[izmir] Tüm İzmire Davet ( Motosiklet Fuarına Gidiyoruz )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar önümüzdeki istanbul da yapılacak olan motosiklet fuarına izmirden gurup halinde gidelim diyorum.... fuarı gezer bir gece kalır döneriz hatta ege bölgesinden başka illerden ve ilçelerden bu fuara katılmayı düşünen arkadaşlar varsa bu forumu takip edip yorum yazabilirler izmirde buluşup birlikte hareket edilebilir

daha vakit var şimdiden bu konuyu bir şekillendirelim diyorum ............ :bounce:

Yaf her taraf donmuş yollar kapanmış.Nasıl gideceksiniz:p
Düşündüm motor üstünde donup kalıyorsunuz.Motorla bütünleşirsiniz artık :)
Bu arada fuar tam ne zamandı?:p

kenan yine uçtu sanırım mart ayında motorla istanbula gitmeye kalkıyo donmaya niyeti var heralde

biz geçen sene 18 arkadaş lt35 volkswagen araba tuttuk gittik fuara,yorucu da olsa eğlenceli ve unutulmaz anılarla dolu mükemmel bir seyehatti,yol masrafı adam başı 29ytl gibi komik bir rakama geldi,sanırım yine aşağı yukarı aynı rakamlara gidilir.:cat: ben her ne kadar bu sene gitmeyeceğim desemde son anda fikir değiştirip katılabilirim:cherry:

ya motorla gitmek tabiki şart değil aslında çok daha zevkli olurdu ama tabiki maksat beraber olmak ve fuara gitmek o yüzden araba ayarlayarak gidilebilir mustafa bu konuda ayarlıyabileceğin bişeyler varsa bir araştırsana :cat:

ok thenks :rendeer:

yaaa bi oturun ya lastik bitti motor bitti yol bitti millet bizi taşlayacak walla üstelik ben motorsuz gitmem NE ZAMAN YOLA ÇIKIYORUZ

Bir rivayete göre İzmir-İstanbul, İstanbul-İzmir arasında tarifeli feribot seferleri varmış ???
Bir araştırmak lazım. İşin ucunda sıcakta seyahat ve bol muhabbet :cat: + Motorlarla İstanbul'a çıkartma yapmak ta var:cat:

abisi bu işi hemen araştıralım

okram' Alıntı:
Bir rivayete göre İzmir-İstanbul, İstanbul-İzmir arasında tarifeli feribot seferleri varmış ???
Bir araştırmak lazım. İşin ucunda sıcakta seyahat ve bol muhabbet :cat: + Motorlarla İstanbul'a çıkartma yapmak ta var:cat:
ben askerlik bittiğinde teskere aldığımda istanbuldan dönüşü o feribotla yaptım ,ama bildiğim kadarıyla kış sezonunda sefer yok,istanbuldan izmir 17 saat sürdü,ama rüya gibi bir yolculuktu.cuma günü istanbul sarayburnu'ndan haraket ve pazar günü izmir alsancaktan geri dönüş için haraket var,yani büyük ihtimalle bize uymaz:farao:

bence en iyisi bir dolmuş bulmak bunu ben de araştırabilirim tanıdığım bir firma var fiyat alırız da kişi sayısını belirleyelim bence mart ayında motorla gidilmez ben 70 km zar zor gittim 600 km yi nasıl gitcez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar