[MT İSTANBUL]Yine yollardayız rotamız çınarcık gezisi iptal edilmiştir

Kocaeli İl Temsilcisi
teşekkürler kanka..:rendeer::cherry:

yanlız biraz önce mynette hava durumunda şöyle diyordu...:pr::pr::pr:

Yaz ortasında 3 gün şiddetli kış

Pazar gününden itibaren batı kesimleri soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.
Güncelleme:21 Haziran 2011 16:53

Türkiye'yi etkileme ihtimali olan çok uzaktaki hava hareketlerini izleyen meteoroloji uzmanlarının tahminlerine göre 26 haziran Pazar günü batı bölgelerimiz çok etkili soğuk hava ve yağışın etkisine girecek.

Söz konusu hava sistemlerinde bir değişiklik olmazsa batı karadeniz bölgesinin sıradışı yağış alacağı tahmin ediliyor.

Soğuk hava ve çok etkili yağış getirmesi beklenen hava sisteminin İskandinavya - Balkanlar rotasını izleyerek ülkemize giriş yapacağı öngörülüyor. Uzun süreli olduğu için isabetli tahmin yüzdesinin çok düşük olduğunun da altını çizen uzmanlar, izlenen hava sistemlerinin etki ve yön olarak önümüzdeki günlerde değişiklik göstermemesi halinde Batı Bölgelerimizde mevsim normallerinin çok dışında hava koşullarının oluşabileceğini, bunun da soğuk ve çok etkili yağış olarak gerçekleşeceğini öngörüyor.

"ÇOK CİDDİ YAĞIŞ GELİYOR"

Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli, yaptığı açıklamada "Yağışlar 2-3 sürecek. Pazardan itibaren çok ciddi bir yağış geliyor. Yıldırımlara, şimşeklere dikkat edilmeli. Sıcaklıklar 11 derece birden düşecek" dedi.

DHA

ulemmm ne kısmetsiz adamım yaaaa :salut: amma bereketli ayağım var hangi geziye katılsam yağmur korkusundan bi hal oluyom arkadaş :cherry:

samet ne olur şaka yapıyom de arkadaşım yaaaaa:salut:

bende mynette görünce şok oldum..
genelde tutturamazlar ama.....

hoca Nasreddin'in dediği gibi...ya tutarsa???:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
ayak bastı parası alırım sölimmmm.. samet senden almıcam korkma..:mrgreen:

bende vercemmi mezit ben deniz aşmıyorum hem ben asıl tavşanlılıyım bikerem :cherry:

:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------

bende mynette görünce şok oldum..
genelde tutturamazlar ama.....

hoca Nasreddin'in dediği gibi...ya tutarsa???:queen:

valla 3 tür tutturamıyolar sametçim :cherry: ama allah ın hakkı doldu :)

1-yuvacık

2- ben yoktum yine istanbıl gezisi
3- çamlıca

4- çınarcıkta kesin tutar aga bence :)

hele çadır açan arkadaşlara üzülürüm harbiden ,

ama allahın rahmeti işte yaz yağmuru ne olcakki :) oda lazım...

bende vercemmi mezit ben deniz aşmıyorum hem ben asıl tavşanlılıyım bikerem :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------

1-yuvacık

3- çamlıca

şimşek ve yıldırımlara dikkat edin diyor ama...:silent:
bardaktan boşalırcasına yağan yağmur altında elimde şemsiye ile dolaşmaya bayılırım ama....:wiinkk:
motosiklet tepesinde o zevk iskenceye dönüşür malesef...:pr:

sağdan pendiğe çıkışı olan köprünün altımı?

evet evet...pendik dörtyol derler oraya...hatta yukarı doğru çıkarken solda toyota dumankaya vardır...:cat:

ama yağmur olayı gerçekleşirse......

yol kötü olur...
vapur aksayabilir..
eğlence rezalete dönüşebilir...

felaket tellallığı yapmak istemem ama bunlar gerçekleşirse...
ben vazgeçerim bu işten....:pr:

1-yuvacık

3- çamlıca

para dostan kazanılır..:cherry:

Hafta sonu olmasa gelirdim böylece buradaki arkadaşlarla yüzyüze tanışma imkanımda olurdu, resimlere bakılırsa gerçekten görülmeye değer, artık bir dahaki sefere inşallah

merhaba aksilik olmazsa bende varım. Alper pazar 7,30 da merter yan yolda nexus 500 ile bekliyor olacagım.(yuvacık gezisine giderken guruba katıldıgım yerde bekliyor olacağım.)

Super Moderator
selamlar arkadaşlar
yav ne zaman gezi düzenlesem bu sene maşalla yağmur haberleri yakamızı bırakmıyor
bakalım pazar günü hava nasıl olacak şu an için takip ettiğim siteleri açmadım son bi kaç gün kala bakarım artık
bende sezonu açar denize girerim diyordum bakalım yağmazsa ben açarım aga sezonu :mrgreen:
incirli civarından katılım göstercek arkadaşlar bu sefer basıp gidicez haberiniz olsun hee
bu sefer öle 70 le tın tın gitmek yok yoksa geç kalırız haberiniz ola
ortalama süratimiz 90-100 arasıdır söylemedi demeyin
bir kere dururum oda köprü çıkışı :mrgreen:

selamlar arkadaşlar
yav ne zaman gezi düzenlesem bu sene maşalla yağmur haberleri yakamızı bırakmıyor
bakalım pazar günü hava nasıl olacak şu an için takip ettiğim siteleri açmadım son bi kaç gün kala bakarım artık
bende sezonu açar denize girerim diyordum bakalım yağmazsa ben açarım aga sezonu :mrgreen:
incirli civarından katılım göstercek arkadaşlar bu sefer basıp gidicez haberiniz olsun hee
incirli buluşma saati çok erken değilmi ya?
90-100le gidilcekse incirliye bende geleyim :)

ben yağmur durumunda geziye gelemem. zaten arka frenim yok patlarım bi yerlere

selamlar arkadaşlar

Yürü be alperim kim tutar seni:cat::cat::queen::queen:

Cuma

27 | 21° C

Parçalı Bulutlu

Cumartesi

27 | 18° C

Parçalı Bulutlu

Pazar

22 | 17° C

Yağmur Olasılığı
50% Yağış Olasılığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cuma
27 | 21° C
Parçalı Bulutlu

Cumartesi
27 | 18° C
Parçalı Bulutlu

Pazar
22 | 17° C
Yağmur Olasılığı
50% Yağış Olasılığı

Yalova hava durumuna bakınca %70 yağış olasılığı olarak görünüyor. Eğer pazar kadar hava durumu değişmezse fena halde yağmur yağacak.

Yalova hava durumuna bakınca %70 yağış olasılığı olarak görünüyor. Eğer pazar kadar hava durumu değişmezse fena halde yağmur yağacak.

Bu durumda baya bi benzin tasarrufum olur çünkü gitmem :queen: ama belli olmaz hava durumu değişebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar