Motorların bağlanma nedeni yasaldır...Ehliyeti olmayan ve motoru buna rağmen kullanan motorunun bağlanmasını göze alıyo demektir.... Burda yapılan uygulama yasal ve gerekli olan uygulamadır...varsa yapılan yanlış bişey yazın arkanızda size destek olalım ...Amma ben ehliyetsiz motor kullandım poliste geldi bağladı derseniz ve bundan şikayetçi olursanız ona da dur bakalım orda deriz...
11. Forumda yazilan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Bilinmesi gereken bir husus da, gönderilecek mesajlarin, veya forum alanlarinda belirtilecek fikirlerin hiçbiri, olumlu veya olumsuz, forum yönetimini ve www.motosiklet.net sitesini baglamaz ve forum yönetimi herhangi bir kanun yaptiriminda üyenin savunuculugunu üstlenmez, üyeler kendi sorumluluklari ile basbasadir. Forum yönetimi hiçbir sekilde bu tür durumlarda üyeye destek olacagi vaadinde de bulunmaz.
12. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. T.C. veya uluslararası yasalara aykırı eylemleri haber veya duyuru olarak yazmak, eylem tür ve türevlerini öğreti olarak anlatmak, terör olaylarında kullanılabilecek bomba veya benzeri maddelerin yapım ve temini hakkında bilgi vermek, suçluların hırsızlık veya benzeri yasadışı olaylarda kullandıkları ve herkes tarafından bilinmeyen yöntemleri ve/veya aletleri kullanma ve temini hakkında bilgi vermek. Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)
bir emniyet müdürünün üstünde ehliyetsiz sürücü olan motor için bu lafı kullanması normaldir ...ama kazada suçlu olan koruma aracı ise bunun için gereken mercilere ve basına mail atarız ...
evet gerçekten şaka gibiydi ben adamları ellerinde silahlarla görünce zaten motorun üstünde dondum kaldım noluyoruz diye. mesajını verde ve silahı yerine soktu ve eli sürekli belindeydi bizimle konuşurken dikkat ettinizmi bilmiyorumşu silah olayı nedir yaaa?
şaka gibi.