arkadaşlar 3 saat kadar önce kaza yaptım. sağ el bileğim de çatlak var, onun dışında ufak tefek sıyrıklar.motorumun ön fren elciği ve koruma demiri kırıldı.tabi grenajlardaki müthiş çizikler de cabası.kaza sebebi her zamanki gibi virajdaki mıcırr: ama çok ucuz atlattım kask olmasa şu an hastanede veya belediye gusulhanesinde olabilirdim.kafam 190 kg lık motorun deposuyla duvar arasına sıkıştı.bu arada cuma akşamı size katılamayacağımı üzelerek belirteyim dedim.inşallah önümüzdeki günlerde görüşeceğiz.
İzmirde ne soğuktur bu mevsimde
İyi eğlenceler :cat:
eeeöööö ::blusssh:
Tamam:
Gitar çalacak arkadaşlardan 20 $ depozito alıcam:queen:
bende gelcem bende bendeeeeebugün biz gittik mekana ben çok beğendim doğrusu... Cuma akşamı görüşmek üzere...
![]()
bende geliyrum bi terslik olmazsa!..
Eskiler biraz yoğun şu an, geçici göç, iş değişikliği, iş ile ilgili diğer konular vs derken... Ama sanki adını yazdırmadan sürpriz yapacak olanlar var gibime geliyor...
:cat:
arkadaşlar 3 saat kadar önce kaza yaptım. sağ el bileğim de çatlak var, onun dışında ufak tefek sıyrıklar.motorumun ön fren elciği ve koruma demiri kırıldı.tabi grenajlardaki müthiş çizikler de cabası.kaza sebebi her zamanki gibi virajdaki mıcırr: ama çok ucuz atlattım kask olmasa şu an hastanede veya belediye gusulhanesinde olabilirdim.kafam 190 kg lık motorun deposuyla duvar arasına sıkıştı.bu arada cuma akşamı size katılamayacağımı üzelerek belirteyim dedim.inşallah önümüzdeki günlerde görüşeceğiz.
İzmirde ne soğuktur bu mevsimde
İyi eğlenceler :cat:
güzel hazırladınmı mekanı , sonra misafirlere mahçup olmayalım :cherry:
QUOTE]
o konuda şüphen olmasın cnmbu arada bende bugün yeni işe başladım geç gelicem sanırım...
takım tamamlanıyor yavaş yavaş çek kaptan açık denizlere biz balıga gidecez cessss tutacak ben yiyecegimm hahahaha
oğuz abi vaktiniz varsa yarın inciraltı dönüşü sahilevlerinden yada güzelbahçeden olta sallayabiliriz?
(isteyen olursa yedek oltamda var getirebilirim?)
dostum balık varmı otaraftaale:
oğuz abi vaktiniz varsa yarın inciraltı dönüşü sahilevlerinden yada güzelbahçeden olta sallayabiliriz?
(isteyen olursa yedek oltamda var getirebilirim?)