[MT İzmir] 1 Kasım Pazar -Yarın- Semaverli Çobanet Gezisi

Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar,çıkmam gerekiyor çankaya ya doğru.O yüzden hızlıca özetlemek gerekirse..

Bol semaverli,sucuklu,köfteli kısacası mangallı bir pazar günü için yarın buluşuyoruz..

Öncelikli rotamız çobanette mangal rotası.Daha sonrası nasıl eserse.. Bilenler bir çay içmek için sağanak yağmurda bu grubun kuşadasına gittiğini bilir,ona göre devamı Allah kerim yani :)

Çoğu kişi bilir çobaneti..Belli aralıklarla gideriz,güzel nezih bir yer.Fiyatları da oldukça uygun.

Buluşma yeri : Aktepe Opet (mezarlığı geçtikten hemen sonra)
Buluşma Saati : 12:30 (Teker en geç 12:45 te döner)
Tarih: Yarın :)

Görüşmek üzere :wiinkk:

MT İzmir'i feci kıskanıyorum bazı noktalarda :)
Şimdiden afiyet olsun size..

gelmeyi çok isterdim ama salı günü çok önemli bir sınavım var çok çalışmam gerek size kazasız belasız gezmeler:cat:

Moderatör (forrap)
İyi dilekler için teşekkürler..

Ders çalışacak arkadaşlara da iyi çalışmalar :) Tekrarını yaparız nasıl olsa,üzmeyin tatlı canınızı :wiinkk:

çoban etin veterineri can abiyi tanırım yanında staj yaptım görürseniz selam söyleyin... az önce bursaya döndüm izmirde olsam gelirdim...afiyet olsun :)

çok yağmur yağmazsa gelmeyi düşünüyorum ama aktepe opet in nerde olduğunu bilmiorm tabi çoban etin de: )

İyi dilekler için teşekkürler..

Ders çalışacak arkadaşlara da iyi çalışmalar :) Tekrarını yaparız nasıl olsa,üzmeyin tatlı canınızı :wiinkk:

Bayramda çok daha güzel çok daha ses getirecek yeni bir organizasyon yapar acısını fazlasıyla çıkartırız :wiinkk::cat::bounce:

Moderatör (forrap)
çok yağmur yağmazsa gelmeyi düşünüyorum ama aktepe opet in nerde olduğunu bilmiorm tabi çoban etin de: )

Aktepe opet Karabağlar dan Gaziemir e (Gaziemir i bilmiyorsan Serbest Bölgeye) doğru gelirken sağda kalan mezarlığı geçtikten hemen sonra ki opet istasyonu.Anayol üzerinde..Outletlerin olduğu yerin o tarafta.. Vs. vs. vs.

Bayramda çok daha güzel çok daha ses getirecek yeni bir organizasyon yapar acısını fazlasıyla çıkartırız :wiinkk::cat::bounce:

Bayramda,bayramdan sonra :wiinkk:

Bu arada bu geziyi ses getirsin diye yapmıyoruz,karnımızdan guruldama sesini getirmesin diye yapıyoruz :mrgreen:

iyi gezmeler tuncer paşa, semaver de çay ısıtır soğuk günlerde...

MT-İZMİR pankartı bendeymiş hala buldum, onu veririm yollarımız kesiştiği zaman :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Yollarımız kesişir nasıl olsa,önemli olan kalplerimiz kesişsin chatkutum :wiinkk:

KESİNLİKLE KATILMAK GEREK sezonun ilk ÇOBAN ET partisi bu yağmurda olsa kapalı yeri var semaver mangal var MT İZMİR özüne döndü demektir :mrgreen: kaçıranlar ekrana ekmek basarlar artık :queen:

Tabiki egsoz sesini duydum
Maşallah titretiyo camları...Ama öyle biyerde duruyon ki hep hiçbi zman ewden göremiyodum motoru sinir oldum.Her gece duyuyom ama göremiyom motoru.
sonra kalktım bigün szn apartmanın içine baktım meğersem kawasakiymiş.
ben szn sağ çaprazda oturuyom tabi sen oysan...1858 sok. demi

Tabiki egsoz sesini duydum
Maşallah titretiyo camları...Ama öyle biyerde duruyon ki hep hiçbi zman ewden göremiyodum motoru sinir oldum.Her gece duyuyom ama göremiyom motoru.
sonra kalktım bigün szn apartmanın içine baktım meğersem kawasakiymiş.
ben szn sağ çaprazda oturuyom tabi sen oysan...1858 sok. demi

hahahah evet aynen...aynı sokakta oturuyormuşuz...
motoru apartman içine sokuyorum ondan denk gelmemiştir, gerçi dün gece dışarda bıraktım görmüşsündür...

neyse gezi topiğini kirletmeyelim...bi ara denk gelirse uğra yanıma :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar