[MT İZMİR] 14 Mart Tıkabasa Cafe Banada Buluşma Topiği Açmak Nasip Oldu Buluşması

Özer Abi dl650 mi yazıyor orda ben mi yanlış okuyorum :)

Yok Yok doğru okuyorsun ben 3 kat cam sil geçtim monitöre yanlışmı okuyorum diye doğru başka monitör taktım denedim aynı şey yazıyor :queen:

ben sizinle orada cook karsılastım ama nasipse bende sizinle takılırım hatta sizin arkadaş var ybr si var onunla tanışıyoruz
:cat:

YBR si olanlar parmak kaldırsın ama benimki siyah olurmu ? bilmemki... Hem zaten ben olsam alelade bi ybr den bahseder gibi bahsedilmez benimkinden nede olsa İzmirin en temiz YBR'si 5000ytl verdiler vermedim ne er-5 ler ne er-6n ler geldi takasada ben vermedim :queen:

Son düzenleme:
bu hafta üzerine bi kola dökim senin ybr nin nazaarlık olsun:p

nie kimse bişi yazmıyo benim topiğime yaa:salut:
:queen::queen::queen:

Kolpacım sen baştan sorumluluktan kaçtın. yok efendim Cengiz abisi başkasının melemenine ekmek batırırsa karışmazmış da. yok şöyleymiş böyleymiş. Olmaz kardeşim topic açıyosan sorumluluklarını da alıcaksın üstüne . Ne demek karışmam .Bak alper kardeşim bir sucuk topiği açtığında ne yapıyo iki eline birer ekmek sucukların arasında öyle dolaşıp , birisi bir yamuk yapmasın diye gözlüyo. Hatta vatandaşın alacağı fazla kaloriyi bile hesaplayıp ,ona göre davranıyo Cengiz keza sorumluluğu üzerine alıp vatandaşa yardım amacıyla melemenin içine ekmek düşürüyo . sorumluluk budur. senin yapacağın şey bütün sorumlulukları üzerine alıcan , her iki elinde birer ekmek ile vatandaşın arasında dolaşıp fazla kalori almalarına mani olucan yok öyle beleşten topic açmak sorumluluk ister bu . Hadi göster kendini:queen:

Kolpacım sen baştan sorumluluktan kaçtın. yok efendim Cengiz abisi başkasının melemenine ekmek batırırsa karışmazmış da. yok şöyleymiş böyleymiş. Olmaz kardeşim topic açıyosan sorumluluklarını da alıcaksın üstüne . Ne demek karışmam .Bak alper kardeşim bir sucuk topiği açtığında ne yapıyo iki eline birer ekmek sucukların arasında öyle dolaşıp , birisi bir yamuk yapmasın diye gözlüyo. Hatta vatandaşın alacağı fazla kaloriyi bile hesaplayıp ,ona göre davranıyo Cengiz keza sorumluluğu üzerine alıp vatandaşa yardım amacıyla melemenin içine ekmek düşürüyo . sorumluluk budur. senin yapacağın şey bütün sorumlulukları üzerine alıcan , her iki elinde birer ekmek ile vatandaşın arasında dolaşıp fazla kalori almalarına mani olucan yok öyle beleşten topic açmak sorumluluk ister bu . Hadi göster kendini:queen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
rahmi amcacım ilk buluşma topiğim olsun o kadar öğrencem bende :p

ya bende gelmeyi düşünüyodum aslında ama..teras cafe olsaydı elvanı felan getiricektim..burcu (miss kolpa) iyi tanır hem onu...:pale:

Hayırlı olsun Özer Abi süper seçim kazasız belasız nice km lere...:cat:
(ceyz sen aştın kenidini)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi eğlenceler arkadaşlar :) İzmir'li ve İzmir'de olmanın keyfini çıkarın ::148::

Arkadaşlar bende gelmek istiyorum :)

Yalnız otomobil kullanıcısına yer var mı ? Motosiklet ile gelmesem?

senin tekerlerle benim tekerleri birleştirip 4 teker haline getirebiliriz...üstüne de bir branda..al sana araba...:queen::queen:(iğrençti biliyorum)

:silent::p:queen::cyclopsan:sunny:::23343::::yanliss:::stretche::puro::::saad::::eek:fftp::::148::

Espiriyi anlamadığım için her bi smile dan kullanayım dedim :)arabam olmadığı halde böyle bir istekte bulunsam tamam espiri olmuş derdim :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar