[MT İzmir] 1 Kasım Pazar -Yarın- Semaverli Çobanet Gezisi

Bende kesin değil ama bir ihtimal gelebilirim

forrap

Bu mezarlığın adı paşaköprü mezarlığımı yer yön konusunda acemiyimde birde ksk tarafında gidicek var mı?

nukrozamrud Nickli Üyeden Alıntı
Tabiki egsoz sesini duydum
Maşallah titretiyo camları...Ama öyle biyerde duruyon ki hep hiçbi zman ewden göremiyodum motoru sinir oldum.Her gece duyuyom ama göremiyom motoru.
sonra kalktım bigün szn apartmanın içine baktım meğersem kawasakiymiş.
ben szn sağ çaprazda oturuyom tabi sen oysan...1858 sok. demi

banada yakınmışsınz baya :D

Hafta içine yetiştirmem gereken işlerim olmasından dolayı aranıza katılamıyorum. iyi eğlenceler size :)

Ah ah tam benlik olay valla ama malesef benmde haftaya sinavlarm oldugundan gelemiyorum :(

ii eğlenceler beyler afiyet olsun hepinze izmrde olsaydım katılırdım ama haftaya c.tsi ye kadar maalesef istanbuldayım

Moderatör (forrap)
ii eğlenceler beyler afiyet olsun hepinze izmrde olsaydım katılırdım ama haftaya c.tsi ye kadar maalesef istanbuldayım

Sen gittin gideli dur durak bilmiyoruz farkındaysan :p Sırf sana gıcıklık olsun diye..
İşin geyiği tabi bu..Sen gel,her zaman yaparız bişeyler :wiinkk:

Super Moderator
Benzinliği çıkaramadım, ama Çoban'ı biliyorumi ben direkt oraya gelsem olur mu?:)

İyi eğlenceler, iyi tıkınmacalar...:rendeer:

Super Moderator
gelmeyen ne olsun :queen::rendeer:

İzmirli olsun:p
Buna gelmeyerek, sonrakileri kaçırmamayı garantileyeyim bari:p

O değil de buluşma saati yaklaştı diye üste çıkayım dedim:p, benim "kimse çağırmadı ki, geleyim mi dedim, gel deyen olmadı" savunması yapma planlarım suya mı düştü ne...:p

Neyse şu ekrana ekmek basma işine yoğunlaşayım bari ben...:)

hava muhalefetinden ötürü toplantı yerine kimsenin ulaşamamasından dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir

hava muhalefetinden ötürü toplantı yerine kimsenin ulaşamamasından dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir

iyi olmuş zira ben gece fazla roka yemişim ki roka da susatır deli gibi su içtim yanında. acılı ezme, şakşuka, haydari,cacık derken bi büyük roka yemişim. öyle olunca da taaa öğlen kalktım. kaçırsaydım üzülürdüm:cat:

benzinlikte herşey yolundamıydı hasılat nasıldı satışların durumu neydi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar