[MT İstanbul] Hisar'a Çaya Bekleriz - 04 Haziran 2011 Cumartesi

valla ben gittim çokta güzel oldu forumlarda konuştuğumuz arkadaşlardan ve abilerden bi kaçıyla tanışmak kısmet oldu yuvacıktan sonra bu benim için 2 oldu her geçen gün dahada çekingenliğim kalkıyor :cherry: çok güzel bir ortam vardı umarım en kısa zamanda tekrar buluşuruz gelemeyen arkadaşlarda inşallah bidahaki sefere katılır onlarıda tanımış olurum :cherry:

valla ben gittim çokta güzel oldu forumlarda konuştuğumuz arkadaşlardan ve abilerden bi kaçıyla tanışmak kısmet oldu yuvacıktan sonra bu benim için 2 oldu her geçen gün dahada çekingenliğim kalkıyor :cherry: çok güzel bir ortam vardı umarım en kısa zamanda tekrar buluşuruz gelemeyen arkadaşlarda inşallah bidahaki sefere katılır onlarıda tanımış olurum :cherry:

Valla bende gittim geldim gördüm nede olsa okumuş çocuklar hepside:queen::queen::queen: şaka bir yana çok memun oldum
çok teşekkürler özellikle xx anahtarlık icin motordaşıma....
Özel bir ricam olacak buluşma yeri çok trafiğin olmadığı yerler olsun canımız çıktı yahu gelene kadar çok trafik vardı...:queen:

Sevgiler saygılar tüm arkadaşlara katılımcılara:bounce:

Gayet güzel oldu, benim için bir tanışma gibi oldu ortam güzeldi kimse soğuk davranmadı. En kısa zamanda tekrarını bekliyoruz.

Bu geceden alınan ders: Selektör butonunun varlığı konusunda iddialı konuşmamalıyız :mrgreen:

abi bi dahaki org. Saat 23den sonra olsun bizde gelelim... yapıyorsunız saat 20 de o saatlerde trafik arap saçı gibi oluyor boğaz tarafında (arabasıyla gelenler için söylüyorum yanlış anlamayın) neyse foto yokmu foto :)

Super Moderator
güzel bir buluşma oldu tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler :rendeer:
bi kaç resim :wiinkk:

çok keyifli bir buluşmaydı. düzenleyen ve gelen arkadaşlara teşekkür ederim. :rendeer:

Harikaydı Valla = )) Buluşma Sonrası Tophane Nargile Modu Çok Güzel Oldu = )) Yenı Eve Geldim .. Çok Güzeldi Katılan Herkeze Ve Böyle Bir Buluşmayı Organize Eden Mod'a Ayrıca Teşekkürler:rendeer:

hmmm
onun için zengin bir hatun bulmam gerekecek ama :mrgreen:
bu sefer depoyu az bişi doldurtacak birini bulduk ta buna baya kez depoyu dolduracak biri lasım :cherry:

öyle bir hatun bulursan banada haber ver hemen..
Yasi, fizigi hic önemli degil... :cherry:
Yeterki depomu doldursun... :bounce:

günaydınlar biraz geç oldu ama dönebildim istanbula:) resimlerden gördüğüm kadarıyla yine güzel bi katılım olmuş, inşallah bi sonraki geziye diyelim, herkese slmlar.

günaydı millet boluşma çaylar muhabbet onbir numaa ilkay kaçak sen nerdeydin yahu ...

Buluşma çok güzeldi çok mutlu oldum hepinizle tek tek tanıştım çok iyi insanlarsınız :mrgreen: Evim seyrantepede burdan hisar benim için 10 dk buluşma yerine ilk ben vardım saat tam 19:59 du park yeri bulamadım ilerden dönüp geleyim dedim tam döndüm bi baktım alper_tim küçük oyuncağını park ediyor ve yine park yeri bulamadım tekrar döneyim dedim ve yine bulamadım tekrar döneyim dedim ve yine bulamadım bu sefer son dedim döndüm bakıyorum bulmadım sonra Kelleci yani yasin abinin ufak bi emaneti vardı bari kapıda durup onu verip hemen çıkayım dedim tabi trafik vızır vızır saate bi de baktımki 22:00 olmuş yuh dedim 2 saatir trafikte bi o yana bi bu yana yuvarlanmışım... Üstelik o sahil muhitini avucumun içi gibi bilirim bi park yeri bulamadım ya helal olsun bana sinirlendim eve geldim..

Yani özet şu bidaha o sahile cumartesi gecesi arabayla bir yere gitmem sadece gezerim :mrgreen:

Cenovar ellerine sağlık tam istediğim gibi olmuş...:flower:Bekleyememeni anlıyorum.Akşamki trafik gerçekten sinirleri zorlayacak düzeydeydi...

güzel bir akşamdı gelen katılan uğrayıp hemen giden yiyen içen herkese teşekkürler...

tatlı buluşma ve hoş muhabbetlerin devamını dilerim....

Kocaeli İl Temsilcisi
Valla bende gittim geldim gördüm nede olsa okumuş çocuklar hepside:queen::queen::queen: şaka bir yana çok memun oldum
çok teşekkürler özellikle xx anahtarlık icin motordaşıma....
Özel bir ricam olacak buluşma yeri çok trafiğin olmadığı yerler olsun canımız çıktı yahu gelene kadar çok trafik vardı...:queen:

Sevgiler saygılar tüm arkadaşlara katılımcılara:bounce:

normaldir abim 1100 lük makina dur kalk arabadan fazla yakmasa bari :p:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar