Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi yaşadığımız exiyetin tüm resimlerini toprladım müsait olduğumda hepinizle yeni bi başlıkla paylaşacağım
ARKADAŞLAR HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN........
SAVAŞ DOSTUM DERLER YA VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ.....
EVET BU OLAYA SANIRIM CERRAHİ DEREBEYLİĞİ DİYEREK ANLAMAYA ÇALIŞMAK LAZIM....
BU ADAMLAR BU MEMLEKETİ HALA DAĞ BAŞI VEYA KENDİLERİNE VERİLMİŞ MEKANLARMI SANMAKTALAR....YAZIK..
UTANIYORUM BÖYLE ŞEYLERİ DUYDUKÇA...
ARKADAŞLAR BU ARACIN PLAKASINI VEYA BİLMEM NE BAŞKA BİR BİLGİSİNİ ALANINIZ OLMADIMI...
SEN ARABAYLA İNSANLARIN ÜSTÜNE DİREKSİYON ÇEVİRİCEN,KİMİN KORUMASI VEYA HANGİ BİRİMİN ELAMANI OLURSAN OL HİÇ BİR SALDIRI VE TEHDİT UNSURU OLMADAN SİLAHLARLA ARAÇTAN İNİCEN,BİRDE MİLLETİ PEŞİNE TAKIP TRAFİKÇILERE TESLİM ETTİRİP KAÇICAN. (KEŞKE BU OLAYLARI RESİMLEYEBİLSEYDİNİZ)..........
NE GÜZEL BE ,BABANIN TARLASI YA KARŞINDAKİLERDE AZILI ARANANLAR SANA SİLAHMI ÇEKTİLERKİ DAYI DAYI AFİ SATTIN ORTALIKTA....
YANI ANLADIĞIM KADARIYLA FALANCANIN FİLANI OLMAK YETERLİ HUKUKU YOK SAYMAYA.
PEKİ SORARIM ŞİMDİ BU MOTORCU ARKADAŞ SAVAŞ BİRİNİN YEĞENİ OLSA İDİ VE CERRAHİ DEREBEYLİĞİNE NE OLUYOR ÜLEYYYYN DESEYDİ NETİCE BÖYLEMİ BİTERDİ ?????
gülsekmi ağlasakmı bende anlamadım....lütfen şu koruma aracının bilgilerini bana özelden yollayın arkadaşlar yav......
merak ettim bu arkadaşı ,hangi yetki ile silah show yapılabiliyormuş anlayalım
Savaş ve diğer arkadaşlarım tekrar geçmiş olsun......
herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...
üzüntü veren bilanço:
1 kişiye korumalar çarptı
7 kişiye kanun çarptı
1 kişiye moderatör çarptı
varsa yapılan yanlış bişey yazın arkanızda size destek olalım .
Gereği ve uygulamamnın doğruluğu tartışılır ama İstambul emniyet müdürünün arabası korumalı bir arabadır ve trafikte önceliğe sahiptir herhengi bir araba değildir...bu yüzden bu olay farklıdır..arabadan elinde silahla çıkan memurlar görevi Celalettin CERRAH "ı korumak olan özel seçilmiş ve yine özel bir amirliğe bağlı olan memurlardır ...sokaktaki polis memuru ile bir değildir..olay talihsizliktir..eğer hata koruma aracında ise ben İstanbul emniyet müdürlüğü gibi türkiyenin gelinebilecek en üst seviyede bir makamını işgal eden Sayın Celalettin CERRAH IN gerekeni yapacağına da eminin ...Ama burda sizlerde yakışan uslüple yazın sokak azıyla yazı yazmak bir yetenek değildir..amaç üzüm yemek olmalı bence ..Bağcıyı dövmenin kimseye bir getirisi olmaz.......