Musti fazla hatun gözde çıkarır başka şeylerde
Fazla hatun göz çıkarmaz hacu.. :mrgreen: Listeyle gelmedi mach şöyle katalog istiyorum ondan..:mrgreen:
"Çok kadın hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu" demiş ünlü düşünür Teoman abimiz
Bu arada hacu falan demesen de bende kendimi iice erkek gibi hissetmesem musti![]()
tabi ben 1 sene uzak kalınca böyle oldu eskiden tanırlardı beni hemenmusti kardesim az cık konu dısından diger yerlerde yazılanlara bak anlarsın neymişim
geçen cafe topinde de birisi abi diyordu bana :mrgreen:
yok yok şöyle düşün ya sende yedeksen ya da seninde yedeğin varsa :silent: bu duruma katlanabilirsen sende bir yedek alabilirsin tabi sorun yok :mrgreen:
Allah'tan birde girsen demek ki konu dışı iflas edecek patlayacak kaldırmayacak senin potansiyeli![]()
Eski üyeler bilir burda 10 konunun 8ini ben açardım bir ara 1 hafta ceza yemiştim konu açan olmadıydı iki sene iptal ettirdiydim üyeliğimi konularım gene ilk sayfadaydı.. :mrgreen: Musti en güzel duygunun insanıdır hacu..:mrgreen:
:mrgreen: kendini begenmiş
Her gece saatlerce aynaya bakarım.. :mrgreen:
:mrgreen: oda güzel zaten kendini begenmeyen baskasını begenmezgibi bişi iste anla sen
bu arada sarısın hatun ne oldu :silent: ben bulamadım trende
acaba hala sarışınmı :silent:
Bence sarışındır orjinal sarışındı hemde :mrgreen: Sen bulamadıysan araya fbi gircek..:mrgreen:
belki sıkılmıştır :mrgreen: fbi ye söyle şimdiden bi onlar bulur :mrgreen:
Bana göre eş partner aranıyor detaylar özelde:mrgreen:
Sunucağım imknalar
Motorun artçı olarak yumuşak bir sele
Kask ve deri ceket
Uzun soluklu geziler
Kamplı geziler
Issız koylarda denize girmeler
Konuşarak anlaşıcam:queen:
::sigara:: al bu seferkiler benden olsun cigara valla evde kaldım ::xcrying:
Bilmezdim cigaranın bu kadar güzel kızların ise acımasız olduğunu yak musti yak:uro::
isterseniz bi de 70lik getireyim..Lafa bak.. :mrgreen::queen: Yakalım hacu..![]()