[MT İZMİR] 14 Mart Tıkabasa Cafe Banada Buluşma Topiği Açmak Nasip Oldu Buluşması

:silent::p:queen::cyclopsan:sunny:::23343::::yanliss:::stretche::puro::::saad::::eek:fftp::::148::

Espiriyi anlamadığım için her bi smile dan kullanayım dedim :)arabam olmadığı halde böyle bir istekte bulunsam tamam espiri olmuş derdim :wiinkk:

ama arabam olsa inanki iki tekerleğimi paylaşırdım seninle..beni tanıyanlar bilir...:queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Özgür,yüzünü gören cennetin en güzel yerinde villa sahibi oluyormuş doğru mu ? :p Sen geleceksen söyle,gelemeyecek bile olsam 10 dakikalığına bile olsa uğramaya çalışayım var gücümle.Ben seni kuş gribi sonucu telef ettik sandım,hala yaşıyorsun madem bi göreyim :p

erudite sen yaya bile olsa gel, sen eski üyesin herzaman yerin hazır hem senin YÜKSEKLERDE dostların var biliyorum ben, ESER hadi bekliyoruz en yüksekteki dostumuz sensin :p

Özgür,yüzünü gören cennetin en güzel yerinde villa sahibi oluyormuş doğru mu ? :p Sen geleceksen söyle,gelemeyecek bile olsam 10 dakikalığına bile olsa uğramaya çalışayım var gücümle.Ben seni kuş gribi sonucu telef ettik sandım,hala yaşıyorsun madem bi göreyim :p

siz telef etmiştiniz..hatta etmeye çalışıyorlarken ben ellerinden sıyrıldım senin haberin yok...:queen:ben kaçtım onlar kovaladılar:queen::queen:

bu arada o villalardan varsa 1 m2 bende alabilir miyim acaba:silent:kira derdinden kurtulurum yahu...:wiinkk:

tuncerim eğer gelmeye mecalin yoksa bile ben seni görmeye gelirim merak etme...:rendeer: benzine de zam gelmiş hazır...çıldıracak yer arıyorum...:queen::queen:

Kokmuş tavuklara fazla dalmışın lem bu gün..... İğrençti espri hakkatten... :queen::queen:

abi daha bu saat oldu ben yemek yemedim..o yüzdendir..tavuk yemeyi düşünüyorum..buyur gel yiyelim...:queen::queen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
::dpac::::dpac::::dpac:: Ben yerim tavuk::dpac::::dpac::::dpac:: İyi aile tavuğu mu ama :p ? Ben öyle her tavuğu yemem.Bunun nezlesi var,gribi var..

Olmadı gripse bile bi asprin içirtelim,gribi geçsin öyle yiyelim ::dpac::

::dpac::::dpac::::dpac:: Ben yerim tavuk::dpac::::dpac::::dpac:: İyi aile tavuğu mu ama :p ? Ben öyle her tavuğu yemem.Bunun nezlesi var,gribi var..

Olmadı gripse bile bi asprin içirtelim,gribi geçsin öyle yiyelim ::dpac::

bu çok iyi bir ailenin tavuğu...bizzat ben kendim gördüm terbiye edilirken..aşıları felan da tam.:p :queen:

saygılıdır , hoşgörülüdür...mideye oturmaz..adamı da garip etmez...:queen:yaw benim beynime giden damarlar daha açılmadı..tuncerim yanında patatis de kızarttım gel...::dpac::

fazla bir şey alma zaten yeterince fazla şey olacak MEMOLİ tatlıyı özer abim getirecek :cat:

neee tıkabasada mantı çok mu güzelmiş:silent:

:queen::queen::queen:

gelsem mi gelmesem mi :silent: kararsızım wallaa
işyerinden cıkıp eve gelince durum netleşecek
dinleneyim diyorum ama kısmet...
Hepinize saygılar :rendeer:
iyi eglenceler

gelsem mi gelmesem mi :silent: kararsızım wallaa
işyerinden cıkıp eve gelince durum netleşecek
dinleneyim diyorum ama kısmet...
Hepinize saygılar :rendeer:
iyi eglenceler

benim tanıdığım gökalp gelir ve cengiz abisinin sis farlarını getirir :wiinkk:( şimdi nasıl gelmeyecek :queen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar