MT İZMİR ;10.03.2006 cuma TERAS CAFE'de toplanıyoruz

arkadaşlar bu cuma yani 10.03.2006 saat 19:30'da teras cafe bornovada toplanıyoruz,sizi bilmem ama ben hepinizi çok özledim:rendeer: ,teras cafe'yi %90 herkes biliyor,bilmeyenler için Ege Üniversitesi Hastahanesi'ni ve bornova metro istasyonunu geçince sağa-sola sapmadan büyük parka doğru çıkan yola giriyorsunuz ,30-40m sonra solda göreceksiniz,bir sorun olursa cep telefonum 0535 959 16 52 (mustafa)

teras cafe'de muhtelif yiyecek ,içecek(alkolsüz)ve nargile çeşitleri mevcuttur,herkesi bekliyoruz:queen:

not:(motoshow2006)fuar için yaptığımız organizasyon için katılmak isteyen arkadaşlardan kişi başı 20 ytl kapora toplamayı planlıyoruz,( http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8005 )malum son anda doğabilecek karşıklıkları önlemek ve sayıyı belirleyip vasıta işini artık netleştirmek için,anlayış gösterceğinizi umuyorum:cat: görüşmek üzere:rendeer:

Son düzenleme:
gelmeye çalışacağım, gelemezsem herkeze özür.
sevgilerimle..

bari gelecek haftaki toplantınızı 18 mart cumartesi yapında gelelim.O gün büyük ihtimalle izmirdeyim ve izmirliyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ozgur_zrolu' Alıntı:
bari gelecek haftaki toplantınızı 18 mart cumartesi yapında gelelim.O gün büyük ihtimalle izmirdeyim ve izmirliyim.

18 martta izmirde kimi bulacan :p çanakkale de olucak tüm izmir gurubu sanırım topikleri pek takip etmiyoruz.. !!! Neyse mustafa ok kanka mesaj alındı cuma teras cafedeyiz büyük bir aksilik olmazsa orada toplanıcaz dostum :cat:

yok takip ediyorum egeknn.Dalgınlık ve iş yoğunluğu işte.Gönül böyle istiyor belkide.Aslına bakarsan Çanakkalede olmayıda çok isterdim.Ama sağlık olsun.

ya mustafam bizde seni cok özledik hem iyi yapmışsın hakketen o gün kapora verelimki sende magdur olma kesin gelip gelmiyen belli olsun

evet herkesi bekliyoruz arkadaşlar:rendeer: nargilenin dumanı burnumda tütüyor vallaha,baştan söyleyeyim nargilenin biri benim(4 tane vardı en son:cherry: )

gdm

ben ilk defa olucak gelmeye calisacagim
gorusmek dilegiyle

ben gelemeyecegim..sehir disina cikiyorum..herkese iyi muhabbetler olsun..

ben bir süreden beri toplantı ve gezilere katılamıyorum.
nedeni ise benim ev inşaatı var babam ve abilerime yardım ediyorum
pek inşaattan anlamam ama biraz yardımımız oluyor.
2-3 haftaya bitiyor.
sonra görüşmek üzere....
sevgiler , saygılar

haa,bu arada buluşmamıza egeriders'tan arkadaşlarımız da katılacak,biliyorsunuz fuar organizasyonunu ortak planlıyoruz,bu vesileyle tanışmış kaynaşmış oluruz :rendeer:

erdal seni özledik dön artık arkadaşların hasta oldu sevenlerin perişan hadi YUVANA DÖN söz seni bir daha üzmeyeceğiz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar