[MT İstanbul] İftar Yemeği Kadıköy / 17 Ekim 2006 Salı

007

Güzel bir akşamdı... Sevgili Ümmet Abimizle tanışma fırsatı buldum... 62.000 km 2 rektifiye helal olsun...

Güzel bir akşamdı... Sevgili Ümmet Abimizle tanışma fırsatı buldum... 62.000 km 2 rektifiye helal olsun...

Aynen Ümmet abiyle tanışma fırsatı buldum bende . Yanlız tanışma çok komik oldu bu arada. Ben sürücü kursundan sticker isterken Ümmet abi geldi. Ben daha tanımıyorum abi siz de mi motorcuların arasındasınız diye sordum, sonra Ümmet Abi ooo beni tanıman lazım ben Tr'yi kaç kez turladım dedi. Daha sonradan benim jeton düştü vayyy beaa bu Ümmet Abi diye :cherry:

güzel bir akşamdı biz her zamanki gibi trafik yüzünden yine geç kaldık gittiğimizde millet yemeyi bitirmiş keyif sigaralarını tüttürmeye başlamıştı (ve hain hain sırıtıyorlardı) :salut:

tekrar bir arada olabilmek dileğiyle :rendeer:

Gelişim İbo anlat bakalım bizlere yemekten sonra kimin düğününe gittin ehehehe:mrgreen:

TNT

o düğüne falan gidemez resmimi çekmediği için artık topal :p

Super Moderator
Gökhan, senin çıkışta VFR başında 1-2 fotoğrafın var bende, bir ara onları ekler, üzüntünü azaltırım bir derece...:p

Bu arada gelip, bir merhabasıyla, sıcak bir muhabbetiyle yanımızda olan ve gelmek isteyip de olumsuzluklar sebebiyle orada bulunamayanlara da selam, saygı ve teşekkürlerimi gönderiyorum.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar