[MT İZMİR] 14 Aralık Karşıyaka Güntülü Cafe Buluşması

bu arada nöbet işi tamam bende geliyorum..::plus1::

ohh süper olmuş davutum :cat:

ben güzelbahçe tarafını toplucam sende sercanı al ayvalıktan en yakın sensin :p

GÜNTÜLÜ
1- gündüz rüyası.
2- ruh adam adlı romanda selim pusatın aşık olduğu kız.

Son düzenleme:
:queen:çalliciyim ne oldu tavşan çevircektin şimdi geyikleremi göz diktin geyikler ağırdır gücün yetmez çevirmeye. sen geyik leri abi lerine bırak. sen tavşan çevir:queen:

Abi geyiği zaten siz çevireceksiniz.Ben toplantıya geç gelecem.Ben gelesiye siz anca çevirirsiniz.Ben gelip direk yemeye başlayacam :cat:

.. armut piş ağzıma düş ...

çallı sistemi oturttu valla

Abi geyiği zaten siz çevireceksiniz.Ben toplantıya geç gelecem.Ben gelesiye siz anca çevirirsiniz.Ben gelip direk yemeye başlayacam :cat:

fazla ileri gitmeyelim havan sevenler başımıza iş açmasın adımız eti bur çıkmasın geyik lere saygı :queen:lütfen :queen:

.. armut piş ağzıma düş ...

çallı sistemi oturttu valla

bu çallı her zaman hazır lokmacı fırsatçı çallı ne olcak :mrgreen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Offf be ne yağmur ya.Sıçana döndüm işten eve gelene kadar :pale:

50 çeşit sıçan var,sen hangisine döndün :silent: Sosyete sıçanı mı ?(Bakınız Hamster) Yoksa bildiğin lağım faresi gibi bişey mi:silent:
Tam olarak modelin ne :silent:
Bide sıçana dönmek nasıl birşey?Bağırsaksal metabolizmanda bir değişiklik var mı :p

Bu arada karmacoma yok ortalıkta yav,adamdan ses soluk çıkmıyor,arada gelip 1-2 mesaj yazıyo o kadar.Acaba sebil internetinde mi sorun var :) (Sebil : Çevredeki internetini şifrelemeyen hayırsever wireless sağlayıcıları)

ohh süper olmuş davutum :cat:

ben güzelbahçe tarafını toplucam sende sercanı al ayvalıktan en yakın sensin :p

GÜNTÜLÜ
1- gündüz rüyası.
2- ruh adam adlı romanda selim pusatın aşık olduğu kız.

tamamdır ben sercanını alper abyi ve cengüz abiyi toplar gelirim...:cat::cat:

bu arada ben mekanın yerini geçen gün karşıyakaya giderken merakettim ve gittim

yerinde gördüm...

o gün gerçekten mekanı bulamayan olursa benide arayablir...yardımcı oluruzzz...

0 554 785 55 54

saygılarrr...

50 çeşit sıçan var,sen hangisine döndün :silent: Sosyete sıçanı mı ?(Bakınız Hamster) Yoksa bildiğin lağım faresi gibi bişey mi:silent:
Tam olarak modelin ne :silent:
Bide sıçana dönmek nasıl birşey?Bağırsaksal metabolizmanda bir değişiklik var mı :p

Bu arada karmacoma yok ortalıkta yav,adamdan ses soluk çıkmıyor,arada gelip 1-2 mesaj yazıyo o kadar.Acaba sebil internetinde mi sorun var :) (Sebil : Çevredeki internetini şifrelemeyen hayırsever wireless sağlayıcıları)

Lağım faresine döndüm :pale:

Çengüz abi benim yağmurluk işi ne oldu acep :silent:

aykut sen bu manisa tayfasının gelmeye çalışacağız hatta gelemeyeceğiz demelerine bakma, gelmeyeceğiz diolarr sonra çıkıp ceeeee biz geldik diolarrrr....

umut dataları hallet imajları al çık gelll...:cat::cat::cat:

evet herkezin kendine göre planları var ne güsel dimi :wiinkk:

seni fena yakaladık bugün ama mecit abile annaştık yapıcaz topiclerde bir esme:cat:

benim baska planlarım var bu toplantı aranızda olamıcam herkeze iyi eğlenceler şimdiden ....

:rendeer:

evet herkezin kendine göre planları var ne güsel dimi :wiinkk:

seni fena yakaladık bugün ama mecit abile annaştık yapıcaz topiclerde bir esme:cat:

benim baska planlarım var bu toplantı aranızda olamıcam herkeze iyi eğlenceler şimdiden ....

:rendeer:
bak yine gelemeyeceğiz diyorlarrr...sizi gidi siziii....

valla yapacağınız esmenin yönüne göre ben yani lodos yada poyraz sizi tanır veya tanımamazlıktan gelebilirimmm...yani işime gelir/gelmez muhabbeti...

bu arada MT İzmir ekibi ben manisada hangi konsere gitsem MECİT orada kendisine sordum...ne ayak diee...gelmezsem yok yazıyorlar ben aboneyim dedi....

yeter yafff sonra sabah kalakamıyorum iii geceler...ben kaçarrr...

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kumita45, umutus+, acress

ahanda yakalandık iki laf söledik die kız sevgilisini almış gelmiş...

umut ben başlatmadım amaa... herşey göksu nun başının altından çıktı...:queen::queen:

Son düzenleme:
Ulen okiyim dedim 9 sayfayı aşmış topik. Hangi birini okucam, hangi toplantı topiği bu kadar geyik olmuş, aman işte uzamış dicektim:):):).... Neyse, artıkın ilk sayfalarda börek çörek pasta masta diodu. Bunlar varsa bende varım :queen::queen:...

bak yine gelemeyeceğiz diyorlarrr...sizi gidi siziii....

valla yapacağınız esmenin yönüne göre ben yani lodos yada poyraz sizi tanır veya tanımamazlıktan gelebilirimmm...yani işime gelir/gelmez muhabbeti...

bu arada MT İzmir ekibi ben manisada hangi konsere gitsem MECİT orada kendisine sordum...ne ayak diee...gelmezsem yok yazıyorlar ben aboneyim dedi....

yeter yafff sonra sabah kalakamıyorum iii geceler...ben kaçarrr...

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kumita45, umutus+, acress

ahanda yakalandık iki laf söledik die kız sevgilisini almış gelmiş...

umut ben başlatmadım amaa... herşey göksu nun başının altından çıktı...:queen::queen:

kimseyi almadım yaw:cyclopsan herkz özgür hangi topiği okuyacağı konusunda :rendeer: bundan sonra mecit abile beni görcen zaten konserlerde :wiinkk:

Ulen okiyim dedim 9 sayfayı aşmış topik. Hangi birini okucam, hangi toplantı topiği bu kadar geyik olmuş, aman işte uzamış dicektim:):):).... Neyse, artıkın ilk sayfalarda börek çörek pasta masta diodu. Bunlar varsa bende varım :queen::queen:...

Tamam o zaman erdem sen börek getirceksen bizede yemek düşer:queen:

kimseyi almadım yaw:cyclopsan herkz özgür hangi topiği okuyacağı konusunda :rendeer: bundan sonra mecit abile beni görcen zaten konserlerde :wiinkk:

göksu toplantı mekanında ufak bir konser olucak wallace ve duyulmaz çalıcak alp_tunay ve apv41 sölicek mecitle beraber bekleriz :queen: (amma salladım:p)

Son düzenleme:
çalarız çalmak sorun değilde söyleyenleri bi daha mı seçsek diyorum.

Acress canım sen ne diyorsun bakayım. Bensiz konserlere mi gitmek var? Bi de bi ara çekeceğim kulağını.

Duyulmaz olum sen harbi Deli Emin!in İzmir Şubesisin diyeceğim ama bence Türkiye Distiribitörüsün kesin. Şubelik seni kesmez. Sana doğumgününde Parmak arası terlik alacağım. Parmak arası çorap da almak niyetindeyim.

Beni huylandırmayın,ama karar verdim,evde ayna karşısında çalışcam bu huyluluğumdan kurtulmam lazım...

Çalmasak da olurda hani çalsak bizim için daha iyiolur ama sözlemesek de olur da hani sözlesek herkez için daha iyi olur:queen::queen::queen:

Aslında mekana ayıp olmasa getiririz ses sitemini kurarız, sahne falan da yaparız ışıklandırmalı. Bi tek aradan duman üfleyen cihazımız yok onu da MT izmir keşleri fazlasıyla yapar.

-Çalsak da olur ama çalmasak bence senin için daha iyi olur. (pıt pıf)
-Şimdi çalmasak da olur ama çalsak bence senin için daha iyi olur (pıt pıf)
-Bence sen şarkı söyleyeceksen abayı yaktım yerine habayı desen senin için daha iyi olur (pıt pıf)

Aslında mekana ayıp olmasa getiririz ses sitemini kurarız, sahne falan da yaparız ışıklandırmalı. Bi tek aradan duman üfleyen cihazımız yok onu da MT izmir keşleri fazlasıyla yapar.

-Çalsak da olur ama çalmasak bence senin için daha iyi olur. (pıt pıf)
-Şimdi çalmasak da olur ama çalsak bence senin için daha iyi olur (pıt pıf)
-Bence sen şarkı söyleyeceksen abayı yaktım yerine habayı desen senin için daha iyi olur (pıt pıf)

Murat (pıt pıf) ne demek ?:mrgreen:

çekirdek çitliyorum çitleme sesi pıt sonra kalan kabukları ağzımdan atma sesi de pıf:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar