasıyla aciliyet kazanan GÜVENLİ SÜRÜŞ eğitimlerimize bu haftadan itibaren 15 günde bir olmak kaydıyla başlıyoruz :cat:elinde bu konuyla alakalı CD ve DÖKÜMAN bulunan arkadaşlar toplantı günü paylaşım için yanlarında bulundursun :rendeer:
TOPLANTI MEKANI; GURME RESTORAN ( inciraltı )
TOPLANTI SAATİ; 20 00
SAAT; 21 00 da eğitim başlar,geç kalmamaya özen gösterin,20-21 arası çaylar, çorbalar içilir 23 00 da eğitim biter, sohbet için bol vaktimiz olacaktır :cat:
HAFTANIN SÜRPRİZİ; pazar günü hava şartları müsait olursa, cuma eğitiminin PRATİĞİNİ yapmak için GÜRELİ ( rahmi amca ya ) yeni motoru için hayırlı olsuna ve mangala gideceğiz :wiinkk:ayrıntıları cuma günü toplantıda görüşürüz :cat:
TOPLANTI MEKANI; GURME RESTORAN ( inciraltı )
TOPLANTI SAATİ; 20 00
SAAT; 21 00 da eğitim başlar,geç kalmamaya özen gösterin,20-21 arası çaylar, çorbalar içilir 23 00 da eğitim biter, sohbet için bol vaktimiz olacaktır :cat:
HAFTANIN SÜRPRİZİ; pazar günü hava şartları müsait olursa, cuma eğitiminin PRATİĞİNİ yapmak için GÜRELİ ( rahmi amca ya ) yeni motoru için hayırlı olsuna ve mangala gideceğiz :wiinkk:ayrıntıları cuma günü toplantıda görüşürüz :cat: