ammsav' Alıntı:insallah...
jrscout' Alıntı:Arkadaşlar hiç işiniz yokmu sizin ya,hanımlar gibi kabul günleri falan düzenliyorsunuz.Ben bu firmayı 1995 te Seyhan 251 ile tanıdım.Şimdi geldikleri noktaya bakıyorum.Çok yol kat etmişler.Valla ben yıllardır Çağlayan servisini kullanıyorum.Çok yoğunlar fakat temiz iş yapıyorlar.şimdi de kardeşimde Tiger 250 var.birkaç problemi var tabiki ama adamlar ilgilenmiyor değil arkadaşlar.Haksızlık yapıyorsunuz bence,size katılması için kardeşimi gönderebilirim.Bende gelmek isterdim fakat boş işlerle uğraşacak vaktim yok...Sizlere kolaygelsin.Gelişmeleri takip edeceğim.
ÇAĞ' Alıntı:Niceman bir pazar günü olsa bu ziyaret bende katılmak isterim, haftanın diğer günleri malesef çalışıyorum..::surprise
Pazar günüde orda adam bulmak zordur ya! Neyse organize olalımda bakalım...Ozaman kanuni ile ::tartis::
-MUSTURAKİ-' Alıntı:dostlarım darülaceze ziyaretimiz var katılımlarınızı bekliyoruz
www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
dostdark' Alıntı:tümer sonunda kanuni isyanları başladı
ayın 1-8 i hiçbiryere gidemem ama 8 inden sonraya randevu verirlerse 1.kanuni isyanına bende gelirim tarih uyarsa listeye benide yazarsın hatta 3-5 de eleman katarım yanıma ne kadar kalabalık olursak okadar dikkate alınırız
jrscout' Alıntı:Arkadaşlar hiç işiniz yokmu sizin ya,hanımlar gibi kabul günleri falan düzenliyorsunuz.Ben bu firmayı 1995 te Seyhan 251 ile tanıdım.Şimdi geldikleri noktaya bakıyorum.Çok yol kat etmişler.Valla ben yıllardır Çağlayan servisini kullanıyorum.Çok yoğunlar fakat temiz iş yapıyorlar.şimdi de kardeşimde Tiger 250 var.birkaç problemi var tabiki ama adamlar ilgilenmiyor değil arkadaşlar.Haksızlık yapıyorsunuz bence,size katılması için kardeşimi gönderebilirim.Bende gelmek isterdim fakat boş işlerle uğraşacak vaktim yok...Sizlere kolaygelsin.Gelişmeleri takip edeceğim.
akalteke' Alıntı:hoppalaaaa.....!!!!
Bir "saksağan" daha yahu esas senin işin gücün yokmu. mevzuya maydanoz olmak dışında.
yilmazelektrik' Alıntı:boşverin olları gidon boşluğundan kazadan döndüm buğun allah onları bildiği gibi yapsın bunlar yüzunden motor zevkimden olmak üzereyim çaylarını boşverin içinde büyü olur bunların.
akalteke' Alıntı:hoppalaaaa.....!!!!
Bir "saksağan" daha yahu esas senin işin gücün yokmu. mevzuya maydanoz olmak dışında.
NicemaN' Alıntı:tamam abicim senide ekliyorum listeye bu arada senin şu kömürle çalışan scooter i da alalım yanımıza teknoloji harikası olarak götürelim![]()