[MT İstanbul] Önce kahvaltı sonra Anadolu Kavağı gezisi fotoğrafları

bu topiğide kadınlar hamamına çevirmişsiniz :p

buyur annem bi kesede sana atalım :p

aşk olsun cadı demek hakettik:cyclopsan. ümmet abiye takılırken sende gülüyordun:queen: espirilere şimdi satıştayız :pale:

burak için yaptığımız hiçbir şeyin önemi yok önemli olan bir an önce kendini toplayıp aramıza dönmesi

abi pek tesadüf değildi bariz geçirdin sopayı

ben en çok sen kafana bastonu yediğinde güldüm:queen::queen::queen:

kasıtlıydı kasıtlııı :queen:

Fotoğraf dedim nerde dedimm .. :pale:

bi sürü foto atıldı diğerleri için biraz sabır :p

kuyu cadısı, gezi anadolu kavagı süperdi eminimki kahvaltıda bi okadar muhteşemdi bu sefer kahvaltıya yetişemedim ama kısmet bir dahakine.
topik sahibesi olarak ev sahipliğin, gezide herkesle ayrı ayrı ilgilenmen takdire değer. Organizasyonlarının devamını da beklemekteyim.Herşey için sana teşekkür.:rendeer::):)

geldiğiniz için teşekkürler :rendeer:
benzin istasyonunda sizde küçük bi kaza atlattınız ama allahtan hafif düştünüz geçmiş olsun tekrar...:p:p

tuttuğunuz oruçları allah kabul etsin

yaa resimler eksik sanki cadı sendekileri yükledin mi?

amin...
ben henüz yüklemedim ama benim dışımdada sanırım yükleyecekler var :wiinkk:

biri bana kuyucadısı ve delipoyraz'ın olduğu bi resim koyup onları bana gösterebilir mi çok merak ediyorum da :)

guzel gezı olmus ama ben zaten hep gıderım oralara kafa dınlemek ıcın guzel bıryerdır:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim Fotoğraf ta diğerleri içinde galiba :pale:

arkadaşlarrr........... bi kulak verinnn..
buğracicek nicki arkadaş akif... aramıza yeni geldi. Sanal tecrübesi fazla yok.. ilgi alakanızı eksik etmeyin lütfen, misafirperverliğimizi gösterelimmm..

hoşgeldin akifffff :rendeer: (konyadan)

aramıza hoş geldin umarım iyi vakit geçirirsin aramızda

bende dönüş için teşekkür ederim ilk kez bi cruiser makinaya bindim ve zevki gerçekten bi başka racing'i daha çok seviyorum ama uzun yol yapılması gereken makinalardan biri altındaki makinada :D:cat:

rica ederim efendim evine kadar bırakamadım kusura bakma :wiinkk:
önümüzdeki yaz bir karadadeniz turu yapıcam işallah beklerim:wiinkk:

rica ederim efendim evine kadar bırakamadım kusura bakma :wiinkk:
önümüzdeki yaz bir karadadeniz turu yapıcam işallah beklerim:wiinkk:

önemi değil sonuçta beni gidebileceğim bi yerlere kadar getirdin tee anadolu kavağından bi başıma nasıl gelirdim bilemiyorum vallahi :D

aslında çok büyük ihtimal gelebilirim biliyormusun aklımda böyle bir gezi planı var çünkü ama önce motoru almam gerekli :)

aynı zamanda arkadaşada sözüm war onlarada bi türkiye turu yapıcaz daha geçtiğimiz cuma askere gönderdim 15 ay sonra gelicek...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...

biri bana kuyucadısı ve delipoyraz'ın olduğu bi resim koyup onları bana gösterebilir mi çok merak ediyorum da :)

Buyur Kardeşim ;

Cadı burda Kırmızılı oLan :D iLLa belirtiyim Dedim poyraz ın oLaya benzemesin :D tongaya düşmeyeLim die :D Dier arkadaş runner :D yani Kerem Diğerini Çıkaramadım Arkadan

5045.jpg

Poyraz ı zaten diğer Fotolarda atmıştım sanırım 4 üncü sayfada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar