[MT İstanbul] Dans, Müzi, Eğlence'ye Davet (03 Nisan Perşembe) Qüba Istanbul Club

Jameika34,
Siteden yüz yüze kimseyle tanışma imkanı olmadı şimdiye kadar. Üstelik İstanbul' da yaşıyoruz yani. Bu organizasyona bende katılmak istiyorum. :queen:

MT. üyeleri ve misafirlerine açıktır. Herkes gelebilir burası dostluk ve arkadaşlık üzerine kurulmuş seçkin bir motosiklet sitesidir. Kavalyeli yada free olarak bekliyoruz geldiğinde tanışmak dileğiyle..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ekleriz tabı ya ne demek babaaaaa :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelirken ne getirecen kanka bu sefer ((((((:) yeşill mi desemm matrix mi desemm :queen::queen::queen:

pembeli getircem moruk puahahha

oraya kırbaç gider :thumleft:::winkwink

Öncelikle Herkeze Mrb ben yusuf Bende Gelicem aslında Kesin bi iş olmaz ama Allah nasip kısmet ederse ordayım Hakan abi benide yaz listeye . hepinizle tanısmak istiorum kendinize iyi bakın Allah kazasız belasız günler nasip eylesin :)

sınavlara denk geldı bı daha kı sefere artık gıdenlere ıı eglenceler

MT. üyeleri ve misafirlerine açıktır. Herkes gelebilir burası dostluk ve arkadaşlık üzerine kurulmuş seçkin bir motosiklet sitesidir. Kavalyeli yada free olarak bekliyoruz geldiğinde tanışmak dileğiyle..:cat:

Evet, bu site çok aktif ve çok faydalı bilgiler mevcut. Ayrıca, çok merci dostluk dolu sözler için. :) Tanışmak dileğiyle hoşçakalın.

düşünüyorum da bensız bu partının tadı çıkmaz en iyisi bende geliyorum hakan abı benıde yaz ama o zamana kadar kendıme nasıl partner bulcam orası bıraz karısık neyse allah buyuk :queen::p:queen: abı yazdın benı dimi listeye :queen:

Yok arkadaş senin gibi eğlenceli ve yakışıklı biri yalnız gelmez:) Daha 6 gün var ozamana kadar sen en az 6 tane kız arkadaş edinirsin:wiinkk:

Geliyim dimi:)? Yaz Hakan Abicim benide.Eski mekanlarımdan biridir kendisi.Taksim eğlencelerini faal olarak bıraktıktan sonra belkide 5 yıldır Quba'ya gitmiyorum.Sabah 7'miydi neydi kapanışı oranın:mrgreen:?

:cyclopsan:farao::farao::farao:

:salut: ya kendim içinmi yazdım:pr:

Geliyim dimi:)? Yaz Hakan Abicim benide.Eski mekanlarımdan biridir kendisi.Taksim eğlencelerini faal olarak bıraktıktan sonra belkide 5 yıldır Quba'ya gitmiyorum.Sabah 7'miydi neydi kapanışı oranın:mrgreen:?

Oğuz kardeşime bak geliyimmi demek olurmu. Davet etmekmi gerek yengeyi alıp geleceksin bekliyorum.:rendeer:

Son düzenleme:
Yok arkadaş senin gibi eğlenceli ve yakışıklı biri yalnız gelmez:) Daha 6 gün var ozamana kadar sen en az 6 tane kız arkadaş edinirsin:wiinkk:

abi malesef yok ya basıt ıstesem dedıgın olmustu ama şimdi sevecek birini istiyorum onuda bulmak kolay değil sende bılıyorsun

:cyclopsan:farao::farao::farao:

olmadı ki bak şimdik.niye protesto ediyorsun abimi o benım gönlümü almak istedi ince düşündü yani :p:queen::queen::queen: kendi için dese tamam haklısın dicem :cherry::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
abiler ablalar okudukça gaza geliyorum :queen:
eğer bir aksilik olmazsa bende düşerim bayağı matrak geçecek gibi

nooluyo ya? party mi war? babababa...

he İlahi dinletisi varr..:p

Sordumm sarıı çiçeğeeee anenn babannn varmıdırrr...:queen:

hadi koş ...:p

hemende atladı valla...:p

valla kanka seni böyle ekşın bilmezdim...demek bir zamanlar hızlı bir çocuk vardı...bekarken tabi...:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar