arkadaşlar ümmet dede den ses çıkmıyor
north ne yaptın dedemize
teşekkürler herşey için, her ne kadar bizim için pek uğurlu bi gün olmasada organizasyon mükemmeldi..
eline sağlık cadı:wiinkk:
bu çiçekleri hakkettin :rendeer:
teşekkürler herşey için, her ne kadar bizim için pek uğurlu bi gün olmasada organizasyon mükemmeldi..
Çağla abla. Bu aralar kuyu cinayetleri var biliyosun. Kendine dikkat et. Aramızdan biri olabilir.
al benden de o kadar !! bütün günümü motosikleti tamir etmeye çalışmakla geçirdim ama hala aynı durumda..
Buluşma çok güzeldi, ilgi ve alakasından dolayı kuyucadısı'na teşekkür ediyorum....:rendeer:
bu topiğide kadınlar hamamına çevirmişsiniz![]()
aşk olsun cadı demek hakettik:cyclopsan. ümmet abiye takılırken sende gülüyordun:queen: espirilere şimdi satıştayızale:
burak için yaptığımız hiçbir şeyin önemi yok önemli olan bir an önce kendini toplayıp aramıza dönmesi
abi pek tesadüf değildi bariz geçirdin sopayı
buyur annem bi kesede sana atalım
ben en çok sen kafana bastonu yediğinde güldüm:queen::queen::queen:
kasıtlıydı kasıtlııı :queen:
bi sürü foto atıldı diğerleri için biraz sabır
geldiğiniz için teşekkürler :rendeer:
benzin istasyonunda sizde küçük bi kaza atlattınız ama allahtan hafif düştünüz geçmiş olsun tekrar...
amin...
ben henüz yüklemedim ama benim dışımdada sanırım yükleyecekler var :wiinkk:
guzel gezı olmus ama ben zaten hep gıderım oralara kafa dınlemek ıcın guzel bıryerdır:cat:
yaw yaşını başını almışsın ümmet dede hala neler kowalıosun ya![]()
) süPer aMa heLaL oLsun ümmet abiye o ayakLa herKezin HArcı değil öyLE Gezi Mezi Motor Tepesinde YüreKten heLaL oLsun abimize...
yaw ne abisi amca de dede de ama abi demeyin ya biraz saygı kaç yaşında adam)
sen ugraş hala ümmet abiyle gelicek seninde kafana baston az kaldı :queen:
elbette inşallah daha kalabalık bi kahvaltı yapıcaz hepbirlikte :cat:
bana dogruyu söyle yaşıycakmıyım :salut:
dur sen cadı ben daha neler edecem ummet abiye ama kendini bana bırakırsa))
![]()
arkadaşlar ümmet dede den ses çıkmıyor
north ne yaptın dedemize
uyumustur yaw o !!!
kaç yaşında adam ne işi war bu saatte internette gözü görmez kulagı duymaz ayak desen yarı bionik![]()
kawramalı sistemle ilerlio
deynekleri sıkıca kawra ha gayret dewam et himmet dede)
öldürecek beni öldürecek
eet ya sonu kötü oldu gerçekten
bugun iş yerinde boş boş sağa sola baktım durdum walla
!
böle güzel organizasyonlara her zmaan tam destek benden:cat:
ama reji den, sahede görünmeden:wiinkk:
Başından sonuna kadar gayet keyifli bir organizasyondu, başta kuyucadısı olmak üzere, emeği geçen ve orada bizimle birlikte olan herkese sonsuz teşekkürler. Nice keyifli buluşmalarda görüşmek üzere.:rendeer:
cidden bu etkinlik onceden forumda bildirildiyse ben direk kör ilan ediyorum kendimi.. gorsem gelirdim bursadan kalkıp.. nie gormezsem hep onemli seyleri...
biri bana kuyucadısı ve delipoyraz'ın olduğu bi resim koyup onları bana gösterebilir mi çok merak ediyorum da![]()
siteye her gün gir mt bu belli olmaz ne zaman ne olucağı :bounce:
onlar evsane inanma sen öyle şeylere sanal onlar :queen::queen::queen::queen:
elbette inşallah daha kalabalık bi kahvaltı yapıcaz hepbirlikte :cat:
bir dahaki kahvaltı eminim inönü sdatında olucak anca sıarız:queen::queen:
hee inanma biz hayal gücünüzün kahramanlarıyız
yokkk hayatta olmaz alisamiyen olmazsa ben gelmem :queen:
ne fark eder kız senin için kardeş takım dehilmiyiz gel misafir ol :queen::queen::queen:
iyi hadi geliyim bari sırf senin güzel hatırın için ama![]()
eh şöyle şindi misafir yarın boynuna kaşkol bi bakmışsın beşiktaşlı oldun hadi hayırlısı:queen::queen::queen::queen::queen:
sağlam bi etkinlik olmuşa benziyor,eğleceniz daim olsun arkadaslar hoş kareler:cat:
gece uykunu alamadın galiba baksana hala ruyalar alemindesin :queen: