arkadaşlar ben sizlere yakın bir yerde bulunmuyorum. bu nedenle eğer, kanuni ye gidebilirseniz, sizinle birlikte olamayacağım. eğer gidebilirseniz katkı anlamında aşağıdaki hususları hatırlatmış olmak isterim:
1. kanuni bünyesinde acaba profesyonel yöneticiler var mıdır? eğer var ise, bu yöneticiler mevcut durum için ne gibi önlemler aldılar? (sorunun zıttını sormuyorum.. çünkü yok ise, sormaya gerek yok)
2. kanuni bünyesinde acaba profesyonel pazarlamacı var mıdır? Eğer var ise, bu pazarlamacılar mevcut durum için ne gibi önlemler aldılar?
3. kanuni bünyesinde acaba profesyonel müşteri temsilcisi var mıdır? eğer var ise, bu müşteri temsilcileri mevcut durum için ne gibi bir önlem aldılar?
4. kanuni, müşteri memnuniyetine gerçekten önem veriyor mu? eğer müşteri memnuniyetine önem veriliyor ise, bu sıkıntılar neden yaşanıyor ve ne gibi önlem almayı düşünüyorlar?
5. kanuni, bir işletme olarak gelecekte gerçekten yaşamak istiyor mu? zira çok büyük bir pazar kaybına uğradı aşikardır.
6. kanuni, profesyonel danışmanlık hizmeti alıyor mu? yoksa kendi akılları kendilerine yetiyor mu? (bu soru biraz ağır oldu.. farkındayım ama, kanuni bu soruyu hak ediyor. çünkü, yaklaşık 3-4 yıl önce pazar payı çok yüksek olan bir firma, bugün doğru dürüst motosiklet satamaz hale geldi gibi)
saygılar sunar.. ilgileriniz için teşekkür ederim.