[MT İstanbul] Hisar'a Çaya Bekleriz - 04 Haziran 2011 Cumartesi

Aynen..keyifli bir buluşmaydı.yeni,eski sıcak kanlı arakadşlarla tanıştık tabiki bizm konulardan muahbbetettik,boğaza karşı fotoğraf çekilip trafiğe karıştık:)
haftayada yapsak güzel olur..tabiki trafiği karmaşa olmayan biyer..

Aynen..keyifli bir buluşmaydı.yeni,eski sıcak kanlı arakadşlarla tanıştık tabiki bizm konulardan muahbbetettik,boğaza karşı fotoğraf çekilip trafiğe karıştık:)
haftayada yapsak güzel olur..tabiki trafiği karmaşa olmayan biyer..

çamlıcaya devet etsek sizleri :)

Güzel bir org. olmş :) katılamadım işlerimden dolayı :) devamını bekleriz alper bey :D

Selam millet cumartesi akşamları buluşalım ama trafiği pek olmadığı ve rahat bir mekan bulalım yada mekanlar bulalım derim 1 hafta avrupa 1 hafta anadolu yakası olur derimmmmmmmmmmmmmmm:cat:

avrupa yakasında fındıklı iskele yanında çay bahçeleri var her yere yakın karşıda maltepe sahilde yakomoz var mesela oda uygun vs....

Son düzenleme:
bende çamlıca diyorum abicim :)

Benim için problem değil kardeşim geleneksel hale getirirsek yani devamlı olursa katılım ve kalıcılık olur derim çünkü yol yaparken ister istemez makineler cc ye göre ayrılıyor ....ama bu tür buluşmalar sadece muhabbete dayalı oluyor ve güzelllllllllllllllllll oluıyor...

Benim için problem değil kardeşim geleneksel hale getirirsek yani devamlı olursa katılım ve kalıcılık olur derim çünkü yol yaparken ister istemez makineler cc ye göre ayrılıyor ....ama bu tür buluşmalar sadece muhabbete dayalı oluyor ve güzelllllllllllllllllll oluıyor...

ben çamlıcada oturuyorum.gelirseniz memnun olursunuz diye düşünüyorum.2-3 km'lik ufak bi gezi planımda var :)

benim ilk buluşmamdı ve çok mutlu oldum,scooter mokuuter o kadar yol gittik,hiç sıkılmadım bundan sonrası için nerdeyse tüm buluşmalara katılabilirim..
birde sticker da olsaydı daha bi eyi olardı :) salih abiye ve diğer yol arkadaşı olan abilerime teşekkür ederim,yoksa katiyyen bulamazdım ben orayı :)

Her zmanki gibi eğleceli ve samimi bir ortam oluşmuş malesef orda olamadım sahil samatyadan geri döndüm gelmek üzere iken. inşallah birdahakine artık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar