Selam. Tanıdığım yok. Bende gelirsem yalnız kalmam değil mi muhabbete ortak eder misiniz?![]()
Motosiklet kardeşliği diye bir şey var öyle değilmi? Kimse, kimsesiz kalmaz kalmamalı.
Selam. Tanıdığım yok. Bende gelirsem yalnız kalmam değil mi muhabbete ortak eder misiniz?![]()
Arkadaşlar Çınarcık gezisine bir ilave destek ve katkı yapmak isterim.tabii geziyi planlayan Alper'in bu konuda düşüncesi de önemli.Güzegahı biraz uzatarak direkt Yalova - Çınarcık değil, Termal güzergahı (kendi tesisimizdede sıcak ve soğuk içecek ikramı benden),Sudüşen şelalesi,Narlı 'da sahilde dinlenme ve çay molası,Delmece yaylası ,büyük ve küçük dipsiz göller,Teşvikiye kent ormanı ve şelalesi ve son durak Çınarcık olarak teklif ediyorum. Emsalsiz ve unutulmayacak bir seyir yolu olduğunu söyleyebilirim.Teklif benden.
Not: Hava şartları ve diğer sebeplerden iptal söz konusu olursa başka tarihler için sözüm baki.
motorumu sattım
o yüzden ben artçı olarak geleceğim kuzenim fazer ile
listeden ismimi çıkarmama gerek yok herhalde..
yağmur yağarsa gelemem ama![]()
Motosiklet kardeşliği diye bir şey var öyle değilmi? Kimse, kimsesiz kalmaz kalmamalı.
eyvallah samet abimbu teklife ''yağmursuz'' bir günde tek başıma bile evet diyebilirim...:queen:
istersen bende alırım seni..sorun olmaz....:cat:
Eyvallah hocam. Gidecek misiniz siz?
bu teklife ''yağmursuz'' bir günde tek başıma bile evet diyebilirim...:queen:
Teklifim baki,yeterki müsait bir zamanımda olursa memnuniyetle.
biraz fiyatta oynama yapabilsek seninkine yazılırım abim:queen::rendeer:EEeeee ybr bu..
bulunmaz hint kumaşı.......
benimki pahalanmadı...
satıp bmw alacağım (sanırım)![]()
abim bakalım hayırlısı olsun...taksit bile yaptıracaktık ..daha ne olsun???
fiyatı fazla değildi..6000 e yeni gelmiş motor...
neyse....:rendeer:
hava raporları şu an için c.tesi gecesinden yağmurun başlayacağı şekilde arkadaşlar
hava p.tesi öğleden sora düzelecek gözüküyor
gezi iptal edilebilir fikirlerinizi alalım
ben de ertelenmesinden yanayım gittiğimizde oranın tadını çıkartmak lazım
İstanbuldan bir sürü yol gidilecek zaman harcanacak o yüzden bende iptal edilsin derim....:cat: Çok isteyen olursa gidebilir kimsenin önüne geçecek hal yok....:cat:
arkadaşlar hafta sonu pazar günü havanın yağışlı olması nedeniyle üzülerek söylüyorum gezimiz iptal edilmiştir
başka bi gezide görüşmek üzere
arkadaşlar hafta sonu pazar günü havanın yağışlı olması nedeniyle üzülerek söylüyorum gezimiz iptal edilmiştir