çamlıcaya devet etsek sizleri![]()
olabilir dostum.ulaşım ve park sorunu olmayan her yer uyar bana, bizlerde anadolu yakasını gezmiş oluruz.başlık açıldımı da katılacaklar ortaya çıkar..
çamlıcaya devet etsek sizleri![]()
olabilir dostum.ulaşım ve park sorunu olmayan her yer uyar bana, bizlerde anadolu yakasını gezmiş oluruz.başlık açıldımı da katılacaklar ortaya çıkar..
benim ilk buluşmamdı ve çok mutlu oldum,scooter mokuuter o kadar yol gittik,hiç sıkılmadım bundan sonrası için nerdeyse tüm buluşmalara katılabilirim..
birde sticker da olsaydı daha bi eyi olardısalih abiye ve diğer yol arkadaşı olan abilerime teşekkür ederim,yoksa katiyyen bulamazdım ben orayı
![]()
hallederizz :wiinkk:
Katılan tüm arkadaşlara tşk. Güzel bir buluşma oldu.:cat:
seni bir ara alo sohbet hattında kaybettik sanırım ama neysem artık... :mrgreen:
konuşmak nasip olmadı arkadaş ya 2 çift laf edemedik düzgün 2 dakka ya oturdun ya oturmadın bu nasıl iştir bu nasıl modluktur şikayetim var arkadaşım :cherry:
Sorma ilkay sorma o konuda ne desen haklısın savunma yapacak bir nokta bulamıyorumale:.Karşıdakinin önem derecesi baya yüksekti birde ilk başta sizin geldiginizi görmeyince bu durum oluştu. Aslında erken kalktık. Sabahlarız nasıl olsa diye acele etmiyordum
![]()
Alper abi rica etsem grup olarak bir tekirdağa köfte yemeğe gidelim bi pazar günü