çekirdek çitliyorum çitleme sesi pıt sonra kalan kabukları ağzımdan atma sesi de pıf:mrgreen:
:queen::queen::queen:
http://www.youtube.com/watch?v=NKps7pV5twI
çekirdek çitliyorum çitleme sesi pıt sonra kalan kabukları ağzımdan atma sesi de pıf:mrgreen:
50 çeşit sıçan var,sen hangisine döndün :silent: Sosyete sıçanı mı ?(Bakınız Hamster) Yoksa bildiğin lağım faresi gibi bişey mi:silent:
Tam olarak modelin ne :silent:
Bide sıçana dönmek nasıl birşey?Bağırsaksal metabolizmanda bir değişiklik var mı![]()
Bu arada karmacoma yok ortalıkta yav,adamdan ses soluk çıkmıyor,arada gelip 1-2 mesaj yazıyo o kadar.Acaba sebil internetinde mi sorun var(Sebil : Çevredeki internetini şifrelemeyen hayırsever wireless sağlayıcıları)
Beni huylandırmayın,ama karar verdim,evde ayna karşısında çalışcam bu huyluluğumdan kurtulmam lazım...
Çalmasak da olurda hani çalsak bizim için daha iyiolur ama sözlemesek de olur da hani sözlesek herkez için daha iyi olur:queen::queen::queen:
Görüntülü cafenin tabelası vardır dimi?....![]()
Görüntülü cafenin tabelası vardır dimi?....![]()
yokmuş adam siteyi merak etmiş bakayım demiş :queen:bizi görünce TÜRKİYE yi terk etmiştabelayıda yakmış kimse bulmasın diye :cat:
gürültü falan diyince aklıma geldi ya,
10 sayfa yazılmış da en önemli kısmını unutmuşuz,
bizimle ilgilenecek şöyle çelik sinirli, zeki, enerjik bi garson tahsis etselerdi, aykutunda aklına gelmemiştir bizde hatırlatmadık ama artık çok geç galiba yazık yarın bir genç daha ruh sağlığını yitirecek.
ilk cafeye varan arkadaş bir avuç kadar sakinleştirici,5 kutu red-bull, bir elektro-şok cihazı bulsunda garsona yazık olmasın :queen:allah korusun garsonun dengesi şaşar çift yazar hesabı![]()
ilk cafeye varan arkadaş bir avuç kadar sakinleştirici,5 kutu red-bull, bir elektro-şok cihazı bulsunda garsona yazık olmasın :queen:allah korusun garsonun dengesi şaşar çift yazar hesabı![]()
ali ben biyoloji ile anlatırım sanırım ama topikde olmuyo, hatta konuya çakmakla görsellikde katabilirim, anladın sen onu :queen:
Gittardando haklısın kardeşim hemen sözel olarak açıklayalım. Şimdi soğuk havada ne olur , büzülür, küçülür. İşte ses dalgası da öyle küçülür. küçülüncede saniyede aldığı yol da küçülür.
Evet dostlar bu hafta bi değişiklik yapıp yepyeni bir mekanda toplanıyoruz...Hava durumuna göre bahçesinde, odalarında veya salonunda yerimiz hazırlanacak.
Çaylarımızı içip nargilemizi höpürdeteceğiz, bardak çekmeye ara verip tavlada bileğine güvenenleri göreceğiz
Gün = 14 Aralık Cuma
Toplantı Yeri = Güntülü NArgile Cafe / Karşıyaka
Saat = 20:00
Tarif = Girne caddesinde denize doğru giderken tren yolunu geçer geçmez sola dönülür, 150m ilerde solda.Otobandan gelenler bu tarife göre gelebilir.
Sahil yolundan yani yalı caddesinden gelecekler karşıaya iskeleyi ve evlendirme dairesini geçecekler solda yunuslar heykelini görünce sağa Girne caddesine dönerler tren raylarına gelmeden önceki son sağa dönerler 150 m ilerde solda.
NOT : Ben bulamam diyenler karşıyakada bildikleri yerleri yazarlarsa toplantıdan 30 dakika önce yola çıkıp mekanı bulamayacak olanlara göre bir güzergah çizip herkesi bulunduğu yerden alıp toplantı yerine götüreceğim...
konunun özü budur; gelmeyen hayatı boyunca çok üzülecektir :salut:bu toplantı kaçmaz :cat:BÖREK bize kendi elleriyle BÖCEK yapacak ( ığğğ iğrenç ):queen:
BÖREK bize kendi elleriyle BÖCEK yapacak ( ığğğ iğrenç ):queen:
Evet dostlar bu hafta bi değişiklik yapıp yepyeni bir mekanda toplanıyoruz...Hava durumuna göre bahçesinde, odalarında veya salonunda yerimiz hazırlanacak.
Çaylarımızı içip nargilemizi höpürdeteceğiz, bardak çekmeye ara verip tavlada bileğine güvenenleri göreceğiz
Gün = 14 Aralık Cuma
Toplantı Yeri = Güntülü NArgile Cafe / Karşıyaka
Saat = 20:00
Tarif = Girne caddesinde denize doğru giderken tren yolunu geçer geçmez sola dönülür, 150m ilerde solda.Otobandan gelenler bu tarife göre gelebilir.
Sahil yolundan yani yalı caddesinden gelecekler karşıaya iskeleyi ve evlendirme dairesini geçecekler solda yunuslar heykelini görünce sağa Girne caddesine dönerler tren raylarına gelmeden önceki son sağa dönerler 150 m ilerde solda.
NOT : Ben bulamam diyenler karşıyakada bildikleri yerleri yazarlarsa toplantıdan 30 dakika önce yola çıkıp mekanı bulamayacak olanlara göre bir güzergah çizip herkesi bulunduğu yerden alıp toplantı yerine götüreceğim...
konunun özü budur; gelmeyen hayatı boyunca çok üzülecektir :salut:bu toplantı kaçmaz :cat:BÖREK bize kendi elleriyle BÖCEK yapacak ( ığğğ iğrenç ):queen: