çok kötüsünüz ya konuşmuyorum sizinle...
ya erhan'cım annanem bizi bırakmıyor' bide küçükdes hem anelik hem babalık zor valla 'çok istedim o havayı solumak ama kısmet değilmiş baktıkca resimlere yüzümde çok güzel tebessüm oluşuyor helal olsun size :rendeer:abi keşke aramızda olabilseydinale:
çok keyifli bir akşam oldu bir daha ki sefere görüşmek üzere:cat:
Buluşmaya katılan tüm üyelere teşekkürler
Özellikle avrupa yakasından çook uzaklardanbu hava şartlarında gelen dostlarımıza ayrıca teşekkürler.
Özellikle avrupa yakasından çook uzaklardan bu hava şartlarında gelen dostlarımıza ayrıca teşekkürler.
TNT gecenin şansızı fotoğraflarda olmayan tek kişiale:
![]()
temsili fotoğraf
önemli değil paşam bu sitede olduktan sonra bi yerde yollarımız kesişcek nasılsa.yeterki gönüller bir olsun.kağıthaneden selam.Afiyet şeker olsun..Allah kabul etsin..:rendeer: En cok ümmet hocamı göremedim ona üzülüyorum..r: Bu arada olcay ın ne konustugunu bende merak ettim..Acaba bu diyardan gidenlerle alakalımı konusuyor ne
![]()
S&S
zaten ne zaman oldum kir: ama bu da uyar bana biraz benziyor :cherry:
rahat ol oğuz ne ayıbı olan biten bir şey yok kendine iyi bak seni seviyoruz.Daha yeni siteye girebildim.Peder Bey'in bir ameliyatı söz konusuydu.Çok üzüldüm valla.Keşke birlikte bir iftar yapabilseydik.Bidahakina inşallah.Ümmet Abimede söz vermiştim,çok ayıp oldu.:salut: