MT [İZMİR] 02 Aralık Cumartesi Foça polen tatil köyü gezisi

Murat abi ben büyük ihtimalle geliorum...Yerim parasını pulunu yeter inceldiği yerden kopar :p

Bu arada benim bi arkadaşım askerde Focada,orda amfibi tugayı varmış yerimiz yakın mı abi oraya? Olmadı onuda alırım takılır biraz bizle kafası dağılır.Olur dimi..?

Herkese merhaba,

Marina ve ben de katılıyoruz elbette:cat:

Geçerli mazereti olan arkadaşlarımızın dışındakiler mutlaka katılmalı zira bu geziler bu son güzel hava şartlarında gerçekleşecek olan son geziler her halde tadını çıkaralım imkan varken değilmi:wiinkk:

Selamlar,
Özer

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katılım Listesi

- Kuvva
- aakreeep
- TenTen35
- Egeknn
- Özer
- Marina
- Ruzgar_bey
- amonghtus + 1
- speedygirl şule
- kamberhan
- duslemek
- ironline
- Başak

Katılım bukadarmı diğer katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar en geç cuma günü öğlen polen e bilgi verilecek sayıyı netleştirelim...

60 km yol yahu hala yağmuru düşünüyosunuz tatlı su motorcuları sizi...

vizeler bitişi harika bir haftasonu organizasyonu olucaktı benim için hemde sizlerle:pale: (hatta yemişim yağmuru çamuru diyerekten:))amma ailemin yanına balıkesire gitmem icab etti malesef yanınızda olamıcam:salut: ama hep diyorum gonlum sızlerle:rendeer:

Bu arada ben +1 geliorum Kenancım,eklersen sevinirim...Görüşmek üzere...:cat:

bizde geliyoruz.. ben ferhatın adına soylıyım dedım..(basak)

1 ablam vardı binlerce km uzaklarda hep hasrettim yine hasret kaldım.... gitti ama bir abla buldum ki allah hep gönlünü hoş tutsun ablam yok demedim sıcaklığını hissettim... Hiç abim olmadı bir abi buldum ..... kaybetmeye hiç niyetim yok sevgisi bana hep yetti.. Hiç kardeşim olmadı bir kardeş buldum ki !!!

canımı kanımı son nefes ve damlasına kadar verecek kadar sevdim allah bozmasın..!!!

1,5 yıl canımı dişime taktım böyle güzel bir ailede dostlar arkadaşlar edindim allah ayırmasın...

eeeeeee sevdiğimde olmayı versin çokmu :) insan hak ettiğini bulur yaşarmış zamanı varsa zamanı dolacaktır....

Hafta sonu görüşmek üzere ....

1 ablam vardı binlerce km uzaklarda hep hasrettim yine hasret kaldım.... gitti ama bir abla buldum ki allah hep gönlünü hoş tutsun ablam yok demedim sıcaklığını hissettim... Hiç abim olmadı bir abi buldum ..... kaybetmeye hiç niyetim yok sevgisi bana hep yetti.. Hiç kardeşim olmadı bir kardeş buldum ki !!!

canımı kanımı son nefes ve damlasına kadar verecek kadar sevdim allah bozmasın..!!!

1,5 yıl canımı dişime taktım böyle güzel bir ailede dostlar arkadaşlar edindim allah ayırmasın...

eeeeeee sevdiğimde olmayı versin çokmu :) insan hak ettiğini bulur yaşarmış zamanı varsa zamanı dolacaktır....

senin sevgin ve saygın, seni sevdirdi ve hiç yitirmedin,
gerektiğini gerektiği zaman yaptın, bizde seni seviyoruz.

bende sizi :rendeer: akşam görüşürüz..

gelmezsem yazıklar olsun banaaa:) ben ve aşkım geliyoruz.. bizim odamız güllerle donatılsın lütfenn:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beni odamda kaktüslerle donatılsın lütfen!!! giren şemsiye açılmaz varsın kaktüsde misafir olsun içime:)

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :salut: :salut: :salut:

Bu lafın üzerine ben gelemiyorum demek çok koyuyor bana ama bazı vefalar vardır, yeri ve zamanı belli olmaz ödenmek için mazeret tanınmaz. Sizlerden iyi olmasın çocukluğumun her dakikasını beraber geçirdiğim, bende önemli bir yeri olan çocukluk arkadaşım askerli nedeniyle (Gaziemirde yedek subaylık sınavına girecek) İzmire geliyor. Rehberlik etmem söz konusu. Bu nedenle sizleri bu gezide yalnız bırakmak zorundayım. Arkadaşımı ikna edersem sizi uğurlamaya geliriz zaten. Şimdiden iyi eğlenceler.

:salut: izmir'in yabancısı olunca söylediğiniz buluşma yerlerini hiç bilemediğimden gelmeye cesaret edemiyorum ama çok istiyorum aranıza katılmayı. Soğukkuyu benzin istasyonu nerde ???? biraz tarif edebilirseniz belki gelebilirim:silent:

ablacım yer çok basit karşıyakaya gelirken soğukkuyu kavşağı var karşıyaka dolmuşları oradan geçiyor zaten soğukkuyu kavşağında indiğiniz zaman benzinliği ve motorları görüceksiniz.. Yine bulamam derseniz hemen 2 motor tahsis ederiz sizin için siz yeterki gelin ve isteyin

teşekkürler kenan şimdi bulurum,mevki yazarsanız bulabiliyorum. Eh o zaman haftasonu beni de çekeceksiniz demekki, ben arabamla geliyorum tabi oğluşumla beraber.motorları seyretmek zevkli olacak yolda giderken

Kenan cım seni hiç sevmiyorum alıcam anahtarını haberin olsun.Ne konuşmuştuk sizlerle ? Kuvvayı ve akrebi de sevmiyorum .VAMI DİECEİNİZ. Geliyorum işte isteseniz de istemeseniz de benden kurtuluşunuz yok ona göre

rahmi abi senin geleceğini konuştuk daha dün akşam seni çok sevdiğimizi biliyosun listeyi güncelleyecem şimdi adınızı ekliyorum hemen

Katılım Listesi

- Kuvva
- aakreeep
- TenTen35 ( kanka gelemesende bizimlesin )
- Egeknn
- Özer
- Marina
- Ruzgar_bey
- amonghtus + 1
- speedygirl şule
- kamberhan
- duslemek
- ironline
- Başak
- güreli
- cem.onal + 1 yakışıklı oğlu :p ( kızlar yandı )
- taner_k + 1 :cherry:

rahmi abi senin geleceğini konuştuk daha dün akşam seni çok sevdiğimizi biliyosun listeyi güncelleyecem şimdi adınızı ekliyorum hemen

Katılım Listesi

- Kuvva
- aakreeep
- TenTen35 ( kanka gelemesende bizimlesin )
- Egeknn
- Özer
- Marina
- Ruzgar_bey
- amonghtus + 1
- speedygirl şule
- kamberhan
- duslemek
- ironline
- Başak
- güreli
- cem.onal + 1 yakışıklı oğlu :p ( kızlar yandı )

yokya sen harbici beni beğenmiyörsünnn ...gelmiyorum:farao:

unuttum lem taner dur ekliyom hehe :p sıkıyosa gelme

cumartesi günü için artçı aranıyor 21 lt kapasiteli depomun en azından 10 lt lik bölümünü doldurmamda ortak olacak ( 5 lt ye tekabül eder ) :p artçı aranıyor.... ilgilenenlerin şahsen forumdan yazılı şekilde müracatı önemle rica olunur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar