[Mt İzmir] 07 Kasım '08 "sezon gelmiş hoş gelmiş" toplanması - İnciraltı gurme

cuma günü denizlide bir toplantıya katılmam gerekli. akşam 20 gibi ise izmirde olacağım fakat gene inciraltında gurmeye yakın başka bir yerde bir kutlamaya katılmam gerekecek. bakalım nasıl yetiştirebileceğim bu işleri.

arkadaşlar bende ilk kez aranıza katılmak istiyorum.gerçi bundan yıllar önce
(fi tarihinde) bir kaç toplantınıza katılmıştım bornovada. oradan urlaya geçecem enduro clup hanniballarıyla kamp programımız var. kısacası bende orada olacam yazın listeye.

ya benim gitarda var ama nasıl getiricem 1 todaye 2 kişi 1 gitar sığmıyo :)

arkadaşlar, listeye beni de ekleyin, bir tanışmış da oluruz. Gerçi 29 ekimden bir kısımları tanıdık:wiinkk:. Buluşma yerini bilmiyorum ama bulmaya çalışırım artık:wiinkk:. Cuma görüşmek üzere..:cat:

selam herkese yogun geçen bir yaz sezonundan sonra sizlerle görüşmek güzel olacak

NOT: tabi hala motorsuz motorcu kabul ederseniz.

etmezseniz wasko ya artçı olacam :)

arkadaşlar bende ilk kez aranıza katılmak istiyorum.gerçi bundan yıllar önce
(fi tarihinde) bir kaç toplantınıza katılmıştım bornovada. oradan urlaya geçecem enduro clup hanniballarıyla kamp programımız var. kısacası bende orada olacam yazın listeye.

tabi buyrun gelin bekleriz :rendeer:

karmacoma benide yol tutuyo önden ayarlasak bişeyler:p

hangi yol tutar seni süyle bana koparayım o yolu dostum :queen::rendeer:

Son düzenleme:
bende gelcem bende bendeeeee :p bugün biz gittik mekana ben çok beğendim doğrusu... Cuma akşamı görüşmek üzere... :)

hangi yol tutar seni süyle bana koparayım o yolu dostum :queen::rendeer:[/QUOTE]

babacan seninle yollar koyarmı be adama yağ gibi kayıyoruz gecenin sonunda zevk almaya başladık ama öğrendik sonunda :p:mrgreen::)

hangi yol tutar seni süyle bana koparayım o yolu dostum :queen::rendeer:

babacan seninle yollar koyarmı be adama yağ gibi kayıyoruz gecenin sonunda zevk almaya başladık ama öğrendik sonunda :p:mrgreen::)[/QUOTE]

her zaman inşallah :cat::cat::rendeer:

bende gelcem bende bendeeeee :p bugün biz gittik mekana ben çok beğendim doğrusu... Cuma akşamı görüşmek üzere... :)

ne bağırıyon gelcen işte allah allah :queen:

extreme1925 gürüyom seni gelmemezlik yapma bozuşuruz bak seziyi unutma :rendeer:

Son düzenleme:
bağarmıyorum bak.. Islık çalarım görürsün gününü :queen: bende gelceeeeeeeeeeemm, gelcem işteeeeee :queen:

içim gidiyor cuma günü işleri ayarlamaya çalışacağım ama şu anda benimde işlerin sezonu başladığından ihtimal vermiyorum....

izmir tayfası eksikmi banamı öle geliyor :) hep yeni arkadaşları görüyorum geleceklerde eskiler nerde ?

izmir tayfası eksikmi banamı öle geliyor :) hep yeni arkadaşları görüyorum geleceklerde eskiler nerde ?

Eskiler biraz yoğun şu an, geçici göç, iş değişikliği, iş ile ilgili diğer konular vs derken... Ama sanki adını yazdırmadan sürpriz yapacak olanlar var gibime geliyor...

:cat:

arkadaşlar 3 saat kadar önce kaza yaptım. sağ el bileğim de çatlak var, onun dışında ufak tefek sıyrıklar.motorumun ön fren elciği ve koruma demiri kırıldı.tabi grenajlardaki müthiş çizikler de cabası.kaza sebebi her zamanki gibi virajdaki mıcır:pr: ama çok ucuz atlattım kask olmasa şu an hastanede veya belediye gusulhanesinde olabilirdim.kafam 190 kg lık motorun deposuyla duvar arasına sıkıştı.bu arada cuma akşamı size katılamayacağımı üzelerek belirteyim dedim.inşallah önümüzdeki günlerde görüşeceğiz.

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın hocam,
"Motosiklet olmasa da olur, maksat muhabbet" dersen çatlak ve sıyrıkların eşliğinde tanışmak isteriz :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İzmirde ne soğuktur bu mevsimde :p
İyi eğlenceler :cat:

Deka, geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar