[MT İzmir] 13.08.2008 "Avrupa Duy Sesimizi" Buluşması

Super Moderator
İzmir'im merhabalar..:cat:

Bol bol anlam yüklenecek bir buluşma vaktidir sanırım...:)

Saymaya başlarsak;
1- Sizlerle görüşme, buluşma, sohbet, gırgır, muhabbet..
2- Haftaya kutlanacak İzmir'imin 3. Doğum Günü konusunda bir şeyleri konuşmnak, belirginleştirmek, kafalardaki soru işaretlerini gidermek, plan-program olaylarına hız vermek.
3- Zamanı da uymuşken, Şampiyonlar ligi elemeleri rastgelmiş iki Türk takımının maçlarına da muhabbeti engellemeden ufak ufak göz atnak..:)

Bu sayılanların hepsini birden sağlayabilecek ortam olarak İnciraltı / TıkaBasa'yı düşündük. Hem maçlara kadar rahat vrahat sohbet edebilmek için, hem de o kargaşaya kalmadan doğum günü hakkında bir şeyler konuşabilmek için 20.00 - 20.30 civarı ve sonrasında mekanda olmak uygundur sanırım. Gelebilecek olanları bekleriz.

Maç nedeniyle minder ve armutlar dolu olsa da kamelyalarda yer bulma sıkıntımız olmayacak.

Maç Saatleri:
21:15 Galatasaray - Steaua Bucuresti

22:00 Partizan Belgrade - Fenerbahce

Zaten konunun açılması, haber vermem geç oldu farkındayım..Çok üzün süre de Online kalamayacağım, uygun olan, gelebilecek herkesi beklerim..Görüşmek üzere..:cat:

Başka bir konudan çaldığım:p Tıkabasa fotoğrafları:)
Haritada ayrıntılı görmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilirler.

http://www.wikimapia.org/#lat=38.40548&lon=27.043104&z=15&l=0&m=a&v=2

tkabasair0.jpg

tikabasakahvaltivecafe1md6.jpg

tikabasakahvaltivecafe1sk1.jpg

tikabasakahvaltivecafe1qp0.jpg

tikabasakahvaltivecafe1li6.jpg

tikabasakahvaltivecafe1vd9.jpg

tikabasakahvaltivecafe1ft6.jpg

baya bi geç oldu be olcan =) mutlaka uğrayacam :rendeer: 9 10 gibi gelirim :cat:

ooo sen bayaa bi izmirli oldun,
artık çakma istanbullu diyebiliriz sana:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayrola İzmire pek sık gelmeye başladın.....:wiinkk:

Orada olacağız.... Görüşürüz... :cat:

o mekan bizim uğrak yerlerimizden ve toplantı yapılan yerler listesinden çıkartılmıştır
terbiyesizliği yapan ve destekleyen arkamızdan konuşan mekanlarda bizim işimiz olmaz
MT İzmir AİLESİNE bu yakışmazz :cat:
(Olcan İzmirimize hoşgeldin sefalar getirdin :wiinkk: )

bu akşam orda kim varsa iyi eglenceler takımlarmız pek bir başarılı olamadı ama napalım artık rovanşta yüzümüz güler :)

ÇOK GÜZEL VE FAYDALI BİR GECE OLDU olcanıda özlemişiz gece bitmek bilmedi ancak kendimize geldik ve evimize döndük :cat:

olcan kardeşim ne iyi etinde geldin güzel vakit geçirdik gerçekten süper bir gece oldu cüneyt ve arkadaşlarıda süpriz oldu ayrı bi renk katılar geceye onlarında ayağına sağlık :rendeer:

Hayrola İzmire pek sık gelmeye başladın.....:wiinkk:

Orada olacağız.... Görüşürüz... :cat:

:wiinkk:ne oldu kıskandınmı:queen: sen geldinde gitmek bilmedin :rendeer:izmir bu bağımlılık yapar vürüs olur bulaşır :queen:utandırma kardeşimi alper abi :bounce:

Son düzenleme:
başka işlerim vardı gelemedim :salut:

cuma görüşürüz artık :cat:

olcan kardeşim tanıştığıma memnun oldum, biraz geç olsada yetiştim zaten yarım saatimi polis yedi =) sana gelecez diye 115 ytl yedik radardan :D

erhan kayıplardasın kardeşim..cuma gelde bi görüşelim, motoru sattın diye yokmu olacan yane :pr:

aykutum vallah sorma yaz beni bitirdi gelebilirsme bu yazın benım ıcın ne kadar kötü geçtiğini anlayacaksınız.. cezalar, tutanaklar işle ilgili sorunlar. felkaetlerdeyim.

dün gece 11de kapadım dukkanı bı yarım saat olcanla tanısmaya gıdeyım dedım gene ceza yedık :D

cuma nasipse gelicem insallah :rendeer: bu arada motor arıyorum bi yandan bi yandan beklıyorum belkı guzel bişi denk gelir diye sahibinden.comada msj attım sana trank nakit anlasalım dediğim fiyata :d

benim motor ufak gelir sana erhanım :p
fiyat teklifin fena değilmiş düşüneyim bari biraz :queen:

(cuma topiğine gel olcanın topiği kirletme orda anlşıcaz senle :p)

biz eski cesuru istiyoruz :p o motor seni bozdu o kadar hızlı gidiyorki bizim eski cesur arkasından yetişemiyor :queen:

biz eski cesuru istiyoruz :p o motor seni bozdu o kadar hızlı gidiyorki bizim eski cesur arkasından yetişemiyor :queen:

abi bırak arkasından yetişmeyi benzin parasıda yetiştiremez oldum :queen:aldığım gönden beri oturmamışım evimde deli dana gibi geziyom :queen:bir ay motorsuz kaldım ondanmı acaba :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar