[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

arkadaşlar agustos1 cumartesi, 2 agustos pazar ona göre şile gezisi gene yapabiliriz... daha sonra ramazan geliyor.... bu sıcak günleri çok arar dururuz...şile yeni gezi organizasyonunu bir an önce yapın derim.. ayrıca kamp kurmak için çadırlar carfursa kozyatagında çok ucuzlamış, çadır almak isteyenlere duyrulur..... 2 kişilik çadırlar 10tl 4 kişilik çadırlar 20 tl ye düşmüş ayrıca uyku tulumlarındada çok büyük ucuzlama var ihtiyacı olan arkadaşlar alsın derim.... herkese selamlar

valla çadırlar o kadar ucuzlamışsa almak gerek bir tane ufaklardan..dur bi yarın gidip bakayım..

Bluebox Erdem, Hlmky Helim, Hackiso İsmail, cengizhankavak cengiz abi ve arkadaşı, doublett Tolga, kundo79 ömer, feysbuktan erdem turşucular ekleyin videonuzu yükledim

erdemcim facebook kullanmıyorum malesef...:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------

arkadaşlar agustos1 cumartesi, 2 agustos pazar ona göre şile gezisi gene yapabiliriz... daha sonra ramazan geliyor.... bu sıcak günleri çok arar dururuz...şile yeni gezi organizasyonunu bir an önce yapın derim.. ayrıca kamp kurmak için çadırlar carfursa kozyatagında çok ucuzlamış, çadır almak isteyenlere duyrulur..... 2 kişilik çadırlar 10tl 4 kişilik çadırlar 20 tl ye düşmüş ayrıca uyku tulumlarındada çok büyük ucuzlama var ihtiyacı olan arkadaşlar alsın derim.... herkese selamlar

ben 4 kişilik çadırı carrefourdan 39 tl ye aldım...:cat:

Başlığa mod müdehalesi var
Başlığa mod müdehalesi var
:)
Karman çorman oldu yav..
Bunu yazdım iyice karışsın deyu :mrgreen:

GKN

Bluebox Erdem, Hlmky Helim, Hackiso İsmail, cengizhankavak cengiz abi ve arkadaşı, doublett Tolga, kundo79 ömer, feysbuktan erdem turşucular ekleyin videonuzu yükledim

seninde uygunsuz bi videon vardı gürkan abi gönderdi bu gün ekledim ama feysbuk kabul etmemiş:p

carrefourda 4 kişilik 39 TL idi, 2 kişilik 10 TL.
Birer tane aldık alışveriş yaparken 2 kişiliklerden, ama daha bu gece eve gelince açıp baktım. :mrgreen:
Zor geldi orada kurması gece vakti. Araba vardı nasıl olsa, yattım uyudum arabada :)
Zaten nasıl kuruluyor bilmiyorum. Evin salonunda kurup pratik yapacağım birgün :)

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
carrefourda 4 kişilik 39 TL idi, 2 kişilik 10 TL.
Birer tane aldık alışveriş yaparken 2 kişiliklerden, ama daha bu gece eve gelince açıp baktım. :mrgreen:
Zor geldi orada kurması gece vakti. Araba vardı nasıl olsa, yattım uyudum arabada :)
Zaten nasıl kuruluyor bilmiyorum. Evin salonunda kurup pratik yapacağım birgün :)

çadır kurma dersine iyi çalış, bidaha ki sefere imtahan edecegim sizi

Vaybe yine çok güzel bir gezi olmuş, c.tesi motorum arıza yaptığı için gelemedim inşallah bir dahaki sefere :((

Vaybe yine çok güzel bir gezi olmuş, c.tesi motorum arıza yaptığı için gelemedim inşallah bir dahaki sefere :((

Vay osman abi nasılsın ya görüşmeyeli en yakın zmanda gel özlettin kendini :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 AM ----------

http://www.facebook.com/album.php?aid=89807&id=522754735&l=1226ccaa1c

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:55 AM ----------

face link buyrun

güzel resimler güzel eğlence,her şey güzel insanlar güzel,e havada güzeldi hepsi birleşti güzel bir hafta sonu gezisi oldu,tüm arkadaşlara teşekkürler,aynen devam yaz bitmeden.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seninde uygunsuz bi videon vardı gürkan abi gönderdi bu gün ekledim ama feysbuk kabul etmemiş:p

ben uygunsuz bir adamım paşam :queen::queen::queen: link verde bakalım,
yoksa Şahinin verdiği link mi ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:10 AM ----------

erdemcim facebook kullanmıyorum malesef...:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------

ben 4 kişilik çadırı carrefourdan 39 tl ye aldım...:cat:

linki buraya koyarım abicim girip izlersin.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akşam denize girerken cekilen fotolarımız nerde Cadı ?

page1d.jpg

bu da benden olsun.

eline sağlık süper olmuş fotolar...

ss

Arkadaşlar eğer ki şileye gezi düzenlerseniz gelmek isterim mtorsikletle kaul ederseniz bnii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar