- Konu Yazar
tuttuğunuz oruçları allah kabul etsin
yaa resimler eksik sanki cadı sendekileri yükledin mi?
daha çok resim varyaaa... asden nahzuvay bugün yarın yüklerler...
bu topiğide kadınlar hamamına çevirmişsiniz![]()
aşk olsun cadı demek hakettik:cyclopsan. ümmet abiye takılırken sende gülüyordun:queen: espirilere şimdi satıştayızale:
burak için yaptığımız hiçbir şeyin önemi yok önemli olan bir an önce kendini toplayıp aramıza dönmesi
abi pek tesadüf değildi bariz geçirdin sopayı
Fotoğraf dedim nerde dedimm ..ale:
kuyu cadısı, gezi anadolu kavagı süperdi eminimki kahvaltıda bi okadar muhteşemdi bu sefer kahvaltıya yetişemedim ama kısmet bir dahakine.
topik sahibesi olarak ev sahipliğin, gezide herkesle ayrı ayrı ilgilenmen takdire değer. Organizasyonlarının devamını da beklemekteyim.Herşey için sana teşekkür.:rendeer:![]()
biri bana kuyucadısı ve delipoyraz'ın olduğu bi resim koyup onları bana gösterebilir mi çok merak ediyorum da![]()
bu topiğide kadınlar hamamına çevirmişsiniz![]()
olur
beklemen lazım ama önce bulıyım :wiinkk:
way kardeşim sen geldin erkek gördü topik
:queen:
way kardeşim sen geldin erkek gördü topik
:queen:
guzel gezı olmus ama ben zaten hep gıderım oralara kafa dınlemek ıcın guzel bıryerdır:cat:
hayır yüklemedim
arkadaşlarrr........... bi kulak verinnn.. buğracicek nicki arkadaş akif... aramıza yeni geldi. Sanal tecrübesi fazla yok.. ilgi alakanızı eksik etmeyin lütfen, misafirperverliğimizi gösterelimmm..
hoşgeldin akifffff :rendeer: (konyadan)
bende dönüş için teşekkür ederim ilk kez bi cruiser makinaya bindim ve zevki gerçekten bi başka racing'i daha çok seviyorum ama uzun yol yapılması gereken makinalardan biri altındaki makinada:cat:
hayır yüklemedim
ben hala delipoyraz ve kuyucadısı nın fotoğraflarını görmek istiyorum![]()
rica ederim efendim evine kadar bırakamadım kusura bakma :wiinkk:
önümüzdeki yaz bir karadadeniz turu yapıcam işallah beklerim:wiinkk:
biri bana kuyucadısı ve delipoyraz'ın olduğu bi resim koyup onları bana gösterebilir mi çok merak ediyorum da![]()