TOPİĞİN İÇİNE ettiniz :mrgreen:allah topunuzu DAVUL etsin benide TOKMAKcuma akşamına geyik kalmadı diyeceğim ama burası İZMİR MT geyik bitmez :queen:
bu arada nöbet işi tamam bende geliyorum..:lus1::
Neee cuma günü geyik mi çevirecez :silent: :queen:
:queen:çalliciyim ne oldu tavşan çevircektin şimdi geyikleremi göz diktin geyikler ağırdır gücün yetmez çevirmeye. sen geyik leri abi lerine bırak. sen tavşan çevir:queen:
Abi geyiği zaten siz çevireceksiniz.Ben toplantıya geç gelecem.Ben gelesiye siz anca çevirirsiniz.Ben gelip direk yemeye başlayacam :cat:
.. armut piş ağzıma düş ...
çallı sistemi oturttu valla
Offf be ne yağmur ya.Sıçana döndüm işten eve gelene kadarale:
ohh süper olmuş davutum :cat:
ben güzelbahçe tarafını toplucam sende sercanı al ayvalıktan en yakın sensin
GÜNTÜLÜ
1- gündüz rüyası.
2- ruh adam adlı romanda selim pusatın aşık olduğu kız.
50 çeşit sıçan var,sen hangisine döndün :silent: Sosyete sıçanı mı ?(Bakınız Hamster) Yoksa bildiğin lağım faresi gibi bişey mi:silent:
Tam olarak modelin ne :silent:
Bide sıçana dönmek nasıl birşey?Bağırsaksal metabolizmanda bir değişiklik var mı![]()
Bu arada karmacoma yok ortalıkta yav,adamdan ses soluk çıkmıyor,arada gelip 1-2 mesaj yazıyo o kadar.Acaba sebil internetinde mi sorun var(Sebil : Çevredeki internetini şifrelemeyen hayırsever wireless sağlayıcıları)
aykut sen bu manisa tayfasının gelmeye çalışacağız hatta gelemeyeceğiz demelerine bakma, gelmeyeceğiz diolarr sonra çıkıp ceeeee biz geldik diolarrrr....
umut dataları hallet imajları al çık gelll...:cat::cat::cat:
bak yine gelemeyeceğiz diyorlarrr...sizi gidi siziii....evet herkezin kendine göre planları var ne güsel dimi :wiinkk:
seni fena yakaladık bugün ama mecit abile annaştık yapıcaz topiclerde bir esme:cat:
benim baska planlarım var bu toplantı aranızda olamıcam herkeze iyi eğlenceler şimdiden ....
:rendeer:
bak yine gelemeyeceğiz diyorlarrr...sizi gidi siziii....
valla yapacağınız esmenin yönüne göre ben yani lodos yada poyraz sizi tanır veya tanımamazlıktan gelebilirimmm...yani işime gelir/gelmez muhabbeti...
bu arada MT İzmir ekibi ben manisada hangi konsere gitsem MECİT orada kendisine sordum...ne ayak diee...gelmezsem yok yazıyorlar ben aboneyim dedi....
yeter yafff sonra sabah kalakamıyorum iii geceler...ben kaçarrr...
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kumita45, umutus+, acress
ahanda yakalandık iki laf söledik die kız sevgilisini almış gelmiş...
umut ben başlatmadım amaa... herşey göksu nun başının altından çıktı...:queen::queen:
Ulen okiyim dedim 9 sayfayı aşmış topik. Hangi birini okucam, hangi toplantı topiği bu kadar geyik olmuş, aman işte uzamış dicektim.... Neyse, artıkın ilk sayfalarda börek çörek pasta masta diodu. Bunlar varsa bende varım :queen::queen:...
kimseyi almadım yaw:cyclopsan herkz özgür hangi topiği okuyacağı konusunda :rendeer: bundan sonra mecit abile beni görcen zaten konserlerde :wiinkk:
Duyulmaz olum sen harbi Deli Emin!in İzmir Şubesisin diyeceğim ama bence Türkiye Distiribitörüsün kesin. Şubelik seni kesmez. Sana doğumgününde Parmak arası terlik alacağım. Parmak arası çorap da almak niyetindeyim.
Aslında mekana ayıp olmasa getiririz ses sitemini kurarız, sahne falan da yaparız ışıklandırmalı. Bi tek aradan duman üfleyen cihazımız yok onu da MT izmir keşleri fazlasıyla yapar.
-Çalsak da olur ama çalmasak bence senin için daha iyi olur. (pıt pıf)
-Şimdi çalmasak da olur ama çalsak bence senin için daha iyi olur (pıt pıf)
-Bence sen şarkı söyleyeceksen abayı yaktım yerine habayı desen senin için daha iyi olur (pıt pıf)