[MT - İstanbul]Park Kalamış Kafe Toplantısı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Insallah kapı girişinde ve park etme konusunda problem olmaz..:silent:
S&S

Rölanti' Alıntı:
ben de ordayım fazla kalamasam da kusura bakmayın :)

all you need is love hangi şarkıdaydı? INTERCOM ?

Beatles.... muhakak hatirlarsin

zuhtupasa' Alıntı:
Insallah kapı girişinde ve park etme konusunda problem olmaz..:silent:
S&S

Tam kapi önü diyorsan pasam olabilir... gecen seferler iceri aliyorlardi motorlari bu sefer de olur nu bilemiyecegim.

Son düzenleme:
ewt hatırladım mecburen dışarı bırakıcaz bundan sonra motorları ben çıkıyorum birazdan görüşürüz orda arkadaşlar

waw ne zaman oldu bitti haberimiz olmadı..şu tarihi başa yazında okuyalım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet sıcak karşılama ve güzel akşam için ben ve eşim çok teşekkür ederiz..:rendeer:
S&S

dün aksam yine keyifli bir aksamdi arkadaslar, hepinize tesekkürler. :rendeer: vinvin yine en son gelen oldu :wiinkk: yalniz o ölüleri diriltecek kadar yüksek sesle calinan canli müzik bezdirdi beni dogrusu. ordaki ilanlara bakilirsa her carsamba ve persembe ordalar... IMDAAAT::sos::

dün akşam gelen arkadaşların tekerine ve ayağına sağlık :)

perşembe akşamları parkta yaptığımız toplantının yerini kalamışa deniz kenarına taşıyalım diyoruz. mekanla ilgili fotolar aşağıda, lütfen görüşlerinizi bildirin.
belediye ye ait cafe-caybahçesi mevcut

eski yer iyi di AMA .... Persembeleri özgürlükparkindaki o harika canli müzik, muhabetti öldürüyor. ne kafa, ne kulak, nede ses kaldi o aksam dogrusu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yeni seciminiz süper..bizim eşimle ve cocuklarla cok sık gittiğimiz bir mekan..gercekten cok sıcak cimlerin üstünde minderler filen. baya sıcak bi ortam..uygundur bence direkt. ok. derim..:cat:
S&S

bu perşembe ben de gelicem...
salı sabahı istanbuldayım...
sizi ve pembişimi çok özledim...
özel karşılama bandosu isterim ona göre.:queen:
bu arada geçen perşembe babama beni soran ve selamlarını ileten herkese teşekkürler...

arkadaşlar perşembe günleri özgürlük parkında yaptığımız toplantıları yarın akşam kalamışta krokisini verdiğim yerde toplanıyoruz. bilenler bilmeyenlere iletsin lütfennnnn

533-590 76 30

selam arkadaşlar ben her öğlen ordayım iş yerimin bi ön paralelinde öğlen aralarında oraya gidiyorum içki yok haberiniz olsun

bende motoru servısten(ıkıncı kere gıttı)alabılırsem gelıcem..bulurum bı sekılde dıe umuyorum:)))

Rölanti' Alıntı:
yok be abi sana da aykın tabi eskisi kadar değil :mrgreen:

öyle diyosun Rölanti ama ben evimin dibindeki parki iki hafta sonra buldum.... kimbilir yeni yeri bulana kadar nereleri gezmis olurum? hadi bakalim, insallah aksama görüsürüz :rendeer:

bud

selamlar, evvelki hafta, özgürlük parkında, bisikletimle katıldığım toplantıya, bu hafta motosikletimle katılmak istiyorum!!! ;) hehe

google earth resimlerine bakarak mekanın neresi olduğunu çıkardım. fakat, o civara gelince, aramam gereken mekanın neresi olduğunu anlayamadım tam.. yani üzerinden hep geçtiğim bir cadde ama, bizim takılacağımız kafenin adı falan nedir, ona göre şeedelim. ayrıca motorları nereye bırakacağız, uygun bir yer var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar