Mt izdivaç

Fazla hatun göz çıkarmaz hacu.. :mrgreen: Listeyle gelmedi mach şöyle katalog istiyorum ondan..:mrgreen:

"Çok kadın hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu" demiş ünlü düşünür Teoman abimiz :p

Bu arada hacu falan demesen de bende kendimi iice erkek gibi hissetmesem musti :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Çok kadın hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu" demiş ünlü düşünür Teoman abimiz :p

Bu arada hacu falan demesen de bende kendimi iice erkek gibi hissetmesem musti :p

Kim bayan erkek yazmıyor ki ne bilim.. :silent: Elde yedek bulunsun hep çok mu tribe sardı diğer konsola geçeriz.. :mrgreen:

tabi ben 1 sene uzak kalınca böyle oldu eskiden tanırlardı beni hemen :( musti kardesim az cık konu dısından diger yerlerde yazılanlara bak anlarsın neymişim :p geçen cafe topinde de birisi abi diyordu bana :mrgreen:

yok yok şöyle düşün ya sende yedeksen ya da seninde yedeğin varsa :silent: bu duruma katlanabilirsen sende bir yedek alabilirsin tabi sorun yok :mrgreen:

tabi ben 1 sene uzak kalınca böyle oldu eskiden tanırlardı beni hemen :( musti kardesim az cık konu dısından diger yerlerde yazılanlara bak anlarsın neymişim :p geçen cafe topinde de birisi abi diyordu bana :mrgreen:

yok yok şöyle düşün ya sende yedeksen ya da seninde yedeğin varsa :silent: bu duruma katlanabilirsen sende bir yedek alabilirsin tabi sorun yok :mrgreen:

Yedek konusunu genel yazmıştım kız erkek farketmez hacuu.. :mrgreen: Ben konudışına girmem ki.. :silent:

Allah'tan birde girsen demek ki konu dışı iflas edecek patlayacak kaldırmayacak senin potansiyeli :p

Allah'tan birde girsen demek ki konu dışı iflas edecek patlayacak kaldırmayacak senin potansiyeli :p

Eski üyeler bilir burda 10 konunun 8ini ben açardım bir ara 1 hafta ceza yemiştim konu açan olmadıydı iki sene iptal ettirdiydim üyeliğimi konularım gene ilk sayfadaydı.. :mrgreen: Musti en güzel duygunun insanıdır hacu..:mrgreen:

Eski üyeler bilir burda 10 konunun 8ini ben açardım bir ara 1 hafta ceza yemiştim konu açan olmadıydı iki sene iptal ettirdiydim üyeliğimi konularım gene ilk sayfadaydı.. :mrgreen: Musti en güzel duygunun insanıdır hacu..:mrgreen:

:mrgreen: kendini begenmiş

:mrgreen: oda güzel zaten kendini begenmeyen baskasını begenmez :p gibi bişi iste anla sen

bu arada sarısın hatun ne oldu :silent: ben bulamadım trende
acaba hala sarışınmı :silent:

Bence sarışındır orjinal sarışındı hemde :mrgreen: Sen bulamadıysan araya fbi gircek..:mrgreen:

Bana göre eş partner aranıyor detaylar özelde:mrgreen:

Sunucağım imknalar
Motorun artçı olarak yumuşak bir sele
Kask ve deri ceket
Uzun soluklu geziler
Kamplı geziler
Issız koylarda denize girmeler
Konuşarak anlaşıcam:queen:

Bana göre eş partner aranıyor detaylar özelde:mrgreen:

Sunucağım imknalar
Motorun artçı olarak yumuşak bir sele
Kask ve deri ceket
Uzun soluklu geziler
Kamplı geziler
Issız koylarda denize girmeler
Konuşarak anlaşıcam:queen:

Sen evde kalırsın la.. :mrgreen::queen:

::sigara:: al bu seferkiler benden olsun cigara valla evde kaldım ::xcrying:

Şurda ziftlenek dimi..
cgbw9.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar