Basta MT sonra Kuyu Cadısı sonra emeyi gecen herkese Teşekkürler :cat:
arkadaşlar agustos1 cumartesi, 2 agustos pazar ona göre şile gezisi gene yapabiliriz... daha sonra ramazan geliyor.... bu sıcak günleri çok arar dururuz...şile yeni gezi organizasyonunu bir an önce yapın derim.. ayrıca kamp kurmak için çadırlar carfursa kozyatagında çok ucuzlamış, çadır almak isteyenlere duyrulur..... 2 kişilik çadırlar 10tl 4 kişilik çadırlar 20 tl ye düşmüş ayrıca uyku tulumlarındada çok büyük ucuzlama var ihtiyacı olan arkadaşlar alsın derim.... herkese selamlar
Bluebox Erdem, Hlmky Helim, Hackiso İsmail, cengizhankavak cengiz abi ve arkadaşı, doublett Tolga, kundo79 ömer, feysbuktan erdem turşucular ekleyin videonuzu yükledim
arkadaşlar agustos1 cumartesi, 2 agustos pazar ona göre şile gezisi gene yapabiliriz... daha sonra ramazan geliyor.... bu sıcak günleri çok arar dururuz...şile yeni gezi organizasyonunu bir an önce yapın derim.. ayrıca kamp kurmak için çadırlar carfursa kozyatagında çok ucuzlamış, çadır almak isteyenlere duyrulur..... 2 kişilik çadırlar 10tl 4 kişilik çadırlar 20 tl ye düşmüş ayrıca uyku tulumlarındada çok büyük ucuzlama var ihtiyacı olan arkadaşlar alsın derim.... herkese selamlar
Bluebox Erdem, Hlmky Helim, Hackiso İsmail, cengizhankavak cengiz abi ve arkadaşı, doublett Tolga, kundo79 ömer, feysbuktan erdem turşucular ekleyin videonuzu yükledim
carrefourda 4 kişilik 39 TL idi, 2 kişilik 10 TL.
Birer tane aldık alışveriş yaparken 2 kişiliklerden, ama daha bu gece eve gelince açıp baktım. :mrgreen:
Zor geldi orada kurması gece vakti. Araba vardı nasıl olsa, yattım uyudum arabada
Zaten nasıl kuruluyor bilmiyorum. Evin salonunda kurup pratik yapacağım birgün![]()
çadır kurma dersine iyi çalış, bidaha ki sefere imtahan edecegim sizi
Vaybe yine çok güzel bir gezi olmuş, c.tesi motorum arıza yaptığı için gelemedim inşallah bir dahaki sefere(
seninde uygunsuz bi videon vardı gürkan abi gönderdi bu gün ekledim ama feysbuk kabul etmemiş![]()
erdemcim facebook kullanmıyorum malesef...ale:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------
ben 4 kişilik çadırı carrefourdan 39 tl ye aldım...:cat:
seninde uygunsuz bi videon vardı gürkan abi gönderdi bu gün ekledim ama feysbuk kabul etmemiş![]()
![]()
bu da benden olsun.
Arkadaşlar eğer ki şileye gezi düzenlerseniz gelmek isterim mtorsikletle kaul ederseniz bnii