ehliyeti aldım abii makinede alcam ama 1500tlik anca alabilirim aşar beni abi..Mezit motor almadınmı hala????
Geçen gün ''Yoğurtçuoğlu''na as 200 TAY gelmiş ben beğendim ,tam senlik.
ehliyeti aldım abii makinede alcam ama 1500tlik anca alabilirim aşar beni abi..Mezit motor almadınmı hala????
Geçen gün ''Yoğurtçuoğlu''na as 200 TAY gelmiş ben beğendim ,tam senlik.
ehliyeti aldım abii makinede alcam ama 1500tlik anca alabilirim aşar beni abi..
teşekkürler kanka..:rendeer::cherry:
yanlız biraz önce mynette hava durumunda şöyle diyordu...r:
r:
r:
Yaz ortasında 3 gün şiddetli kış
Pazar gününden itibaren batı kesimleri soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.
Güncelleme:21 Haziran 2011 16:53
Türkiye'yi etkileme ihtimali olan çok uzaktaki hava hareketlerini izleyen meteoroloji uzmanlarının tahminlerine göre 26 haziran Pazar günü batı bölgelerimiz çok etkili soğuk hava ve yağışın etkisine girecek.
Söz konusu hava sistemlerinde bir değişiklik olmazsa batı karadeniz bölgesinin sıradışı yağış alacağı tahmin ediliyor.
Soğuk hava ve çok etkili yağış getirmesi beklenen hava sisteminin İskandinavya - Balkanlar rotasını izleyerek ülkemize giriş yapacağı öngörülüyor. Uzun süreli olduğu için isabetli tahmin yüzdesinin çok düşük olduğunun da altını çizen uzmanlar, izlenen hava sistemlerinin etki ve yön olarak önümüzdeki günlerde değişiklik göstermemesi halinde Batı Bölgelerimizde mevsim normallerinin çok dışında hava koşullarının oluşabileceğini, bunun da soğuk ve çok etkili yağış olarak gerçekleşeceğini öngörüyor.
"ÇOK CİDDİ YAĞIŞ GELİYOR"
Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli, yaptığı açıklamada "Yağışlar 2-3 sürecek. Pazardan itibaren çok ciddi bir yağış geliyor. Yıldırımlara, şimşeklere dikkat edilmeli. Sıcaklıklar 11 derece birden düşecek" dedi.
DHA
ayak bastı parası alırım sölimmmm.. samet senden almıcam korkma..:mrgreen:
bende mynette görünce şok oldum..
genelde tutturamazlar ama.....
hoca Nasreddin'in dediği gibi...ya tutarsa???:queen:
kartal dörtyolu gebzeye doğru geçince ilk dörtyol pendik dörtyol....:queen::queen::queen:
Pendik köprüsü altında buluşalım..saatide belirleyelim...:cat:
bende vercemmi mezit ben deniz aşmıyorum hem ben asıl tavşanlılıyım bikerem :cherry:
:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------
valla 3 tür tutturamıyolar sametçim :cherry: ama allah ın hakkı doldu
1-yuvacık
2- ben yoktum yine istanbıl gezisi
3- çamlıca
4- çınarcıkta kesin tutar aga bence
hele çadır açan arkadaşlara üzülürüm harbiden ,
ama allahın rahmeti işte yaz yağmuru ne olcakkioda lazım...
sağdan pendiğe çıkışı olan köprünün altımı?
bende vercemmi mezit ben deniz aşmıyorum hem ben asıl tavşanlılıyım bikerem :cherry:
:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------
valla 3 tür tutturamıyolar sametçim :cherry: ama allah ın hakkı doldu
1-yuvacık
2- ben yoktum yine istanbıl gezisi
3- çamlıca
4- çınarcıkta kesin tutar aga bence
hele çadır açan arkadaşlara üzülürüm harbiden ,
ama allahın rahmeti işte yaz yağmuru ne olcakkioda lazım...
para dostan kazanılır..:cherry:
incirli buluşma saati çok erken değilmi ya?selamlar arkadaşlar
yav ne zaman gezi düzenlesem bu sene maşalla yağmur haberleri yakamızı bırakmıyor
bakalım pazar günü hava nasıl olacak şu an için takip ettiğim siteleri açmadım son bi kaç gün kala bakarım artık
bende sezonu açar denize girerim diyordum bakalım yağmazsa ben açarım aga sezonu :mrgreen:
incirli civarından katılım göstercek arkadaşlar bu sefer basıp gidicez haberiniz olsun hee
bu sefer öle 70 le tın tın gitmek yok yoksa geç kalırız haberiniz ola
ortalama süratimiz 90-100 arasıdır söylemedi demeyin
bir kere dururum oda köprü çıkışı :mrgreen:
selamlar arkadaşlar
yav ne zaman gezi düzenlesem bu sene maşalla yağmur haberleri yakamızı bırakmıyor
bakalım pazar günü hava nasıl olacak şu an için takip ettiğim siteleri açmadım son bi kaç gün kala bakarım artık
bende sezonu açar denize girerim diyordum bakalım yağmazsa ben açarım aga sezonu :mrgreen:
incirli civarından katılım göstercek arkadaşlar bu sefer basıp gidicez haberiniz olsun hee
bu sefer öle 70 le tın tın gitmek yok yoksa geç kalırız haberiniz ola
ortalama süratimiz 90-100 arasıdır söylemedi demeyin
bir kere dururum oda köprü çıkışı :mrgreen:
Cuma
27 | 21° C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi
27 | 18° C
Parçalı Bulutlu
Pazar
22 | 17° C
Yağmur Olasılığı
50% Yağış Olasılığı
Yalova hava durumuna bakınca %70 yağış olasılığı olarak görünüyor. Eğer pazar kadar hava durumu değişmezse fena halde yağmur yağacak.
ben büyük ihtimal gelemeyeceğim....