[MT - İstanbul] Kanuni kullanıcılarının fabrikayı ziyaret organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Moralinizi bozmak istemem ama bu tip fabrikalara iş ziyareti için (hatta staj) bile girmek zordur. (İçeiye her giren potansiyel sanayi casusu sayılıyor)

Tabi sizin bahsettiğiniz muhtemelen üretim bantlarını görmek değil, sorun ve görüşlerinizi iletebileceğiniz bir yetkili arayışı. O zaman büyük ihtimalle sizinle ilgilenecek birilerini bulabilirsiniz. Denemekte fayda var.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ancak gidilecek zaman ve saat belli olduktan sonra kesin bir şey söyleyebilirim ama gelmek istediğimi de belirteyim. Bahsi geçen firmanın adı benim için hiç önemli değil. Sonuç olarak mağdur insanlar var ve bu mağduriyetle ilgili atılan bir adım yok. Gittikçe büyüyen motosiklet dünyasını da düşününce bunu hem Kanuniye fiilen yapılan bir ziyaret hem de diğer firmalara verilen 'kapınızdayız' mesajı olarak görüyorum. Orada bizimle ilgilenirlerse iki tarafta kazanır. Yok ilgilenmezlerse kazanan taraf olmaz ama firma kaybeder. Akalteke'nin söylediklerini düşünün. Motosikletlerin üzerine tanıtım broşürü niteliğinde konulan ve yaptığı arızlardan bahseden bir kart fuarda müthiş ilgi çekecektir. Özellikle bizim medya bu tip şeyleri çok sever. (Bu yazdığım kesinlikle tehdit amaçlı değildir. Alternatif bir 'sesimizi duyurma' yöntemidir.)

ARKADAŞLAR BENDE RACER KULLANICISIYIM BENİM MOTOR GAYET İYİ HANGİ SERVİS PROBLEM YAPAN BENDE GELİM İSTERSENİZ AMA ÖNCE TAM EMİN OLALIM
:bounce: :bounce: :bounce:

eywallah kardesim benim saolasın..
Senin gibi arkadaslarımız oldukca sadece ismi gecen firma degil tüm firmalar daha akılcıl davranmaya baslayacaklardır...

harput' Alıntı:
kardeş servis kimdir belki benim servisse deyişyireyim:bounce:

Dudullu servisi,
Bu arada firma yetkilisine ulastım dun uzun ugrastan sonra. Getirin tekrar bakalım diyolar. Ama zaman acısından benim zamanım kısıtlı. insallah bu hafta sonu zaman bulabilirsem verecegim. Sunu bastan adam gibi yapsalar ne var sanki :pale:

sende gelicen sanırım toplantıya listeye ismini ekliyorum bu arada toprakmıyız neyiz nedir bu nick :)

harput' Alıntı:
kardeş servis kimdir belki benim servisse deyişyireyim:bounce:

ammsav' Alıntı:
Dudullu servisi,
Bu arada firma yetkilisine ulastım dun uzun ugrastan sonra. Getirin tekrar bakalım diyolar. Ama zaman acısından benim zamanım kısıtlı. insallah bu hafta sonu zaman bulabilirsem verecegim. Sunu bastan adam gibi yapsalar ne var sanki :pale:

Servis konusu göreceli bi konu.. Bazı servislerin motordan anlamadığı bile iddia ediliyor.. Bende Dudullu'daki servisi kullanıyorum.. Gerçi motorumda ciddi bi sorun olmadı şimdiye dek ama servisin ilgisinden memnunum..

Benim servis e gidin o zaman adamlar bakımdan sonra parlatıcı sprey sıktılar sonrada özür dilediler yanlışlıkla gül kokulu oda spreyi sıkmış :p ama Muharrem ustanın ustalığı harika bilginiz olsun :)

Tencere' Alıntı:
Servis konusu göreceli bi konu.. Bazı servislerin motordan anlamadığı bile iddia ediliyor.. Bende Dudullu'daki servisi kullanıyorum.. Gerçi motorumda ciddi bi sorun olmadı şimdiye dek ama servisin ilgisinden memnunum..

NicemaN' Alıntı:
Benim servis e gidin o zaman adamlar bakımdan sonra parlatıcı sprey sıktılar sonrada özür dilediler yanlışlıkla gül kokulu oda spreyi sıkmış :p ama Muharrem ustanın ustalığı harika bilginiz olsun :)

Senin ustaya sözümüz yok canım :cherry: Ama benim ustam senin ustanı döver :cherry: Dudullu'da Özgür usta var onlada tanış..

"Duy bunları ÖZGÜR USTA bak millet parlatıcı bilem sıkıyormuş:queen: :queen: :queen: "

duyuyoki zaten Lider Moto dudullu bayi ve servis i değilmi :)

Tencere' Alıntı:
Senin ustaya sözümüz yok canım :cherry: Ama benim ustam senin ustanı döver :cherry: Dudullu'da Özgür usta var onlada tanış..

"Duy bunları ÖZGÜR USTA bak millet parlatıcı bilem sıkıyormuş:queen: :queen: :queen: "

evet aynen öyle :cat:

Bence tarih ve saat belirlenmediği için katılım az.. Yarın ziyaret için kanuni ile görüşmelere başlasak ne dersin Tümer.. Bence bi sorun çıkmaz ziyareti kabul ederler..

önce bi toplanalım bakalım kaç kişi gelicek ne zaman gelebilirler bi toplanalım ardından randevu için görüşelim...

Arkadaşlar biraz önce Kanuni satış sonrası hizmetler ve teknik servis müdürü Serhat Bey ile görüştüm ve yazdıklarımızı baştan aşağı incelemişler aynı zamanda koşulsuz müşteri memnuniyeti hedeflediklerini bildirdiler konu ile ilgili kısa bir süre içerisinde tarafıma bilgi verilecek onuda sizlerle paylaşacağım.

Son düzenleme:
Gidip Kanuni'ye staj başvurusuna bulunayım ben de :mrgreen: Çok popüler bi firma :mrgreen:

NicemaN' Alıntı:
önce bi toplanalım bakalım kaç kişi gelicek ne zaman gelebilirler bi toplanalım ardından randevu için görüşelim...

Arkadaşlar biraz önce Kanuni satış sonrası hizmetler ve teknik servis müdürü Serhat Bey ile görüştüm ve yazdıklarımızı baştan aşağı incelemişler aynı zamanda koşulsuz müşteri memnuniyeti hedeflediklerini bildirdiler konu ile ilgili kısa bir süre içerisinde tarafıma bilgi verilecek onuda sizlerle paylaşacağım.

Ben demiştim hocam kayıtsız kalmazlar diye... Çok hızlı hareket etmedikleri bi gerçek ama sonunda mutlaka ilgileneceklerdi.. Hadi hayırlısı..

Ağlamayana meme yok kardesim alla allaaa :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar