Artık olay belli olsun diye kesin konuşmalar yapmak durumunda kaldık. Öncülük ettiği için gyazici'ya teşekkür ediyorum.
Malumunuz üzere gezimiz 2 günlük. Cumartesi sabahı gidilecek, akşam orada kalınacak ve Pazar günü dönülecek. Harika bir gece geçirmek isteyenler Cumartesi günü gidip çadırlarını kuracaklar. Ben ve benim gibi Pazar günü gitmek isteyenler önceden giden arkadaşların hazırlayacağı kahvaltıya yetişmeye çalışacaklar. Çok da söylenecek bir şey yok aslında. İşte plan, buluşma noktaları, harita, bir iki fotoğraf.. Bekleriz efendim...
1 Temmuz 2006 Kastro Gezisi
Hareket yeri ve saati:
Kozyatağı Carrefour 2. kapı Saat 07:00, Hareket :07:15
Avrupa yakasındakilerle buluşma:
Mahmutbey Gişeler Saat 08:00 hareket 08:15
Pazar günü gelecekler için buluşma yeri Mahmutbey Gişeler, buluşma saati 07.30 olacaktır.
Liste
1.gyazici (Cumartesi - Anadolu)
2.demonicdreams (Pazar)
3.grave (cumartesi - avrupa)
4.mavgaywer (cumartesi - anadolu)
5.hunluata (pazar)
6.can. (pazar)
Nasıl Gidilir:Nasıl gidilir : Edirne istikametine giderken Çerkezköy çıkışından TEM'den ayrılın. Çekezköy'ü geçip Saray'a kadar gidin. Saray'ın içinde Kıyıköy tabelasını göreceksiniz. Birkaç km sonra sağ tarafta Kastro Dinlenme tesisleri tabelasını göreceksiniz. Bu yoldan devam edin.
Nasıl Bir Yer:Kastro Kıyıköy'ün birkaç km doğusunda yer alan oldukça küçük bir alan. Herhangi bir köy veya konaklama tesisi yok. Sadece küçük bir restoran var. Kastro'da, bir ucu kumsalda biten, diğer ucu birkaç km içerilere kadar uzayan durgun bir nehir var. Bu nehirde deniz bisikleti veya sandal kiralamak mümkün. Nehirde yapacağınız gezi 1- 1.5 saat civarında sürüyor.